The Partysquad boeken

22 keer aangevraagd

The Partysquad zorgt er altijd voor dat hun publiek los gaat. U kunt ze nu bij Evenses boeken.

4,7 uit 5 sterren
€ 4095 - € 6550
thepartysquad boeken
nKeoZqwdI
tpagCvIw
dKxElmcf
qvoCB dNWJ
JEgqvhpcw
thepartysquad boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van The Partysquad
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

The partysquad

The Partysquad is een zeer bekend tweetal in Nederland. De hele club gaat los als een van hun nummers wordt gedraaid. The Partysquad zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en zijn nu te boeken bij Evenses. U kunt het tweetal The Partysquad boeken voor uw festival, opening en feest.

De DJs-producers Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen vormen samen het bekende muziekduo 'The Partysquad'. In 1998 ontmoette het tweetal elkaar tijdens de tournee "Wanted" voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste dj tijdens deze tournee en Ruben presenteerde de shows. In datzelfde jaar begonnen ze hun eerste vaste clubavond in de Amsterdamse Club Margaritas. Naast hun activiteiten in de clubs brachten DJ Jerry en MC Ruben ook met enige regelmaat mix-cds uit. In 2003 bracht ID&T hun (mix)compilatie "UK Sounds" officieel uit. Op vrijdagavond verzorgde het duo daarnaast een programma op de radiozender FunX. The Partysquad is onder contract bij het label Good Life Music. De eerste plaat die onder dat label verscheen was hun single "Wat Wil Je Doen", in het najaar van 2005. De single werd uitgebracht in samenwerking met TopNotch en bereikte een top 10 positie. Begin 2006 verscheen hun tweede single, "I'm Sorry". Deze keer betrof het een samenwerking met RMXCRW en zanger Gio. De video werd achtereenvolgens BoxBom en Superclip op TMF.

Sinds 2005 zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscène. Ze zijn al 10 jaar de populairste DJ-formatie in Nederland. Ze hebben sindsdien veel in de Top 40 gestaan en het tweetal heeft 12 hitsingles op hun naam staan. In 2008 besloten ze internationaal te gaan. Terwijl ze in Ibiza waren kwam Jerry terecht in een auto-ongeluk en heeft in coma gelegen. The Partysquad kwam in 2010 terug met een geweldige comeback. Ze hebben in samenwerking met Afrojack het nummer Amsterdamn uitgebracht. Het nummer werd al snel een van Spinnn Records' best verkochte single wereldwijd op Beatport. Daarna volgde vele hoogtepunten op internationaal gebied. Nederland vergaten ze ook zeker niet. De hits 'Ik Ga Hard' die in 2012 uitkwam en 'Helemaal Naar De Klote' die daarna volgde kwamen weer hoog in de hitlijsten. En nog steeds gaat iedereen los als de nummers gedraaid worden in de clubs.

The Partysquad boeken

Wilt u The Partysquad boeken voor uw bedrijfsfeest, The Partysquad boeken voor bij een studentenfeest of The Partysquad boeken bij een evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw pleinfeest of festival. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u

  • The Partysquad boeken
  • Catering bestellen
  • Bands boeken
  • DJ's boeken
  • Fotografen inhuren

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

The Partysquad boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan The Partysquad boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire The Partysquad

Genres

Pop
Dance
House
Nederlandstalig
Hiphop
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Peter
5 uit 5 sterren
The Partysquad kwam op de studentenavond in de club in Leeuwarden. Wat was het vet! Hele club stond stampvol en iedereen ging helemaal los!
Nina
4 uit 5 sterren
Als je een goed feest wilt, waar iedereen uit z'n dak gaat moet je zeker The Partysquad boeken!
Maurice
5 uit 5 sterren
Mijn beste vrienden gaven een groot feest om te vieren dat ze afgestudeerd waren. Daarbij hadden ze The Partysquad ook voor een half uur geboekt. Wat was dat vet!! Niemand had het verwacht. Het was echt perfect.

Vergelijkbare acts

Alvaro boeken

Alvaro boeken

3 Beoordelingen

House DJ Alvaro, heeft in 7 jaar tijd op alle grote podia gedraaid!

prijs op aanvraag
Pyrodox boeken

Pyrodox boeken

3 Beoordelingen

Deze Nederlandse DJ maakt uw feest hoe dan ook knallend!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.