Melrose boeken

Melrose is een energiek, muzikaal, sensationeel en spraakmakend en mede daardoor al jaren een topformatie in Nederland en omstreken. U kunt deze act tegen aantrekkelijke voorwaaren boeken bij Evenses. U kunt de band inhuren voor diverse gelegenheden; uw bruiloft, evenement, feest, bedrijfsfeest of festival.

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt. Een fantastische feestelijke muzikale beleving!

Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastsiche meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis... Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE... Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten... En dat betekent hossen, springen en meezingen... Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is.

Boekingen Melrose

Wilt u Melrose boeken voor uw feest of evenement? Melrose is via Evenses te huren voor uw bruiloft of festival. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dan in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de bekende band Melrose.