DJ Bombastic

Deze eclectic, urban house-DJ speelt de sterren van de hemel

prijs op aanvraag
dj bombasic boeken
UJPqpGMn M
feest organiseren
GhLtejlMhI
Disc Jockey
DJ's boeken
dj bombasic boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ Bombastic
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

DJ Bombastic boeken voor uw gelegenheid

DJ Bombastic boeken? Bij ons is dat zo geregeld! Bombastic is een DJ die veel verschillende beroepsjassen heeft aangetrokken, maar uiteindelijk er toch achter kwam dat zijn hart bij het DJ'en lag. Geen feest te gek met DJ Bombastic achter de draaitafel!

DJ Bombastic huren.jpg

Biografie DJ Bombastic

DJ Bombastic, beter bekend als Braihim Mohcin heeft van jongs af aan al een passie voor DJ'en en het entertainen van mensen als MC. Op zijn achtste begint hij met het rondspelen op de klassieke CD-draaitafels en zocht hij de nieuwste hitjes uit in de Free Record Shop. De eerste momenten dat hij een publiek mag vermaken is al op de verschillende schoolfeestjes waar hij de feest-DJ mag zijn. Door zijn ervaring vanaf jonge leeftijd krijgt Braihim al op zijn vijftiende zijn eerste vaste spot bij de plaatselijke discotheek in Naaldwijk, omdat hij de publiekstrekker was die er nodig was. Dit was ook meteen de aanleiding voor het bedenken van de artiestennaam Bombastic, vernoemd naar het favoriete nummer van zijn pa, "Boombastic" van Shaggy. Vanaf hier was het alleen maar een stijgende lijn en werd Braihim gespot door verschillende clubs uit de wijdere omgeving om daar op te gaan treden. Alleen kwam toen de behoefte om toch iets anders te gaan doen en ging hij een restaurant runnen in combinatie met op hobby niveau nog wel een beetje te blijven draaien. Een aantal jaar later kwam het restaurantavontuur ten einde en besloot hij opnieuw DJ Bombastic leven in te blazen na opgemerkt te hebben dat er nog steeds veel vraag was naar zijn kwaliteiten. Toen is de keuze gemaakt voor een rebranding van DJ Bombastic, oftewel DJ Bombastic 2.0 op te gaan zetten en zich volledig weer op de muziekwereld te storten. Met een eigen muzikaal evenement "Senc Senc Senc" en voor het eerst eigen geproduceerde nummers was dit de doorstart die hij wilde maken en sindsdien verloopt het zeer goed.

DJ Bombastic boeken

Geïnteresseerd geraakt in het organiseren van een feestje met de te boeken DJ Bombastic, die iedereen wel in de sfeer krijgt voor dansen en feesten? DJ Bombastic boeken is mogelijk voor alle feesten, zoals bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten. Meer weten? Vraag vrijblijvend een voorstel aan door op de vrijblijvende prijsopgave knop te drukken of even een belletje naar 085-7920202 (NL) / 02 - 8084961 (BE) voor meer informatie.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire DJ Bombastic

Genres

House
Funk
Hiphop

Nummers

Bombastic Ft. Revie & Sevirio - Aftermovie
Bombastic & Calyente Ft. Ghetto Flow - Aulla
Bombastic Ft. IMMO - Rommel
Bombastic Ft. Feis & DJEZJA - Fluit

Vergelijkbare acts

Johnny 500 boeken

Johnny 500 boeken

3 Beoordelingen

DJ en hunk Johnny 500 boeken voor uw feest? Hij is nu te boeken bij Evenses!

prijs op aanvraag
DJ WEF

DJ WEF

Vrouwelijke DJ WEF boeken voor uw feest

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.