• winter tuinfeest boeken
 • feest organiseren
 • show boeken
 • versiering boeken
 • show
 • artiesten boeken
 • Nederlandse artiesten
winter tuinfeest boeken
RepOzt P
feest organiseren
show boeken
versiering boeken
show
artiesten boeken
Nederlandse artiesten

Winter tuinfeest

prijs op aanvraag
winter tuinfeest boeken

Over Winter tuinfeest

Feesten in de kou? Natuurlijk wel!

 • Winter tuinfeesten zijn altijd gezellig! De sfeer alleen al brengt genoeg warmte met zich mee om warm te blijven

 • De decoratie mogelijkheden van een winter tuinfeest zijn oneindig. Tover net als met kerst de tuin helemaal in een gezellige en warme wintersfeer.

 • Een feest hoeft niet altijd maar voor jonge mensen te zijn, een winter tuinfeest brengt jong en oud bij elkaar

Wellicht bent u ooit op een mooi en sfeervol winter tuinfeest geweest. Nu denkt u misschien: “Hé, dit wil ik ook!” Wil je echt zelf een winter tuinfeestje organiseren, laat ons helpen! Hieronder kunt u zien wat wij voor uw winter tuinfeest regelen:

Aankleding voor uw winter tuinfeest?

Wilt u dat er een barbeque neergezet wordt om zelf de spiesjes om te draaien of wilt u catering vooraf geregeld hebben zodat u geen koude handen krijgt van al dat gedraai? Er zijn genoeg mogelijkheden te bedenken als het om hapjes en drankjes tijdens uw feest gaat. De warme hapjes mogen niet ontbreken bij het koude weer, dan is het altijd lekker om te graaien in een schaaltje bitterballen, kip nuggets of gehaktballetjes.

tuinfeest winter 2.jpg

Naast overheerlijke hapjes verdienen uw gasten ook om een lekker drankje te nuttigen. Er gaat natuurlijk niks boven een warme glühwein met koud weer, mocht het zonnetje echter stralen is een koud glas wijn of een biertje ook zeker mogelijk. Benieuwd naar onze drankarrangement opties?

Na een tijdje dansen op uw winter tuinfeest willen uw gasten ook even lekker kunnen ontspannen. Heeft u een gezellig bankje in de tuin? Dan kunt u het aanvullen met zachte kussentjes en dekens. Of zoekt u zitplaatsen die wij voor u kunnen regelen? Vergeet niet de fakkels neer te zetten om die warme sfeer te creëren. En misschien zelf nog wat nep sneeuw om het hele plaatje af te maken.

Roosteren boven de vuurkorf

Tijdens winter tuinfeesten is het meestal koud. Dus is het wel lekker om een vuurkorf erbij te hebben, niet alleen voor de warmte maar ook om marshmallows te roosteren. Daardoor kunt u altijd genieten van verse geroosterde marshmallows in de winter. U hoeft niet altijd een winter tuinfeest te organiseren in de winter, het kan ook het hele jaar door. De temperaturen in Nederland verschillen altijd zo veel, dat een vuurkorf niet mag ontbreken van uw winter tuinfeest.

tuinfeest winter.jpg

Entertainment voor uw winter tuinfeest

Op uw winter tuinfeest horen ook de juiste hits. Heeft u liever iets rustigs op uw winter tuinfeest of wordt er lekker gesprongen en gedanst? Kijk hieronder voor de inspiratie die wij op uw winter tuinfeest kunnen bieden:

Houden de buren niet van luide muziek? Doe is gek en regel bij ons uw silent disco voor uw feest! Mag er wel wat muziek gedraaid worden in de achtertuin? Dan zijn er genoeg opties voor u om uit te kiezen.

Foto- of videograaf

Op een speciale gelegenheid wilt u natuurlijk dat er een aantal plaatjes worden geschoten en wat leuke [video's](/videograaf) van hoe de mensen aan het genieten zijn van de amuses en muziek. Daarvoor kunnen wij een polaroid fotograaf voor regelen. De polaroid camera maakt direct een foto van het moment en kunt u meenemen. Of wellicht dat een LED Fotohokje leuk in de tuin past? Toch liever een professionele fotograaf gewild? Waarom ook niet, ieder feestje is speciaal en uw winter tuinfeest is te mooi om niet vast te leggen. Wij regelen het voor u omdat het uw speciale gelegenheid is die niemand mag vergeten.

tuinfeest winter 1.jpg

Ontvang de beschikbaarheid van Winter tuinfeest
Starttijd
Geschikt voor:
Categorie:

FAQ

Wat voor type tuinfeesten kunt u organiseren?

Bij het te organiseren tuinfeest is er een grote hoeveelheid aan invullingen waaruit gekozen kan worden. U kunt voor de rustige receptie gaan met bijvoorbeeld catering, achtergrondmuziek en genoeg ruimte voor borrelen. Een idee hierbij is door 's middags een activiteit te doen, dan te gaan eten en even gezellig te borrelen. Een andere optie is dat u kiest voor het feest waar iedereen losgaat. Hier moet u dan meer kijken naar DJ's, bands en aankleding van de locatie. En in alle instanties is het natuurlijk belangrijk de drank en hapjes niet te vergeten!

Hoe kiest u een passend thema voor het tuinfeest?

Een goed thema kiezen kan heel belangrijk zijn voor uw feest. Door het kiezen van een thema heeft u meteen een leidraad binnen de organisatie van uw gelegenheid. Het thema is meteen toe te passen aan de artiesten die u boekt, de aankleding en wat uw gasten er van kunnen verwachten. Het beste om een goed thema uit te kiezen is onderzoek doen door meerdere thema's op een ritje te zetten die naar uw inzien passen bij uw bedrijf en een paar medewerkers om hun mening vragen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door te zoeken op thema feesten. Let hier op de samenstelling van de aanwezigen, want een thema kan heel goed passen bij 20-30 jarigen, maar is niet meteen toepasselijk op mensen boven de 40.

Waarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

winter tuinfeest boeken Winter tuinfeest
prijs op aanvraag
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar