Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Disco verlichte dansvloer
100% match

Disco verlichte dansvloer

Deze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.
Deze mooie discovloer tovert elke gelegenheid om tot een bijzonder feest. De vloer is inzetbaar op zowel een kle...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Smart verlichte dansvloer
100% match

Smart verlichte dansvloer

Deze mooie LED dansvloer is een superplatte en voordelige optie voor ieder feest.
Deze led dansvloer is te huren voor zowel kleinschalige feesten als grootste evenementen. Wij leveren en inst...
Lees meer

4,8 (8 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Premium verlichte dansvloer
100% match

Premium verlichte dansvloer

Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.
Deze dansvloer heeft 25 heldere LED spots per vierkante meter en bevat de nieuwste technische moge...
Lees meer

4,6 (5 Beoordelingen)
€ 795 - € 3955
Exclusive verlichte dansvloer
100% match

Exclusive verlichte dansvloer

Onze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen.
Deze verlichte dansvloer is onze meest geavanceerde optie. Deze prachtige discovloer kan elke kleur, patroon en ...
Lees meer

4,5 (4 Beoordelingen)
€ 795 - € 4955
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Verlichte dansvloer

Verlichte Dansvloer huren voor uw feest, verjaardag, koningsdag of evenement? Dan is een verlichte LED verlichte dansvloer perfect om de gasten aan te sporen tot dansen. De verlichte dansvloeren van Evenses Entertainment verschillen tussen een aantal modellen. Zo heb je LED verlichte dansvloeren, verlichte Discovloeren, verlichte dansvloeren met patronen, verlichte dansvloeren met pixels en meer! De verlichte dansvloeren zijn geschikt voor bijna elk soort feest.

Verlichte dansvloeren huren voor bruiloft en feest

Wordt je zoon of dochter binnenkort achttien jaar oud en wil je een spetterende disco organiseren om de gelegenheid in stijl te vieren? Gaat jullie bruiloft over enkele maanden plaatsvinden en ben je nog op zoek naar manieren om de dansvloer wat specialer te maken? Of help je mee aan de organisatie van het halfjaarlijkse feestje op kantoor en zou je graag eens iets origineels doen voor de gelegenheid? Aan wat speciale verlichting en een DJ of een professionele zanger heb je waarschijnlijk al gedacht, maar heb je ook al eens overwogen om een verlichte dansvloer te boeken?

Bij een verlichte dansvloer denk je waarschijnlijk al snel terug aan het tijdperk van de discomuziek en populaire films uit die tijd als Saturday Night Fever. Dat is ook niet gek, want het is deze film die vaak wordt gezien als een belangrijke reden voor de populariteit van verlichte dansvloeren in de jaren zeventig en tachtig.

Het leuke aan het boeken van een verlichte dansvloer is dat het van toegevoegde waarde kan zijn voor een brede variatie aan feesten en evenementen. Van gezellige verjaardagen en spetterende bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en festivals met een indoor-gedeelte, voor vrijwel elke gelegenheid kan je een verlichte dansvloer boeken die van de feestelijkheden een unieke ervaring maakt. Wat voor feest je ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een verlichte dansvloer niet voor een memorabel feestje zal zorgen, zowel voor je gasten als voor jezelf.

Verlichte dansvloer 1.jpg

Enkele dingen om op te letten bij het boeken van een verlichte dansvloer

Alhoewel het boeken van een dansvloer op zich niet moeilijk is, is het wel van belang dat je de goede vloer kiest voor de gelegenheid. Er bestaat namelijk nogal wat verschil op het vlak van functie, kwaliteit, en geschikt gebruik. Wij kunnen je hier natuurlijk bij helpen, maar om je alvast een idee te geven van welke factoren er meespelen bij het boeken van een verlichte dansvloer, zetten we hieronder enkele factoren om op te letten tijdens het boekingsproces.

Bedraad versus draadloos: wat is het verschil en wat werkt het best?

Dit is een puntje kan een enorm verschil maken. Draadloos klinkt namelijk een stuk handiger, maar in het geval van een verlichte dansvloer is het ook een stuk riskanter. Er bestaan namelijk veel situaties in welke de verbinding niet optimaal is. Denk daarbij aan oneven ondergronden, maar ook mensen die hun drankjes laten vallen of kinderen die te wild op de dansvloer staan te springen. Kortom, een draadloze verlichte dansvloer brengt nogal veel risico op problemen tijdens het feest met zich mee.

Een bedrade verlichte dansvloer daarentegen is een stuk betrouwbaarder. Als deze bestaat uit draden, dan zijn eerder besproken factoren als een oneven ondergrond, een gemorst drankje, of een te grote groep mensen op één deel van de vloer niet langer een risico. Ga dus zeker na of de verlichte dansvloer die jou leuk lijkt bedraad of draadloos is, en probeer zo mogelijk voor een bedrade versie te gaan.

Let op de grootte van de verlichte dansvloer

Dit klinkt misschien logisch, maar het zou je verbazen hoe vaak er boekingen overwogen worden van verlichte dansvloeren die eigenlijk helemaal niet op de locatie passen. Beslis allereerst voor jezelf waar je graag een vloer zou willen laten installeren en hoeveel ruimte daar beschikbaar is. Daarna kan je bekijken welke verlichte dansvloeren er zoal te verkrijgen zijn en welke goed zouden passen op de locatie van het feest of evenement dat je gaat organiseren. Op deze manier krijg je, in ieder geval wat betreft de grootte van de vloer, geen problemen.

Ga online op onderzoek uit

Zeker als het de eerste keer is dat je een verlichte dansvloer gaat boeken, dan is het verstandig om wat onderzoek te plegen naar de vloeren die jouw goed lijken voor de gelegenheid. Om die reden vindt je, bijvoorbeeld, op onze website verschillende reviews per verlichte dansvloer. Deze zijn geschreven en achtergelaten door mensen die al eens de dansvloer geboekt hebben of zelf op hebben gedanst. Daarnaast zal je van veel verlichte dansvloeren ook op andere plekken online videomateriaal en andere reviews kunnen vinden. Op die manier kan je al een beetje een beeld vormen van hoe de vloer eruit ziet tijdens een feest en wat mensen ervan vonden.

verlichte dansvloer 2.jpg

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Net zoals er verschillende types DJ's of orkesten bestaan, krijg je ook te maken met heel wat keuze op het gebied van verlichte dansvloeren om te boeken. Bij Evenses beschikken we over een breed aanbod verlichte dansvloeren die geschikt zijn voor boekingen op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Wij kunnen in samenwerking met u ook een verlichte dansvloer boeken in combinatie met andere soorten entertainment  zoals bijvoorbeeld een live DJ set of een visuele show door een VJ. Daar wordt het feest of evenement alleen maar spectaculairder van. Of je nou het komende buurtfeest een origineel tintje wil geven of op zoek bent naar uniek vermaak voor avondje feesten met collega's op het jaarlijkse kantoorfeest, een dansvloer verlichte zal indruk maken. Om je feest helemaal een persoonlijke finishing touch te geven, kan je een dansvloer verlichte boeken en deze laten afstellen op jouw favoriete muziek, op de manier naar jouw keuze.

Bij het boeken van een verlichte dansvloer is het vaak wel een goed idee omdat te doen met een partij die ervaring heeft wat betreft het boeken van dergelijk entertainment. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van het entertainment en de party planning, en wij hebben door de jaren heen al talloze keren verschillende soorten verlichte dansvloeren geïnstalleerd bij onze klanten. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de verlichte dansvloer boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar