Carnaval

Zijn jullie kinderen komend jaar eindelijk oud genoeg om mee te kunnen vieren met carnaval en willen jullie deze mijlpaal opfleuren met wat speciaals? Ben jij lid van het buurtcomité en is jou gevraagd om het buurtfeest voor carnaval van komend jaar te organiseren? Of heb je dit jaar misschien gewoon zin om van carnaval een groots spektakel te maken, en samen met familie en vrienden even helemaal uit jullie dak te gaan? Als je er zelf nog nooit aan gedacht hebt, dan kan het wat onverwacht in de oren klinken, maar heb je al eens overwogen om een feest voor carnaval te boeken? Lees meer

Onze topaanbevelingen

Carnavalsfeest organiseren? We hebben een ruim aanbod aan DJ's, bands, shows en acts. Bel of mail ons gerust om een offerte aan te vragen voor uw favoriet!

 

Nu zal je jezelf misschien wel afvragen wat we precies bedoelen met het boeken van carnaval. Dat is op zich geen gekke vraag, zeker niet omdat voor veel mensen de organisatie van de feestelijkheden juist één van de leukste dingen aan carnaval is. Waar wij vooral aan denken wanneer we het met potentiële klanten over het boeken van carnaval hebben, is hoeveel er op hen kan afkomen als organisatoren van hun feesten, zowel ervoor, tijdens, als erna. Uiteindelijk ben je er als organisator toch verantwoordelijk voor dat alles goed verloopt en dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

 

Het is op dat vlak dat het boeken van carnaval heel erg goed van pas kan komen. Door met een ervaren entertainmentbureau en event planner als Evenses in zee te gaan, kan je de taken wat betreft de organisatie van het feest verdelen. Zo kan je bepaalde taken, zoals bijvoorbeeld de catering of de ontvangst, overlaten aan ons, waardoor je zelf meer tijd over houdt om je te concentreren op de taken die niet uit handen kan of wil geven. Sterker nog, door een feest voor carnaval te boeken met een ervaren en betrouwbare partij als Evenses hou je zelfs nog tijd over om ook zelf te genieten van het feest dat je hebt georganiseerd. Het is tenslotte één ding om alles perfect voor te bereiden en te organiseren, maar nog iets heel anders om uiteindelijk ook zelf de vruchten van jouw harde werk te kunnen plukken.

 

Zo kan je bij Evenses, bijvoorbeeld, terecht voor een uitgebreid aanbod verschillende professionele cateraars en traitteurs voor allerlei gelegenheden en locaties. Tijdens een knallend carnavalsfeest zou, bijvoorbeeld, één of meerdere van de foodtrucks met wie wij al jarenlang samenwerken zeker niet misstaan. En wat dacht je van het boeken van een vuurshow als entertainment voor alle aanwezigen? Of het laten opzetten van een mooi podium, omdat je er zelf geen tijd voor, en verstand van, hebt? Door een feest voor carnaval te boeken, kan dit allemaal in een handomdraai geregeld worden.

 

Het boeken van carnaval voor de gelegenheid die jij in gedachten hebt is niet per se moeilijk, maar gezien het gevarieerde aanbod opties in Nederland en België is het vaak wel verstandig om hierbij de hulp in te roepen van een partij met ervaring op het gebied van entertainment en party planning. Niet iedere service of act zal namelijk goed passen bij het soort carnavalsfeest dat jij wil organiseren. Bij Evenses beschikken we over uitstekende contacten met talloze professionele leveranciers van kwaliteitsmateriaal en live acts voor wie wij door de jaren heen al talloze boekingen hebben verzorgd. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte feest voor carnaval kan boeken, precies zoals je het je hebt ingebeeld.

 

Wat voor carnavalsfeest je ook zoekt en welke opties je ook wil boeken, bij Evenses helpen we je graag met het vinden en boeken van de ideale keuzes voor jouw carnaval. Om te beginnen, kan je onze website al eens verkennen. Je kan met behulp van de zoekmachine door de uitgebreide beschrijvingen van de services en acts in ons aanbod scrollen, onder andere door te filteren op het beschikbare budget. Ook vind je daar verschillende reviews van mensen die al eens gewerkt hebben met de services en live acts in kwestie. Dat kan je al een eindje op weg helpen wat betreft het boeken van carnaval. Verder zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon.

 

Een stukje geschiedenis over carnaval in Nederland en België

Voor de allereerste vieringen die min of meer te vergelijken zijn met het carnaval van vandaag de dag in Nederland in België moeten we heel wat eeuwen terug in de tijd. Van origine is carnaval een zogenaamd omkeringsritueel, wat wil zeggen dat het een viering is waarbij bepaalde sociale elementen, zoals bijvoorbeeld de traditionele maatschappelijke rollen of de normen en waarden in verband met gedrag, even op pauze worden gezet. Vooral rond nieuwjaar en het aanbreken van de lente worden dit soort rituelen al sinds duizenden jaren voor Christus gehouden.

Vanaf de negentiende eeuw was het katholicisme weer in opkomst en daarmee ook de viering van carnaval. Het is pas ook in deze periode dat het carnavalsfeest echt begon te lijken op de viering die we vandaag de dag kennen in ons land. Zo werden, onder andere, confetti, lange optochten, en het verkleden belangrijke onderdelen van carnaval. Zeker in de provincies Limburg en Brabant, en regio's als Arnhem/Nijmegen en de Noordoostpolder in Flevoland, wordt carnaval vandaag de dag nog steeds ieder jaar groots gevierd, al mag er wel gezegd worden dat carnaval in heel Nederland en delen van België een belangrijk punt op de kalender is.

 

 

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van carnaval hoeft zeker niet ingewikkeld te zijn, maar het is wel handig om voor jezelf in ieder geval een goed idee te hebben van het soort evenement dat je in gedachten hebt alvorens te beginnen met boeken. Zodra je het internet echter op gaat, zal je gelijk zien hoe oneindig veel opties er in Nederland en België bestaan qua stands, acts, en services voor carnaval. Bij Evenses werken we samen met een uitgebreid portfolio aan opties die geschikt zijn voor carnavalsfeesten van alle soorten en maten, van kinderevenementen en buurtfeesten tot grootschalige vieringen en kantoorfeestjes.

Één van de mooie dingen aan het boeken van carnaval met Evenses is dat we je kunnen helpen bij het boeken van ontzettend veel acts en services, inclusief als combinaties. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan het boeken van twee DJ's met verschillende muziekstijlen in combinatie met een geboekt podium en een professioneel opgezette lasershow. Wat je ook wil zien op jouw feest, bij Evenses helpen we je graag om de ideale opties voor jouw carnavalsfeest te vinden en te boeken.

 

 

 

Dit jaar een spetterend optreden van een dixieland band, DJof actboeken voor een geweldig carnavalsfeest?Bij Evenses kan dat. Naast de jaarlijkse carnavalsoptocht wordt er een hoop afgefeest en natuurlijk mag daar de carnavalsmuziek niet bij ontbreken. Onze muzikanten zijn van alle markten thuis, zij zorgen voor de foute carnaval hits zodat uw gasten lekker kunnen hossen. Zo is een dixieland band zeer geschikt als carnavalsmuziek.  Zij zorgen voor humoristische optredens met leuke muziek. En heeft u onze swingende brassband al eens voorbij zien komen? Zij zullen uw gasten letterlijk wakker schudden en iedereen laten dansen. Verder hebben we een groot aanbod aan DJ’s, bekende bands, solisten en duo’s, die zorgen voor echte carnavalsknallers. En natuurlijk kunt u ook voor acts bij ons terecht. Zo hebben we onder andere een ruim aanbod aan dansshows, sneltekenaars en typetjes voor het complete plaatje van uw carnavalsevenement. 

 

Maak carnaval dit jaar onvergetelijk!

 

Mocht er licht of geluid ontbreken op uw carnavalslocatie? Evenses regelt bij ontbreken van of op aanvraag ook de gehele techniek. Wij verzorgen niet alleen geluid en licht, wij hebben zelfs compleet verlichte dansvloeren om extra sfeer toe te voegen aan uw evenement. 

 

Wilt u dit jaar een knaller van een carnavalsfeest organiseren? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor het huren van artiesten voor carnaval.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig