The Partysquad is een zeer bekend tweetal in Nederland. De hele club gaat los als een van hun nummers wordt gedraaid. Ze zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en zijn nu te boeken bij Evenses. U kunt het tweetal inhuren voor uw festival, opening en feest.

De DJs-producers Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen vormen samen het bekende muziekduo 'The Partysquad'. In 1998 ontmoette het tweetal elkaar tijdens de tournee "Wanted" voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste dj tijdens deze tournee en Ruben presenteerde de shows. In datzelfde jaar begonnen ze hun eerste vaste clubavond in de Amsterdamse Club Margaritas. Naast hun activiteiten in de clubs brachten DJ Jerry en MC Ruben ook met enige regelmaat mix-cds uit. In 2003 bracht ID&T hun (mix)compilatie "UK Sounds" officieel uit. Op vrijdagavond verzorgde het duo daarnaast een programma op de radiozender FunX. The Partysquad is onder contract bij het label Good Life Music. De eerste plaat die onder dat label verscheen was hun single "Wat Wil Je Doen", in het najaar van 2005. De single werd uitgebracht in samenwerking met TopNotch en bereikte een top 10 positie. Begin 2006 verscheen hun tweede single, "I'm Sorry". Deze keer betrof het een samenwerking met RMXCRW en zanger Gio. De video werd achtereenvolgens BoxBom en Superclip op TMF.

Sinds 2005 zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscène. Ze zijn al 10 jaar de populairste DJ-formatie in Nederland. Ze hebben sindsdien veel in de Top 40 gestaan en het tweetal heeft 12 hitsingles op hun naam staan. In 2008 besloten ze internationaal te gaan. Terwijl ze in Ibiza waren kwam Jerry terecht in een auto-ongeluk en heeft in coma gelegen. The Partysquad kwam in 2010 terug met een geweldige comeback. Ze hebben in samenwerking met Afrojack het nummer Amsterdamn uitgebracht. Het nummer werd al snel een van Spinnn Records' best verkochte single wereldwijd op Beatport. Daarna volgde vele hoogtepunten op internationaal gebied. Nederland vergaten ze ook zeker niet. De hits 'Ik Ga Hard' die in 2012 uitkwam en 'Helemaal Naar De Klote' die daarna volgde kwamen weer hoog in de hitlijsten. En nog steeds gaat iedereen los als de nummers gedraaid worden in de clubs.

Wilt u The Partysquad boeken voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw pleinfeest of festival. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.