< Terug naar overzicht

Party Manager

De party manager is te huren om uw feest in goed te laten verlopen. Zo kunt u zelf ontspannen!
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"Heel prettig dat de party manager van Evenses de organisatie kon overnemen, we hebben hierdoor echt een top feest gehad!"
Nathalie Kers
5
"Deze professionele party planner heeft echt een succes van ons bedrijfsfeest kunnen maken. Ideaal voor mensen die niet genoeg vrije tijd hebben om zelf de organisatie te doen, maar wel een groots feest willen geven. "
Harry van Schaik
4
"Fijn dat iemand ons de weg kon wijzen en precies wist waar we moesten zijn met onze ideeën. Zelfstandig hadden we nooit zo'n feest kunnen geven!"
Marja en Paul Hagel
5

Party Manager

De Party Manager van Evenses is de ultieme oplossing om te ontsnappen aan de druk van het organiseren van een feest. Hoewel het altijd om een plezierig evenement gaat, is het plannen van een feest vaak een stressvolle bezigheid. Door gebruik te maken van de Party Manager van Evenses hoeft u zich nergens meer druk om te maken en wordt de hele gelegenheid voor u georganiseerd. 

 

Onze Party Manager heeft al jaren ervaring met het organiseren van feesten en gelegenheden zoals die van u. Gaat het om een groot, zakelijk diner of juist om een hip feest in een discotheek? Of zoekt u misschien hulp bij het organiseren van een Sweet Sixteen of 25-jarig jubileum? De Party Manager van Evenses weet met iedere setting raad. In samenspraak met u zal de Party Manager op zoek gaan naar het gewenste entertainment en alle benodigdheden voor een compleet feest. 

 

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden en zou u graag uw wensen doorspreken? Vraag vrijblijvend een offerte aan via Evenses of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u zeven dagen per week te woord staan. 

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
zangeres boeken trouwceremonie

Suzy Jane

Zangeres, Pianist

Suzy Jane

Zangeres, PianistMet haar prachtige stemgeluid weet deze pianiste / zangeres altijd de juiste snaar te raken.475,-Lees meer
mobiele cocktailbar huren huwelijk

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar Service

Cocktailbar

Cocktailbar, Bar ServiceMobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.845,-Lees meer