Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerstmuzikanten boeken

kerstmis

kerstmuzikanten boeken kerstmuzikanten boeken kerstmuzikanten boeken.jpeg

Kerstmis, de tijd van het jaar waarin iedereen samenkomt en van elkaar houdt. Het beste aan Kerstmis is om samen te zijn met de mensen van wie je het meest houdt en om wie je geeft. Kerstliedjes, een kerstboom opzetten met je gezin, leuke lichtjes in de stad en kerstdiner. Kerstmis gaat over warmte en comfort, wat te zien is in alles wat met Kerstmis te maken heeft. Kerstliederen gaan over liefde of liefde. De lichten brengen warmte in de donkere tijd. De kerstman beloont schattige kinderen met cadeaus, leert kinderen om iedereen te respecteren en maakt iedereen bewust van het kerstfeest. Samen zijn is een van de belangrijkste dingen.

Kerstmuziek

Een van de grootste kenmerken aan Kerstmis die u overal tegen zult komen is kerstmuziek. Van klassieksers zoals 'Jingle Bells' en 'All I Want For Chrtistmas Is U' tot aan moderne versies zoals Santa Baby' en 'Shake Up Christmas', deze kerstliedjes zullen ervoor zorgen dat kerstmuziek centraal staan elke Kerst. Of u nou op straat loopt, in winkels loopt voor kerstcadeaus, de radio aan heeft in de auto of op een kerstfeest bent, overal is kerstmuziek te vinden of te horen.

Naast dat kerstmuziek gewoon erg leuk is, maximaliseert het ook de kerstsfeer die nodig is om een perfecte Kerst te vieren. Een kerstborrel, kerstdiner, kerstfeest of Kerst zelf is niet compleet zonder kerstmuziek. Kerstmuziek creëert samenhorigheid, wat erg belangrijk is voor Kerst. Samen de bekendste kerstliedjes zingen met uw vrienden, familie, collaga's of zelfs met wild vreemden op straat. Zo'n momenten creëeren de beste herinnereingen waar aaan u altij terug aan zult denken wanneer u aan Kerstmis denkt.

Kerstmuzikanten

kerstmuzikanten boeken kerstmuzikanten boeken kerstmuzikanten boeken.jpeg

U kent vast de meest bekendste kerstzangers wel zoals Mariah Carey of Michael Buble. Misschien heeft u zelf wel eens op een podium gestaan om kerstmuziek te zingen of heeft u in de stad een kerstkoor gehoord. Dan weet u ook vast wel dat een kerstzager of kerstlied niet compleet is zonder kerstmuzikanten. Het verschil tussen een kerstzangeres en kerstmuzikanten is dat kerstmuzikanten de muziek spelen waarop de kerstzanger of zangeres zingt. Zonder kerstmuzikanten is er dus geen kerstmuziek. Kerstmuzikanten kunnen zelfs zonder kerstzanger of zangeres prachtige muzike laten horen en ee geweldige kerstsfeer creëeren voor het publiek.

Denk eens aan 'Jingle Bells' dat wordt gespeeld door een viool of 'Last Christmas' die wordt gespeeld door een duo van gitaar en piano? Misschien wilt u wel een accordeonist of een harpist die de leukste kerstmuziek laat horen? Dan bent u bij Evenses op het goede adres. Wij hebben vele soorten kerstmuzikanten die u kunt boeken voor bij elke kerstgelegenheid. Een kerstmuzikant is namelijk meer betaalbaar en maakt elke kerstgelegenheid af door de leuke sfeer en prachtige muziek. Ook kunt u beter meezingen met de muziek omdat er geen kerstartiest bij is die de muziek al zingt voor u, maar indien gewilt kunt u ook kerstmuzikanten boeken met een kerstzanger of zangeres. Zo heeft u een nog betere act voor uw kerstgelegenheid.

Kerstmuzikanten boeken

U geeft een kerstfeest en bent op zoek naar een act die kerstmuziek speelt? Dan kunt u bij Evenses kerstmuzikanten boeken. Evenses heeft vele soorten kerstmuzikanten die u kunt boeken. wilt u kerstmuzikanten boeken voor uw kerstdiner? Of wilt u kerstmuzikanten boeken als straatact voor in de stad? U kunt ook kerstmuzikanten boeken voor bij een bedrijfsfeest.

U wilt kerstmuzikanten boeken maar weet niet precies wat er is? Wij hebben de kerstmuzikanten die u kunt boeken per instrument voor u op een lijstje gezet:

Welke Kerstmuzikanten boeken

 • Saxofonist: voor een jazz sfeer bij uw kerstgelegeheid kunt u een saxofonist als kerstmuzikanten boeken.
 • Pianist: de piano is een van de meest bekende en gebruikte instrumenten omdat elk lied op een piano kan, ervaar dit mooie instrument en boek kerstmuzikanten voor al uw favoriete kerstmuziek.
 • Violist: dit mooie instrument is perfect als achtergrondmuziek voor bij uw kerstgelegenheid, u kunt een violist als kerstmuzikanten boeken bij Evenses.
 • Harpist: een harpist kan de mooiste klanken laten horen. Boek kerstmuuzikanten als harpist en ervaar de beste liedjes in de mooiste klanken.
 • Gitarist: gitaar is een instrument dat mensen samenbrengt, perfect als kerstmisact bij uw kerstgelegenheid.
 • Overig instrumentaal: voor een meer orginele kerstmuzikant, kunt u deze kerstmuzikanten boeken.

Wilt u kerstmuzikanten boeken? de kerstmuzikanten boekingen zijn gegarendeerd een succes door dat Evenses met alleen professionele artiesten werkt. Vraag een gratis offerte aan of neem contact op met een van onze event-specialisten.

Bij Evenses kunt u:


Waarom entertainment boeken voor de feestdagen?

Entertainment boeken voor feestdagen kan een goede manier zijn om de feestvreugde te verhogen en een leuke en memorabele ervaring te bieden voor gasten. Het kan variëren van muzikanten, komieken, goochelaars, dansers en andere performers die een feestelijke sfeer creëren en gasten vermaken. Bovendien kan het bijdragen aan het creëren van een positieve en feestelijke sfeer, en kan het helpen om een gevoel van samenhorigheid en feestvreugde te bevorderen tijdens de vakantieperiode.

Welke soorten kerst muzikanten zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten kerst muzikanten die u kunt boeken, waaronder zangers, muzikanten, koren, bands en meer. Het type artiest dat u kiest, hangt af van uw voorkeuren en uw budget.

Wat voor soort muziek spelen kerst muzikanten?

Kerst muzikanten spelen over het algemeen muziek die past bij het kerstseizoen. Dit kan traditionele kerstliederen zijn, maar ook populaire kersthits of andere feestelijke muziek.

Kan ik verzoeknummers aanvragen bij kerst muzikanten?

Ja, u kunt verzoeknummers aanvragen bij kerst muzikanten, afhankelijk van het repertoire van de artiest. Het is het beste om dit vooraf te bespreken met de artiest om ervoor te zorgen dat ze uw verzoeknummers kunnen spelen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar