Deze verlichte dansvloeren zijn onmisbaar voor uw event!

Op zoek naar een extra toevoeging voor uw event? Bekijk het aanbod van onze verlichte dansvloeren!

Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Premium verlichte dansvloer
100% match

Premium verlichte dansvloer

Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.
Bekijk onze Premium verlichte dansvloer voor ieder soort huwelijk, personeelsfeest, feestje, fes...
Lees meer

4,5 (11 Beoordelingen)
€ 795 - € 3955
Disco verlichte dansvloer
100% match

Disco verlichte dansvloer

Deze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.
Deze prachtige discovloer is de ideale keuze om elk type evenement om te toveren tot een onvergetelijk feest. Of...
Lees meer

4,7 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Verlichte dansvloer

Verlichte Dansvloer huren voor uw feest, verjaardag, koningsdag of evenement? Dan is een verlichte LED verlichte dansvloer perfect om de gasten aan te sporen tot dansen. De verlichte dansvloeren van Evenses Entertainment verschillen tussen een aantal modellen. Zo heb je LED verlichte dansvloeren, verlichte Discovloeren, verlichte dansvloeren met patronen, verlichte dansvloeren met pixels en meer! De verlichte dansvloeren zijn geschikt voor bijna elk soort feest.

Verlichte dansvloeren huren voor bruiloft en feest

Wordt je zoon of dochter binnenkort achttien jaar oud en wil je een spetterende disco organiseren om de gelegenheid in stijl te vieren? Gaat jullie bruiloft over enkele maanden plaatsvinden en ben je nog op zoek naar manieren om de dansvloer wat specialer te maken? Of help je mee aan de organisatie van het halfjaarlijkse feestje op kantoor en zou je graag eens iets origineels doen voor de gelegenheid? Aan wat speciale verlichting en een DJ of een professionele zanger heb je waarschijnlijk al gedacht, maar heb je ook al eens overwogen om een verlichte dansvloer te boeken?

Bij een verlichte dansvloer of het huren van een discovloer denk je waarschijnlijk al snel terug aan het tijdperk van de discomuziek en populaire films uit die tijd als Saturday Night Fever. Dat is ook niet gek, want het is deze film die vaak wordt gezien als een belangrijke reden voor de populariteit van verlichte dansvloeren in de jaren zeventig en tachtig.

Het leuke aan het boeken van een verlichte dansvloer is dat het van toegevoegde waarde kan zijn voor een brede variatie aan feesten en evenementen. Van gezellige verjaardagen en spetterende bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en festivals met een indoor-gedeelte, voor vrijwel elke gelegenheid kan je een verlichte dansvloer boeken die van de feestelijkheden een unieke ervaring maakt. Wat voor feest je ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een verlichte dansvloer niet voor een memorabel feestje zal zorgen, zowel voor je gasten als voor jezelf.

Verlichte dansvloer 1.jpg

Enkele dingen om op te letten bij het boeken van een verlichte dansvloer

Alhoewel het boeken van een dansvloer op zich niet moeilijk is, is het wel van belang dat je de goede vloer kiest voor de gelegenheid. Er bestaat namelijk nogal wat verschil op het vlak van functie, kwaliteit, en geschikt gebruik. Wij kunnen je hier natuurlijk bij helpen, maar om je alvast een idee te geven van welke factoren er meespelen bij het boeken van een verlichte dansvloer, zetten we hieronder enkele factoren om op te letten tijdens het boekingsproces.

Bedraad versus draadloos: wat is het verschil en wat werkt het best?

Dit is een puntje kan een enorm verschil maken. Draadloos klinkt namelijk een stuk handiger, maar in het geval van een verlichte dansvloer is het ook een stuk riskanter. Er bestaan namelijk veel situaties in welke de verbinding niet optimaal is. Denk daarbij aan oneven ondergronden, maar ook mensen die hun drankjes laten vallen of kinderen die te wild op de dansvloer staan te springen. Kortom, een draadloze verlichte dansvloer brengt nogal veel risico op problemen tijdens het feest met zich mee.

Een bedrade verlichte dansvloer daarentegen is een stuk betrouwbaarder. Als deze bestaat uit draden, dan zijn eerder besproken factoren als een oneven ondergrond, een gemorst drankje, of een te grote groep mensen op één deel van de vloer niet langer een risico. Ga dus zeker na of de verlichte dansvloer die jou leuk lijkt bedraad of draadloos is, en probeer zo mogelijk voor een bedrade versie te gaan.

Let op de grootte van de verlichte dansvloer

Dit klinkt misschien logisch, maar het zou je verbazen hoe vaak er boekingen overwogen worden van verlichte dansvloeren die eigenlijk helemaal niet op de locatie passen. Beslis allereerst voor jezelf waar je graag een vloer zou willen laten installeren en hoeveel ruimte daar beschikbaar is. Daarna kan je bekijken welke verlichte dansvloeren er zoal te verkrijgen zijn en welke goed zouden passen op de locatie van het feest of evenement dat je gaat organiseren. Op deze manier krijg je, in ieder geval wat betreft de grootte van de vloer, geen problemen.

Ga online op onderzoek uit

Zeker als het de eerste keer is dat je een verlichte dansvloer gaat boeken, dan is het verstandig om wat onderzoek te plegen naar de vloeren die jouw goed lijken voor de gelegenheid. Om die reden vindt je, bijvoorbeeld, op onze website verschillende reviews per verlichte dansvloer. Deze zijn geschreven en achtergelaten door mensen die al eens de dansvloer geboekt hebben of zelf op hebben gedanst. Daarnaast zal je van veel verlichte dansvloeren ook op andere plekken online videomateriaal en andere reviews kunnen vinden. Op die manier kan je al een beetje een beeld vormen van hoe de vloer eruit ziet tijdens een feest en wat mensen ervan vonden.

verlichte dansvloer 2.jpg

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Net zoals er verschillende types DJ's of orkesten bestaan, krijg je ook te maken met heel wat keuze op het gebied van verlichte dansvloeren om te boeken. Bij Evenses beschikken we over een breed aanbod verlichte dansvloeren die geschikt zijn voor boekingen op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Wij kunnen in samenwerking met u ook een verlichte dansvloer boeken in combinatie met andere soorten entertainment  zoals bijvoorbeeld een live DJ set of een visuele show door een VJ. Daar wordt het feest of evenement alleen maar spectaculairder van. Of je nou het komende buurtfeest een origineel tintje wil geven of op zoek bent naar uniek vermaak voor avondje feesten met collega's op het jaarlijkse kantoorfeest, een dansvloer verlichte zal indruk maken. Om je feest helemaal een persoonlijke finishing touch te geven, kan je een dansvloer verlichte boeken en deze laten afstellen op jouw favoriete muziek, op de manier naar jouw keuze.

Bij het boeken van een verlichte dansvloer is het vaak wel een goed idee omdat te doen met een partij die ervaring heeft wat betreft het boeken van dergelijk entertainment. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van het entertainment en de party planning, en wij hebben door de jaren heen al talloze keren verschillende soorten verlichte dansvloeren geïnstalleerd bij onze klanten. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de verlichte dansvloer boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.Waarom een verlichte dansvloer huren?

Een verlichte dansvloer zorgt voor een unieke sfeer en kan bijdragen aan de feeststemming. Het verlichtingsontwerp kan worden aangepast aan uw voorkeuren en stijl, waardoor een aantrekkelijke en indrukwekkende sfeer wordt gecreëerd.

Hoe groot moet de verlichte dansvloer zijn voor het evenement?

Dit hangt af van het aantal gasten en de grootte van de dansvloer die u nodig heeft. U kunt het beste advies vragen aan Evenses om de juiste grootte te bepalen.

Hoe lang duurt het om de verlichte dansvloer op te zetten?

Dit hangt af van de grootte van de dansvloer en het type verlichting. Het is het beste om de installatietijd te bespreken met het verhuurbedrijf om er zeker van te zijn dat de dansvloer op tijd wordt opgezet.

Is het veilig om op een verlichte dansvloer te dansen?

Ja, het is veilig om op een verlichte dansvloer te dansen. De LED-verlichting is ontworpen om te voldoen aan veiligheidsvoorschriften en is getest om ervoor te zorgen dat het veilig is om op te dansen.

Waarom techniek inhuren?

Technische apparatuur en diensten zijn essentieel voor het succes van een evenement, vooral als het gaat om licht, geluid en videodisplays. Technische apparatuur en diensten kunnen u helpen om een professionele en indrukwekkende sfeer te creëren, waardoor uw evenement nog meer impact heeft.

Welke soorten technische apparatuur en diensten zijn er beschikbaar?

Er zijn tal van technische apparatuur en diensten beschikbaar, zoals geluidsapparatuur, lichtapparatuur, videodisplays, podiums, trussing, rigging, stroomvoorziening enzovoort.

Is het mogelijk om technische apparatuur en diensten zelf te installeren en te bedienen?

Dit hangt af van het type apparatuur en uw technische kennis. Sommige technische apparatuur en diensten zijn vrij eenvoudig te installeren en te bedienen, terwijl andere complexer zijn en meer technische kennis vereisen. Het is belangrijk om het juiste personeel te hebben voor het opzetten en bedienen van de apparatuur om er zeker van te zijn dat het evenement soepel verloopt.

Is er ondersteuning beschikbaar als er technische problemen optreden tijdens het evenement?

Ja, het technische verhuurbedrijf moet ondersteuning bieden en technische problemen tijdens het evenement kunnen oplossen. Het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken over de ondersteuning die beschikbaar is en hoe u contact kunt opnemen met het technische verhuurbedrijf in geval van problemen.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar