Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Silent Disco
100% match

Silent Disco

Altijd al een silent disco willen huren? Hiermee heb je een gegarandeerd feest!
Zin om uw feest, evenement of gelegenheid  op een andere, leuke manier te vieren? Zoek niet verder! Met de Sil...
Lees meer

4,5 (3 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Disco verlichte dansvloer
100% match

Disco verlichte dansvloer

Deze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.
Deze prachtige discovloer is de ideale keuze om elk type evenement om te toveren tot een onvergetelijk feest. Of...
Lees meer

4,7 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
DJ Partybike
100% match

DJ Partybike

Een mobiele DJ voor uw feest, partij of gelegenheid? Zoek niet verder want DJ Partybike is precies waar u naar op zoek bent! Lees meer

€ 995 - € 1890
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de Allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allro...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Dance

Is jullie oudste zoon vastberaden om de volgende Martin Garrix of Hardwell te worden, en lijkt het jullie wel een heel leuk idee om hier iets mee te doen voor zijn aankomende verjaardag? Bent u lid van het comité dat komende zomer een groots buurtfeest gaat organiseren en zijn jullie nog op zoek naar wat muzikale invulling van het evenement? Of bent u misschien van plan om binnenkort een feestje te geven voor wat vrienden en kennissen, en speelt u met het idee om voor de gelegenheid een live act in huis te halen? Het kan zijn dat u er zelf ook al aan heeft gedacht, maar het zou wel eens kunnen dat het boeken van dance muziek de ideale oplossing is voor het feest of evenement dat je gaat organiseren.

In het geval dat u dit zelf nog niet had overwogen, kunnen we ons echter wel voorstellen dat het boeken van dance muziek een beetje vaag klinkt. We leggen u daarom graag kort uit wat we bedoelen met het boeken van dance en wat de verschillende opties zijn. Dance muziek of een dance thema boeken kan namelijk in heel veel vormen en je kan er heel wat kanten mee op.

Stel, bijvoorbeeld, dat u een feestje gaat organiseren en daarvoor graag een professionele DJ de nieuwste dance muziek wilt laten draaien, maar dat u nogal tegen alle planning en voorbereidingen op kijkt. Dat kan zomaar, want als organisator komt er heel wat tegelijkertijd op je af, zeker als het grotere evenementen of grotere groepen mensen betreft. In zulke gevallen kunt u terecht bij een entertainmentbureau als Evenses. Op basis van uw input, ideeën, en wat u in gedachten heeft voor het feest kunnen wij u al het voorbereidende werk uit handen nemen, van het regelen van een toplocatie en het inhuren van personeel tot het zoeken van de perfecte cateraar en het boeken van een dance DJ.

We hebben echter ook genoeg klanten die het voorbereiden van hun feest of evenement juist hartstikke leuk vinden en als ervaren party planner begrijpen wij dat natuurlijk maar al te goed. Als dit ook voor u geldt, dan helpen we u graag met het in goede banen leiden van alle feestelijkheden. Zeker als het de eerste keer is dat u een feest of evenement organiseert, kan het namelijk soms nogal overweldigend zijn. Zo kan u de voorbereidingen en taken waar u zelf geen tijd voor heeft of zin in hebt, aan ons overlaten om zo meer tijd over te houden voor de dingen die u niet uit handen kan of wilt geven. Moet er een podium worden geïnstalleerd, maar heb je geen idee hoe je dat moet regelen? Wij fiksen het voor u in een handomdraai.

Het boeken van een dance thema voor uw feest of evenement hoeft niet moeilijk te zijn, maar gezien het gevarieerde aanbod opties en DJ's in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod opties en live acts die wij al voor talloze dance feesten en evenementen hebben geboekt, waaronder live artiesten, verlichte dansvloeren, en complete lasershows. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte dance feest kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

De groei van dance in een notendop

De moderne dance muziek is eigenlijk een verzameling van elementen uit heel veel verschillende subgenres van de elektronische muziek. De evolutie van dance door de afgelopen decennia heen is grotendeels gevormd door de populariteit van bepaalde subgenres, zoals disco of house, in specifieke periodes. Het leek ons daarom wel interessant om in vogelvlucht over deze ontwikkeling van één van de populairste muziekgenres van tegenwoordig te gaan.

De wortels van de moderne electronic dance music (EDM) liggen in de jaren zeventig van de vorige eeuw, de hoogtijdagen van de discomuziek. Belangrijke elementen van disco waren de drummachines en elektronische instrumenten waarmee synth ritmes konden geproduceerd. Verschillende wereldberoemde disconummers uit de jaren zeventig hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de dance scène. Onder andere de hit I Feel Love van Donna Summer, waaraan Giorgio Moroder (ook wel “the Father of Disco” genoemd) meewerkte, en Rock Your Baby van George McCrae, waarop een Roland drummachine en ritmemachine te horen zijn, worden gezien als vroege dance. Dergelijke nummers bleken jaren later de basis te zijn voor synthpop als subgenre van de elektronische dance muziek.

In de jaren tachtig, toen er minder en minder naar disco werd geluisterd, werden de housemuziek en electro enorm populair, maar samen met de house groeide ook de populariteit van de synthpop. Aan de hand van de technologische vooruitgang uit deze periode ging ook de kwaliteit van de elektronische muziek omhoog en werd het steeds meer een deel van de mainstream muziekbeleving. Er werden steeds meer synths en drummachines gebruikt, terwijl de uitvinding van de technische standaard MIDI een revolutie ontketende op het vlak van communicatie tussen elektronische instrumenten. Samen met de opkomst van de personal computer begon het in de jaren tachtig mogelijk te worden voor iedere persoon met wat kennis en een computer om op zijn of haar slaapkamer muziek te maken. Grote hits als Take On Me van A-ha en On and On van Jesse Saunders, wat ook wel eens de eerste echte house hit wordt genoemd, zijn nummers die het typische geluid van de dance uit jaren tachtig vertegenwoordigen.

Het was in de jaren negentig dat de elektronische dance muziek pas echt begon te lijken op wat wij vandaag de dag kennen als dance en EDM, dankzij de opkomst van subgenres als techno, dub, en trance. Subgenres als deze werden in deze periode in rap tempo heel erg populair, waardoor de electronic dance als geheel al snel een permanent deel begon uit te maken van de mainstream, zeker in Europa. De groei van deze muzieksoorten zorgde er ook voor dat raves een begrip werden, dankzij nachtclubs die enorme feesten organiseerden waarop zowel populaire dance DJ's als underground artiesten draaiden. Terwijl in Europa acts als het Britse Orbital furore maakten, kwam in de Verenigde Staten de zogenaamde Detroit techno in een stroomversnelling terecht. Pionier Derrick May was één van de drijvende krachten achter de Amerikaanse techno. Zijn nummer Strings of Life wordt tegenwoordig nog steeds beschouwd als een absolute klassieker in house- en techno-kringen.

Aan het einde van de jaren negentig en het begin van deze eeuw was dance ook in de VS populair aan het worden, vooral dankzij de albums en hits van internationale dance DJ en muziekproducenten, zoals Ray of Light van Madonna. Vanaf dat moment werden ook dance DJ's als David Guetta, DJ Tiësto, en Daft Punk bekender, met wereldwijde hits als resultaat. Artiesten als Skrillex, die combinaties van dubstep, house, en trap draaiden, maakten het dubstep genre populair als subgenre van EDM.

De moderne dance en EDM zoals we die vandaag de dag kennen, worden vaak gekenmerkt door remixes en originele geluidsmixen. Wereldberoemde dance DJ's als Steve Aoki, Martin Garrix, en The Chainsmokers, samen met grondleggers van de huidige elektronische muziek als Tiësto en Daft Punk, domineren hitlijsten over de hele wereld, van Stockholm tot Kaapstad en van Amsterdam tot Peking. De populariteit van dance muziek wordt nog verder onderstreept door het gebruik van elementen ervan door verschillende popartiesten, waaronder wereldberoemde namen als Drake, Justin Bieber, en Katy Perry. Dit is dan ook waarom het begrip dance muziek zo breed is geworden en waarom je met het boeken van een dance thema voor jouw feest of evenement zoveel kanten op kan.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Zoals u ondertussen wel beseft, hoeft het boeken van een dance feest helemaal niet moeilijk te zijn, maar is het wel nuttig om voor jezelf in ieder geval een goed idee te hebben wat voor entertainment goed zou passen bij het feest of evenement dat u gaat organiseren. U krijgt namelijk te maken met een enorme variatie op het gebied van opties en dance DJ's om te boeken. Bij Evenses werken we samen met een uitgebreid scala aan acts die geschikt zijn voor sets op allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar