Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Mobiele DJ 'Move'
100% match

Mobiele DJ 'Move'

De mobiele DJ geeft een leuke show die hij kan verplaatsen over uw feest en evenement.
Door zijn stijlvolle mobiele DJ booth is deze act een leuke toevoeging voor elke gelegenheid. DJ 'Move' ...
Lees meer

4,4 (5 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
DJ Partybike
100% match

DJ Partybike

Een mobiele DJ voor uw feest, partij of gelegenheid? Zoek niet verder want DJ Partybike is precies waar u naar op zoek bent! Lees meer

€ 995 - € 1890
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Mobiele DJ

Mobiele DJ boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of evenement?  Wilt u een interactieve DJ die verplaatsbaar is op uw evenement? Dit is mogelijk bij Evenses. Boek nu DJ Move en zorg voor muziek over het gehele terrein. De DJ booth kan gemakkelijk verplaatst worden en nagenoeg overal  worden neergezet. Er zitten onder de DJ booth kleine wieltjes. Op de DJ booth zit een mixdeck waardoor de DJ van verschillende mogelijkheden gebruik kan maken: USB, CD en iPod. Daarbij heeft de mobiele DJ een microfoon mee om het publiek te entertainen. Het is natuurlijk ook erg handig dat de DJ niet afhankelijk is van elektriciteit. Hij kan dus echt overal draaien, tot wel 10 uur lang. Ook kan uw logo of merknaam op de DJ booth worden geplaatst. Ideaal voor uw bedrijfsfeest, beurs en opening.

Mobiele DJ huren voor uw feest, evenement of bruiloft

Mocht u er nog iets extra's bij willen dan kunt u hierbij een saxofonist, violist of zangeres huren. Elk gewenste genre is mogelijk en wij helpen u graag de juiste keuze te maken. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en u advies te geven.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar