Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
LED-fotohokjes zijn moderne fotocabines die zijn uitgerust met LED-verlichtingstechnologie. Ze zijn populair op evenementen zoals bruiloften, feeste...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Lachspiegels boeken
100% match

Lachspiegels boeken

Een leuke toevoeging aan elk evenement of feest! Boek nu je lachspiegels voor een dag vol gelach!
Als je op zoek bent naar een manier om je evenement nog grappiger en interactiever te maken,...
Lees meer

€ 685 - € 1505
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Festival bruiloft

Het organiseren van een festival bruiloft is een tijdje het nieuwe bruiloft thema om knallend en origineel jullie huwelijk te vieren! Het is een manier om eens een keer een andere insteek te kiezen voor een anders zo standaard bruiloft en lekker op een zonnige dag elkaar het ja-woord te geven. Al is het organiseren van een festival bruiloft nog niet internationaal de hype, is dat in Nederland zeker niet het geval. Hier is het concept van een echte festival bruiloft in de laatste jaren goed ingeburgerd en brengt het veel mogelijkheden voor jullie om eens wat anders te doen. Lees hier in ieder geval alle tips voor jullie eigen festival bruiloft.

Door het open karakter van festival bruiloften geeft het veel keuzevrijheid in hoe jullie je eigen festival willen organiseren. Dit kan bijvoorbeeld door er een heuse foodtruck bruiloft van te maken met op alle hoeken verschillende soorten street food en cocktails, of bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een chique festival bruiloft. Of huur een leuke bruiloft fotograaf in die allemaal mooie foto's maakt. In alle gevallen is het allerbelangrijkste wat niet mag missen bij een festival bruiloft natuurlijk de muziek, vermaak & gezelligheid!

de perfecte festival bruiloft.jpg

De perfecte festival bruiloft organiseren

Het organiseren van een festival bruiloft is een tijdje het nieuwe bruiloft thema om knallend en origineel jullie huwelijk te vieren! Het is een manier om eens een keer een andere insteek te kiezen voor een anders zo standaard bruiloft en lekker op een zonnige dag elkaar het ja-woord te geven. Al is het organiseren van een festival bruiloft nog niet internationaal de hype, is dat in Nederland zeker niet het geval. Hier is het concept van een echte festival bruiloft in de laatste jaren goed ingeburgerd en brengt het veel mogelijkheden voor jullie om eens wat anders te doen. Lees hier in ieder geval alle tips voor jullie eigen festival bruiloft.

Maar ja, dan zijn de zinnen gezet op een festival bruiloft, alleen komt dan de vraag: hoe gaan we die dan organiseren? Het organiseren van een festival trouwerij kost tijd, maar elke bruiloft moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd worden. Ten eerste is het heel belangrijk om een passend thema te vinden en daar vervolgens jullie trouwjurk & trouwpak op aan te passen. Up and coming is het thema Barn Wedding. Ten tweede is het ook belangrijk om alvast de gastenlijst met alle gasten goed op orde te hebben. Vervolgens is het uitkiezen van de locatie voor jullie festival bruiloft een leuke opdracht wat wel wat aandacht vereist. Hebben jullie dat op orde? Dan kunnen jullie verder met het indelen van het bruiloft festival op basis van jullie thema. Kies alle aankleding en vermaak gewoon lekker losjes uit, zo verzorgen jullie een ongedwongen sfeer voor alle gasten. Vervolgens op basis van jullie ontzettend leuke bruiloft festival thema hebben wij een grote verscheidenheid aan artiesten, acts, fotografen en aankleding voor jullie in petto. Mochten jullie tevens op de dag zelf nou alle kopzorgen willen vergeten? Misschien is dan zelfs een party manager iets voor jullie. Een party manager neemt al het management uit handen en biedt jullie de vrijheid om te genieten van deze bijzondere dag.

De locatie voor een bruiloft festival

Voor het organiseren van festival bruiloften is een grote open locatie erg belangrijk, hier moet bijvoorbeeld goed gelet worden op voorzieningen zoals stroom, water en bereikbaarheid. Jullie willen natuurlijk genoeg ruimte hebben voor het feest, de gasten en zeker zijn dat er genoeg plek is. Dit is al helemaal belangrijk bij foodtruck bruiloften met veel verschillende smaken. Daarnaast moet alles toch wel aanwezig zijn op jullie festival bruiloft locatie op de dag dat het gaat gebeuren. Er zijn in ieder geval veel festival bruiloft locaties waar jullie uit kunnen kiezen, jullie zouden kunnen zoeken naar een landgoed, een kasteel of zelfs één van de eilanden! Evenses biedt namelijk alles van makkelijk op te zetten bars, dansvloeren en podia voor elk formaat om van jullie festival bruiloft er eentje van te maken die nooit meer zal worden vergeten.

Alles voor je festival bruiloft op één plek

Wij bieden voor jullie festival bruiloft veel van de zaken die nodig zijn om het jullie gasten onvergetelijk te maken. Het gemak van onze diensten is dat wij alles regelen en dat zonder te veel poespas. Niemand zit natuurlijk te wachten op een grote administratieve rompslomp en contacten met veel verschillende partijen, daarom zijn wij als entertainmentbureau de uitkomst om alles in één keer te regelen. Bij ons kunnen jullie onder andere terecht voor:

- Bands

Bij een festival bruiloft komen er natuurlijk veel optredens langs die een blijvende herinnering moeten zijn voor jullie bijzondere dag. Om toch na ceremonie meteen los te kunnen gaan zijn veel trouwkoppels zeer tevreden met Party Collective, een band die goed past bij een feestelijke bruiloft. Toch meer fan van het Jazz genre? Dan zitten jullie met The Charleston Five helemaal goed. Of toch iets meer in een Caribische sfeer? Dan is een brassband een uitstekende optie. De bands op een festival bruiloft moeten natuurlijk passen bij jullie smaak en thema. Er is altijd veel keuze in bands die goed passen bij een festival bruiloft.

- DJ's in alle genres

In ons aanbod van DJ's kunnen jullie voor bijna elk genre wel een bijpassende artiest vinden. Hebben jullie je zinnen gezet voor de echte festival feeling? Dan weet het saxofonist en DJ duo John & Mr. Smith wel goed in te spelen op de smaak van de gasten. 'S avonds is het vaak bij een festival bruiloft de gewoonte om over te stappen op DJ's zoals DJ Disqo of DJ Kix om jullie gasten van die echte 80's, 90's en discovibes te voorzien in het vervolg van de avond op de festival bruiloft. Ook een leuke aanvulling is een rijdende DJ, deze caravan is voorzien van een huiselijke sfeer met fantastische artiesten.

- Catering

Ook voor de verzorging van de catering op jullie bruiloft festival is er een grote keus aan opties. Ga bijvoorbeeld voor het echte festival gevoel met de toevoeging van foodtrucks op jullie terrein, zo maken jullie er een echt food truck festival van! Daarnaast is er ook de optie om zelf een menu samen te stellen voor de lunch, het avondeten en natuurlijk alle hapjes voor tijdens het feest. Voor een gepersonaliseerd menu kunt u terecht bij verschillende cateraars waar wij over beschikken. Daarnaast kan je ook bediening rond laten gaan met ontzettend leuke & lekkere hapjes voor op jullie mooiste dag.

festival bruiloft boeken.jpg

- Entertainment

Op jullie festival bruiloft kan het natuurlijk naast food trucks, muziek en een mooi thema natuurlijk ook niet ontbreken aan het entertainment. Als entertainment moeten jullie denken aan het inhuren van een vuurshow, een stoelmassage, een massage, een sneltekenaar voor de leuke aandenkens en wie weet zelfs een waarzegster waar de familie langs kan voor een kijkje in de toekomst. Mochten jullie er nou een iets chiquere festival bruiloft van willen maken, dan is er zelfs de mogelijkheid om pokertafels, roulettetafels en alles wat u in een casino kan vinden te plaatsen om uw thema nog meer sfeer te geven.

Toch op zoek naar een actievere festival wedding? Jullie kunnen ook gaan voor live muziek, aankleding en daar veel verschillende workshops aan toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een Sushi of Bonbon workshop of krijg iedereen aan het dansen met een hiphop workshop! Kijk eens op onze website voor nog meer leuke ideeën.

- Alles voor foto & video

Maar hoe blijft jullie festival bruiloft nou altijd vers in het geheugen hangen? Daarvoor kunnen wij aanraden één of meerdere bruiloftsfoto- en videografen in te huren om gezellig terug te kunnen kijken op jullie mooie festival huwelijk. Ook leuk is bijvoorbeeld het neerzetten van een heuse photobooth waar iedereen op de foto kan en meteen een aandenken krijgt in de vorm van een polaroid. Jullie kunnen zelfs de rand de polaroids naar eigen stijl aanpassen met bijvoorbeeld een eigen kleur en persoonlijke tekst. Hip bij het festival past ook een polaroid fotograaf die ter plekke jullie gasten op het bruiloft festival fotografeert en een polaroid meegeeft.

FAQ

Wat is belangrijk bij het kiezen van een festival bruiloft locatie?

Het belangrijkste bij het kiezen van festival bruiloft locaties zijn de voorzieningen, er moet namelijk gelet worden op de bereikbaarheid, aanwezigheid van elektriciteit en water en of de grootte past bij jullie aantal gasten.

Mensen moeten ook eten op mijn **festival bruiloft**, Hoe regel ik de catering?

Bij een echte festival wedding horen eigenlijk de nummer één bij uitstek voor festivals: Foodtrucks! Verspreid de foodtrucks over het terrein en laat de gasten zelf kiezen tussen de vele verschillende keukens op jullie festival bruiloft. Zet een foodtruck neer met Mexicaans eten, Hamburgers of Koreaans op het terrein. Toch een wat klassiekere insteek kiezen? Ga dan voor goed uitgedachte catering die opgediend zal worden door bediening, of met vele verschillende hapjes door de gasten heen laten lopen.

Wat voor artiesten passen goed bij mijn festival bruiloft?

Een festival bruiloft kan vele vormen aan nemen, maar wij raden aan om de artiesten naar eigen smaak uit te kiezen en een beetje aan te passen aan het thema. Kies voor bij de ceremonie bijvoorbeeld voor een pianist met zangeres, volg die op met een feestband om jullie ja-woord goed te beklinken en voor de latere uurtjes DJ's in verschillende genres. Hebben jullie meerdere stages? Koppel dan bijvoorbeeld een genre aan een stage of kies voor een main stage en als uitzonderlijke stage een silent disco!

De festival bruiloft is buiten, wat voor dress code moet ik kiezen?

Bij festival bruiloften is het belangrijk om een luchtig thema met zomerkleuren te kiezen. Denk hierbij aan Festival chique, bestaande uit jurkjes met bloemenpatroon en leuke accessoires. Voor de mannen is een zomers pak van linnen gecombineerd met een hemd met een leuk patroontje een aanrader voor op de festival wedding!

Hoe geef ik een chique **festival bruiloft** vorm?

Bij een festival chique bruiloft is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen het feesten en de officiële ceremonie. Ga bijvoorbeeld voor een nette middaglunch met aansluitende ceremonie om vervolgens 's avonds het festival los te laten gaan bij het podium en iedereen aan het dansen te laten!Waarom een themafeest organiseren?

Het organiseren van een themafeest kan een leuke manier zijn om een feestelijk en uniek evenement te creëren en om uw gasten te laten genieten van een nieuwe en spannende ervaring. Een themafeest kan ook helpen bij het creëren van een gemeenschappelijke sfeer en eenheid onder uw gasten.

Hoe lang duurt het om een themafeest te organiseren?

Dit hangt af van het type themafeest dat u organiseert en de omvang van het evenement. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden om alles te plannen en te organiseren. Het is het beste om ruim van tevoren te beginnen om ervoor te zorgen dat alles op tijd en binnen uw budget kan worden geregeld. Ook Evenses kan vanaf het begin meehelpen bij het organiseren van uw feest.

Hoe kiest u een passend thema voor het huwelijksfeest?

Bij het te organiseren huwelijk is er een grote hoeveelheid aan invullingen waaruit gekozen kan worden. U kunt voor het rustige bruiloft gaan met bijvoorbeeld catering, achtergrondmuziek en genoeg ruimte voor borrelen. Een idee hierbij is door 's middags een ceremonie te doen, dan te gaan eten en even gezellig te borrelen. Een andere optie is dat u kiest voor het huwelijk waar iedereen losgaat op een avondfeest. Hier moet u dan meer kijken naar DJ's, bands en aankleding van de locatie. En in alle instanties is het natuurlijk belangrijk de drank en hapjes niet te vergeten!

Hoe kiest u een passend thema voor het huwelijk?

Een goed thema kiezen kan heel belangrijk zijn voor uw bruiloft. Door het kiezen van een thema heeft u meteen een leidraad binnen de organisatie van uw bruiloft. Het thema is meteen toe te passen aan de artiesten die u boekt, de aankleding en wat uw gasten er van kunnen verwachten. Het beste om een goed thema uit te kiezen is onderzoek doen door meerdere thema's op een ritje te zetten die naar uw inzien passen bij uw bedrijf en een paar medewerkers om hun mening vragen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden door te zoeken op thema bruiloften. Let hier op de samenstelling van de aanwezigen, want een thema kan heel goed passen bij 20-30 jarigen, maar is niet meteen toepasselijk op mensen boven de 40.

Wat zijn de belangrijkste zaken om op te letten bij een bruiloft?

Het belangrijkste om op te letten bij een bruiloft organiseren is het zorgen voor een duidelijk budget, dan is het belangrijk een passend thema te kiezen, vervolgens moeten de drank en het eten goed geregeld zijn en zorg voor activiteiten, muziek en laat iedereen de gezelligheid meenemen. Het is de belangrijkste dag uit uw leven dus vooral genieten!

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar