Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Vintage Bruiloft
100% match

Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema
Een bruiloft in vintage thema Op zoek naar een interessant thema voor uw bruiloft, en u kunt niet meer wegkijken van...
Lees meer

prijs op aanvraag
Champagne dames
100% match

Champagne dames

Deze dames maken met hun op maat gemaakte jurken uw borrel onvergetelijk!
Wat kunt u verwachten van de Champgane serveersters? Er zijn 2 verschillende opties wanneer het gaat om de serveerste...
Lees meer

€ 815 - € 1455
Festival Bruiloft
100% match

Festival Bruiloft

Genieten van uw bruiloft in festival stijl, compleet georganiseerd!
Uw eigen festival bruiloft door Evenses geregeld Jullie hebben ervoor gekozen om jullie bruiloft in festival stijl te org...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bruiloft thema

Een bruiloft thema die u nooit zal vergeten, eentje die aan alle wensen voldoet, die uw dromen zullen overtreffen. Jullie bruiloft is niet alleen maar de mooiste dag van uw leven maar ook een gelegenheid om er een feest van te maken. Iedereen wilt toch zijn eigen bruiloft een origineel thema geven? Het wordt juist wat makkelijker als jullie bruiloft een thema heeft zodat u grip heeft tijdens het organiseren van deze speciale dag. Weet u nog niet precies wat het best bij uw bruiloft ideeën past? Kijk dan eens hieronder voor alle thema bruiloft tips die wij kunnen meegeven.

Bruiloft thema ideeën

Maakt u eerst eens een lijstje met uw partner wat uw droombestemmingen zijn. Schrijf daarna de beste dates op dat lijstje die u ooit heeft gehad. Kijk dan eens naar dat lijstje, zijn er bestemmingen of dates geweest die u ook graag hebt willen delen met uw geliefden om u heen? Dan heeft u al een goed gevoel voor het sfeertje dat uw thema bruiloft kan krijgen. Was het ijsjes eten op een koude dag met als favoriete bestemming New York? Of was het wellicht samen de jungle verkennen op vakantie met als favoriete bestemming Jakarta. Ideeën voor bruiloft themas gaan eindeloos door, wellicht wilt u misschien wel een vintage bruiloft thema? Waar herkent u zichzelf het beste in, of waar herkennen uw geliefden u het beste van?

Bruiloft thema 4.jpg

Festival bruiloft

Als je helemaal all-out wil gaan voor jou bruiloft kunt u er een groots feest van maken, oftewel een festival bruiloft! Op een festival bruiloft heeft u helemaal de vrije keus hoe u er het mooiste feestje van maakt. Maakt u het grootst, of juist iets kleins zoals een winter tuinfeest? Zolang u er maar een feestje van wilt maken kiest u het best voor een festival bruiloft.

  • Boek de beste artiesten die in uw smaak vallen
  • Decoreer jullie bruiloft naar het een feestje dat u voor ogen heeft
  • Serveer eten vanuit verschillende foodtrucks of regel een ander soort catering

Festival wedding 1.jpg

Barn wedding

Wilt u liever wat ouderwets en lekker nuchter? Wilt u met uw blote voeten in het gras kunnen lopen? 'S avonds de sterren van de hemel dansen (letterlijk!) en helemaal één zijn met de natuur? Hou dan gezellig als bruiloft thema een barn wedding. Een barn wedding is een in Nederland opkomend, maar zeer populair concept uit Amerika. Waarbij u heerlijk in de natuur jullie bruiloft kunt organiseren, en dat hoeft natuurlijk niet altijd op de boerderij te zijn.

  • Een barn wedding kan op verschillende locaties en is meestal buiten
  • Tijdens een barn wedding kunt u op blote voeten lopen door het gras, maar uiteraard wat u lekker vind natuurlijk
  • U kunt het Amerikaans aankleden met een cowboy stijl
  • Of lekker Nederlands en uw gasten inspirerende boerse kledij laten dragen

Bruiloft thema 1.jpg

Bruiloft styling geregeld volgens uw voorkeur

U staat op het punt te gaan trouwen, maar weet niet welke stijl u wilt? Of kent u de stijl misschien, maar weet u niet hoe u de stijl kunt realiseren? Laat Evenses helpen! Wij werken met on-site professionals, waarbij wij ons concentreren op details, wij zullen bestuderen hoe wij een perfecte en unieke bruiloft thema voor u kunnen creëren. Er moet niet alleen naar de stijl worden gekeken, maar ook naar jullie thema, de sfeer en de huwelijksdecoratie.

De eerste stap van de bruiloft stylist is het bepalen van de stijl, jullie thema en de sfeer dat u op de bruiloft wilt gebruiken. Wilt u een groot modern evenement bijwonen, zoals een feestelijk bruiloft thema of een kleine, comfortabele schuurbruiloft? Alles is mogelijk! Nadat u dit hebt bevestigd, is het tijd om decoraties voor de bruiloft te kiezen. Hiervoor zoeken wij de perfecte decorateur en verzamelen wij de leukste huwelijksdecoraties voor belangrijke dagen. Hierdoor kunt u de last van de bruiloft verlichten, en kan Evenses ervoor zorgen dat alles professioneel volgens uw wensen wordt geregeld om een ​​perfect ogende bruiloft te bezorgen.

Bruiloft styling 1.jpg

Uw bruiloft aan zee met de voeten in het zand?

In eerste instantie denkt u vanwege het weer natuurlijk niet meteen aan een strandbruiloft in Nederland, maar tegenwoordig werkt zelfs het Nederlandse weer vaker mee dan u zou denken! Uiteraard is een bruiloft op het strand misschien wel echt iets voor als u graag wilt trouwen in de zomer. In de wintermaanden staat er niet alleen een koude wind, de beachclubs en strandpaviljoens zijn op een enkeling na natuurlijk ook gesloten. Maar waar moet u beginnen met het plannen van uw bruiloft op het strand? Bij het kiezen van een toffe trouw locatie natuurlijk!

Wanneer u op zoek bent naar de ideale locatie voor een bruiloft op het strand, is het belangrijk om te kijken of het een formele trouw locatie is. Bij een wettig huwelijk moet de trouw locatie door de gemeente worden aangeduid als "Huis der Gemeente", anders is uw huwelijk ongeldig! U kunt ervoor kiezen om naar de gemeente van de trouw locatie te gaan en hen te vragen of zij de locatie voor een dag als officiële trouw locatie mogen aanwijzen. Maakt u zich geen zorgen, want op deze manier kunt u er altijd voor kiezen om eerder voor de wet te trouwen en de bruiloft te houden in de strandtent of beachclub van uw keuze.

Strand bruiloft 1.jpg

Wilt u bruiloft thema boeken voor uw gelegenheid? Deze is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar