Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Carnavalsduo
100% match

Carnavalsduo

Dit carnavals duo weet van elk feest een knalfeest te maken!
Een Carnavals act boeken voor uw evenement, feest of bedrijfsfeest? Deze act kunt u boeken bij Evenses. Het carnavalsduo is al jar...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Lakei Louie
100% match

Lakei Louie

Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.
Deze zeer hoffelijke en dienstbare lakei zorgt er voor dat u en uw gasten niets te kort komen. Lake...
Lees meer

4,8 (24 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.
Wilt u een unieke ervaring voor uw evenement? Denk dan eens aan een waarzegster. Ze kan ingehuurd w...
Lees meer

4,8 (18 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Carnaval

*Zijn uw kinderen komend jaar eindelijk oud genoeg om mee te kunnen vieren met carnaval en willen jullie deze mijlpaal opfleuren met wat speciaals? Bent u lid van het buurtcomité en is u gevraagd om het buurtfeest voor carnaval van komend jaar te organiseren? Of heeft u dit jaar misschien gewoon zin om van carnaval een groots spektakel te maken, en samen met familie en vrienden even helemaal uit jullie dak te gaan? Als u er zelf nog nooit aan gedacht hebt, dan kan het wat onverwacht in de oren klinken, maar heeft u al eens overwogen om een feest voor carnaval te boeken?

Carnaval

carnaval carnavals carnavallen carnaval.jpeg

Nu zal u, uzelf misschien wel afvragen wat we precies bedoelen met het boeken van carnaval. Dat is op zich geen gekke vraag, zeker niet omdat voor veel mensen de organisatie van de feestelijkheden juist één van de leukste dingen aan carnaval is. Waar wij vooral aan denken wanneer we het met potentiële klanten over het boeken van carnaval hebben, is hoeveel er op hen kan afkomen als organisatoren van hun feesten, zowel ervoor, tijdens, als erna. Uiteindelijk bent u er als organisator toch verantwoordelijk voor dat alles goed verloopt en dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.
Zo kan u bij Evenses, bijvoorbeeld, terecht voor een uitgebreid aanbod verschillende professionele cateraars en traiteurs voor allerlei gelegenheden en locaties. Tijdens een knallend carnavalsfeest zou, bijvoorbeeld, één of meerdere van de foodtrucks met wie wij al jarenlang samenwerken zeker niet misstaan. En wat dacht u van het boeken van een vuurshow als entertainment voor alle aanwezigen? Of het laten opzetten van een mooi podium, omdat u er zelf geen tijd voor, en verstand van, hebt? Door een feest voor carnaval te boeken, kan dit allemaal in een handomdraai geregeld worden.

Het boeken van carnaval voor de gelegenheid die u in gedachten hebt is niet per se moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod opties in Nederland en België is het vaak wel verstandig om hierbij de hulp in te roepen van een partij met ervaring op het gebied van entertainment en party planning. Niet iedere service of act zal namelijk goed passen bij het soort carnaval dat u wil organiseren. Bij Evenses beschikken we over uitstekende contacten met talloze professionele leveranciers van kwaliteitsmateriaal en live acts voor wie wij door de jaren heen al talloze boekingen hebben verzorgd. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat u het perfecte feest voor carnaval kan boeken, precies zoals u het heeft ingebeeld.

Carnaval geschiedenis

Van origine is carnaval een zogenaamd omkeringsritueel, wat wil zeggen dat het een viering is waarbij bepaalde sociale elementen, zoals bijvoorbeeld de traditionele maatschappelijke rollen of de normen en waarden in verband met gedrag, even op pauze worden gezet. Vooral rond nieuwjaar en het aanbreken van de lente worden dit soort rituelen al sinds duizenden jaren voor Christus gehouden.
Vanaf de negentiende eeuw was het katholicisme weer in opkomst en daarmee ook de viering van carnaval. Het is pas ook in deze periode dat carnaval echt begon te lijken op de viering die we vandaag de dag kennen in ons land. Zo werden, onder andere, confetti, lange optochten, en het verkleden belangrijke onderdelen van carnaval. Zeker in de provincies Limburg en Brabant, en regio's als Arnhem/Nijmegen en de Noordoostpolder in Flevoland, wordt carnaval vandaag de dag nog steeds ieder jaar groots gevierd, al mag er wel gezegd worden dat carnaval in heel Nederland en delen van België een belangrijk punt op de kalender is.

Carnaval boeken

Het boeken van carnaval hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn, maar het is wel handig om voor uzelf in ieder geval een goed idee te hebben van het soort evenement dat u in gedachten hebt alvorens te beginnen met boeken. Één van de mooie dingen aan carnaval boeken met Evenses is dat we je kunnen helpen bij het boeken van ontzettend veel acts en services, inclusief als combinaties. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan het boeken van twee DJ's met verschillende muziekstijlen in combinatie met een geboekt podium en een professioneel opgezette lasershow. Wat je ook wil zien op jouw feest, bij Evenses helpen we je graag om de ideale opties voor jouw carnavalsfeest te vinden en te boeken.

Dit jaar een spetterend optreden van een dixieland band, DJ of act boeken voor een geweldig carnavalsfeest?** Bij Evenses kan dat. Naast de jaarlijkse carnavalsoptocht wordt er een hoop afgefeest en natuurlijk mag daar de carnavalsmuziek niet bij ontbreken. Onze muzikanten zijn van alle markten thuis, zij zorgen voor de foute carnaval hits zodat uw gasten lekker kunnen hossen. Zo is een dixieland band zeer geschikt als carnavalsmuziek. Zij zorgen voor humoristische optredens met leuke muziek. En heeft u onze swingende brassband al eens voorbij zien komen? Zij zullen uw gasten letterlijk wakker schudden en iedereen laten dansen. Verder hebben we een groot aanbod aan bekende bands, solisten, duo’s en typetjes die zorgen voor echte carnavalsknallers. En natuurlijk kunt u ook voor acts bij ons terecht. Zo hebben we onder andere een ruim aanbod aan dansshows, sneltekenaars en typetjes voor het complete plaatje van uw carnavalsevenement.

Maak carnaval dit jaar onvergetelijk!

Mocht er licht of geluid ontbreken op uw carnavalslocatie? Evenses regelt bij ontbreken van of op aanvraag ook de gehele techniek. Wij verzorgen niet alleen geluid en licht, wij hebben zelfs compleet verlichte dansvloeren om extra sfeer toe te voegen aan uw evenement.

Wilt u dit jaar een knaller van een carnavalsfeest organiseren? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van artiesten voor carnaval.

Bij Evenses kunt u:


Waarom een typetje op het evenement?

Typetjes worden vaak ingehuurd om een specifieke sfeer of thema te creëren op evenementen, zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, of festival. Typetjes kunnen interactie hebben met het publiek door middel van improvisatie en spelletjes, of ze kunnen op de achtergrond blijven en gewoon fungeren als decoratie of sfeerverhogend element. Een typetje kan bijvoorbeeld fungeren als gastheer of gastvrouw van een evenement, of als een speciale gast die langskomt om de gasten te vermaken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar