• disco verlichte dansvloer boeken
 • disco verlichte dansvloer huren
 • boeken disco verlichte dansvloer
 • huren verlichte disco dansvloer
 • disco verlichte dansvloer
disco verlichte dansvloer boeken
JDhQjtJSU
pW csvDCI
disco verlichte dansvloer huren
boeken disco verlichte dansvloer
huren verlichte disco dansvloer
disco verlichte dansvloer

Disco verlichte dansvloer

€ 695 - € 1530
4,7 (10 Beoordelingen)

Over Disco verlichte dansvloer

Deze prachtige discovloer is de ideale keuze om elk type evenement om te toveren tot een onvergetelijk feest. Of het nu een klein privéfeestje is of een groot publiek evenement, deze vloer voegt een authentiek disco gevoel toe met zijn dynamische kleuren. We leveren deze professionele discovloer met ervaren personeel en tegen competitieve prijzen, zodat uw evenement soepel verloopt.


Onze verlichte discovloeren zijn uitgerust met de nieuwste LED-technologie, die het mogelijk maakt de vloer in een scala aan kleuren en blokjes patronen te laten schitteren, passend bij elk thema van uw feest. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest, of groot festival organiseert, onze discovloer zorgt voor de juiste ambiance en maakt elk feest compleet en memorabel.

Een geavanceerde verlichte dansvloer

De Disco verlichte dansvloer verandert als geheel in verschillende kleuren. De discovloer is ontworpen voor veiligheid, waardoor hij geschikt is voor uitbundig dansplezier zonder zorgen. Heeft u specifieke wensen of vragen over de installatie of de mogelijkheden van onze discovloeren? Neem gerust contact met ons op; ons team staat klaar om u te adviseren en te assisteren bij het kiezen van de perfecte dansvloer voor uw evenement.

Disco verlichte dansvloer boeken?

Wilt u Disco verlichte dansvloer boeken voor uw evenement of feest? Disco verlichte dansvloer kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen. De verlichte discovloer maakt uw feest compleet en gegarandeerd onvergetelijk!

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Disco verlichte dansvloer boeken zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Disco verlichte dansvloer boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar een ander soort entertainment?

Bij Evenses hebben we niet alleen dansvloeren, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Bands, Zangers, Acts, andere Live muziek en meer! Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste Entertainment boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Disco verlichte dansvloer
Starttijd
648 keer aangevraagd

10 Beoordelingen
4,7 (10 Beoordelingen)

Hans en Joke, Blerick
Super professionele service inclusief bezorgen en leggen. De vloer zag er super uit en was echt een blikvanger op ons feest!
Jörgen van der Wal, Eventplanner Utrecht
We hadden op het laatste moment een dansvloer nodig voor een evenement en bij Evenses was het meteen geregeld. Snel en vakkundig. De vloer was helemaal top en onze klant tevreden.
Charlotte de Smet, Brussel
Deze vloer was echt de blikvanger op ons 'old school disco feest', helemaal te gek!
Pim van Houten
Geweldige ervaring met Evenses! De dansvloer die ze leverden was de ster van ons feest. Het team was professioneel en vriendelijk. Zeker een aanrader voor iedereen die een speciale touch aan zijn evenement wil geven!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Waarom techniek inhuren?

Technische apparatuur en diensten zijn essentieel voor het succes van een evenement, vooral als het gaat om licht, geluid en videodisplays. Technische apparatuur en diensten kunnen u helpen om een professionele en indrukwekkende sfeer te creëren, waardoor uw evenement nog meer impact heeft.

Welke soorten technische apparatuur en diensten zijn er beschikbaar?

Er zijn tal van technische apparatuur en diensten beschikbaar, zoals geluidsapparatuur, lichtapparatuur, videodisplays, podiums, trussing, rigging, stroomvoorziening enzovoort.

Is het mogelijk om technische apparatuur en diensten zelf te installeren en te bedienen?

Dit hangt af van het type apparatuur en uw technische kennis. Sommige technische apparatuur en diensten zijn vrij eenvoudig te installeren en te bedienen, terwijl andere complexer zijn en meer technische kennis vereisen. Het is belangrijk om het juiste personeel te hebben voor het opzetten en bedienen van de apparatuur om er zeker van te zijn dat het evenement soepel verloopt.

Is er ondersteuning beschikbaar als er technische problemen optreden tijdens het evenement?

Ja, het technische verhuurbedrijf moet ondersteuning bieden en technische problemen tijdens het evenement kunnen oplossen. Het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de ondersteuning die beschikbaar is en hoe u contact kunt opnemen met het technische verhuurbedrijf in geval van problemen.

Waarom een verlichte dansvloer huren?

Een verlichte dansvloer zorgt voor een unieke sfeer en kan bijdragen aan de feeststemming. Het verlichtingsontwerp kan worden aangepast aan uw voorkeuren en stijl, waardoor een aantrekkelijke en indrukwekkende sfeer wordt gecreëerd.

Hoe groot moet de verlichte dansvloer zijn voor het evenement?

Dit hangt af van het aantal gasten en de grootte van de dansvloer die u nodig heeft. U kunt het beste advies vragen aan Evenses om de juiste grootte te bepalen.

Hoe lang duurt het om de verlichte dansvloer op te zetten?

Dit hangt af van de grootte van de dansvloer en het type verlichting. Het is het beste om de installatietijd te bespreken met het verhuurbedrijf om er zeker van te zijn dat de dansvloer op tijd wordt opgezet.

Is het veilig om op een verlichte dansvloer te dansen?

Ja, het is veilig om op een verlichte dansvloer te dansen. De LED-verlichting is ontworpen om te voldoen aan veiligheidsvoorschriften en is getest om ervoor te zorgen dat het veilig is om op te dansen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

disco verlichte dansvloer boeken Disco verlichte dansvloer
€ 695 - € 1530
4,7 (10 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar