Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Licht & Geluid

Wilt u lichttechniek en/of geluidstechniek huren voor uw feest, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Wij bieden licht- en geluidstechniek voor zowel grote-, als kleine evenementen. Bekijk hier de mogelijkheden en vraag een offerte op maat op. 

lasershow huren
Lasershow
Lasershow huren? De lasershow is een echte eye-catcher. Leuk voor uw feest en evenement.
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraaga
Licht en geluid verhuren
Licht en geluid verhuur
Licht en geluid voor grootse evenementen, tot een klein privéfeestje, Evenses regelt het.
Vanaf:
€250,-prijs op aanvraaga

Licht & Geluid voor jouw evenement

Naast entertainment biedt Evenses ook techniek, zoals licht en geluid. Hiermee weet u zeker dat u en uw gasten een topavond zullen beleven. Bij uw aanvraag horen wij graag hoeveel gasten aanwezig zullen zijn tijdens uw gelegenheid. Bij alle boekingen is onze geluidsversterking bestemd voor circa 150 personen. Wij krijgen vaak de vraag waarom een band niet zelf standaard voor genoeg geluidsversterking kan zorgen voor alle gasten. De meeste boekingen zijn tot 150 gasten, hier zijn bands op voorbereid. Mocht u dus meer gasten ontvangen, dan zal de muzikant de techniek extra moeten boeken.Verwacht u meer gasten? Wij denken graag mee met onze klanten en komen samen met u tot een oplossing. 

 

Evenses denkt met u mee!

Naast techniek is het ook leuk om even na te gaan of u al voorzien bent van alle entertainment die u wenst voor uw evenement. Evenses heeft namelijk heel veel acts of producten die een leuke toevoeging kunnen zijn voor uw gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan een fotohokje, een videogastenboek of een fotograaf. Uw gasten zullen deze toevoeging zeker waarderen en uw heeft hiermee achteraf een leuke herinnering van uw evenement. Wij bieden ook een verlichte dansvloer aan die uw feest extra feestelijk maakt. De gasten worden hiermee ook uitgenodigd om niet stil te blijven staan en samen de dansvloer te betreden. Wil u iets aanvragen en ziet u het niet op onze website? Stel gerust uw vraag. Wij hebben een groot bestand aan leveranciers.