Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kinde...
Lees meer

4,9 (44 Beoordelingen)
€ 845 - € 1795
zangeres boeken
1/11
Anna Noa
Anna Noa
100% match

Anna Noa

Met haar prachtige stem zingt de zangeres bekende covers van toen en nu.
Anna Noa is een Nederlandse zangeres en songwriter. Op 12 jarige leeftijd deed de zangeres mee aan Kinderen voor Kinde...
Lees meer

5 (11 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Jenny Lena kerstspecial
100% match

Jenny Lena kerstspecial

Jenny Lena gebruikt haar prachtige stem nu ook voor een kerstrepertoire, wees er vroeg bij want haar agenda stroomt snel vol! Lees meer

prijs op aanvraag
The Mistletones
100% match

The Mistletones

A capella kwartet voor iedere kerst gelegenheid boekt u bij Evenses.
The Mistletones biografie The Mistletones is een vocaal kwartet bestaande uit professionele zangeressen. De zangeressen ...
Lees meer

5 (6 Beoordelingen)
€ 895 - € 1795
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerst zangeres boeken

Kerst zangeres boeken boeken zangeres kerst.jfif

Kerst is voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Dit is een warme periode in een donker en koud seizoen, waarin iedereen van elkaar houdt. Warme chocolademelk, kerstliedjes die te horen zijn in de helverlichte binnenstad, kerstdiner en borrels, en natuurlijk veel liefde en cadeautjes. Elk gezin dat Kerstmis viert, heeft zijn eigen manier om deze feestdag te vieren, en heeft ook zijn eigen kersttraditie, die van generatie op generatie wordt doorgegeven. Als mensen aan Kerstmis denken, denken ze vaak aan kerstliedjes. Kerstliederen over liefde en liefde of echte kerstklassiekers zoals "Last Christmas" en "Jingle Bells" zijn een belangrijk kenmerk van de kerstsfeer. Daarom worden op elk kerstfeest de beste kerstliedjes gedraaid en staat kerstmuziek centraal.

U geeft een feestje en wilt kerstmuziek, maar weet niet waar te boeken? Wilt u de beste kerstzangeres boeken voor uw kerstfeest? In Evenses hoeft u niet meer te zoeken! We hebben verschillende soorten kerst zangeressen die u moeiteloos kunt boeken. Zodat u kunt genieten van deze heerlijke tijd en garant staat voor een heerlijke kerst.

Kerst zangeres

kerst zangeres boeken kerst zangeres boeken.jfif

Evenses bied een groot aanbod aan verschillende soorten kerst zangeressen. We hebben ze hier op een rijtje gezet zodat het makkelijker te navigeren is:

 • Bekende kerst zangeressen: Wilt u een grote impressie maken op uw gasten? Wilt u, uw favoriete bekende kerst zangeres boeken? Dat kan bij Evenses! Misschien wilt u Maan die de mooiste kerst liedjes zingt of Sharon Doorson die u wegblaast.
 • Kerst zangeressen: Deze zangeressen zijn speciaal geplukt door onszelf. Wij werken met enkel alleen getalenteerde en professionele artiesten die stuk voor stuk u kunnen garanderen op een leuk feest. U kunt deze kerst zangeressen boeken bij Evenses.
 • Kerst zangeres met begeleiding: Een kerst zangeres boeken is leuk maar nog leuker is een kerst zangeres boeken die samen met een muzikant komt om haar te begeleiden. Geniet niet alleen van prachtig gezang maar ook van live muziek.

Ook bied Evenses vele soorten genre's in welk de kerst zangeressen kunnen zingen. Zo kunt u de kerst zangeres boeken die helemaal bij uw feest past en bij uw gasten.

De genres waarin u onze kerst zangeressen boeken kan zijn:

 • pop
 • hiphop
 • blues
 • jazz
 • soul
 • disco
 • house
 • rock
 • 60s/70's
 • 80's/90's
 • nederlandstalig
 • klassiek
 • achtergrondmuziek
 • akoestisch
 • lounge

Kerst zangeres boeken

kerst zangeres kerst zangeres.jfif

Wilt u een kerst zangeres boeken voor uw kerstborrel? Of wilt u een kerst zangeres boeken voor uw kerst bedrijfsfeest? U kunt bij Evenses een kerst zangeres of zanger boeken voor elke kerst gelegenheid en op elke locatie.

Evenses werkt met enkel alleen professionele artiesten en als u kiest voor een kerst zangers boeken, kunnen wij u hierdoor ook garanderen op een feest die professioneel verloopt. De kerst zangeressen die te huur staan bij Evenses weten hoe ze het publiek moeten lezen en om uw wensen waar te laten komen. Uw wens staat namelijk centraal als u een kerst zangeres boeken wilt. Onze event-specialisten zorgen ervoor dat uw kerstfeest vlekkeloos verloopt en dat u rondom entertainment niks te zorgen over heeft.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar