Een perfecte aanvulling voor uw feest, festival óf bruiloft. Deze rijdende dj-booth is van alle gemakken voorzien. Compleet met licht en geluid geeft deze caravan een huiselijke sfeer en mag hij zonder enige twijfel dé blikvanger van het feest worden genoemd. De DJ-caravan past ook goed op foodtruck festival, tuin-feest of bijvoorbeeld (binnen) op een beurs.

De DJ draait alle muziekstijlen en houdt graag rekening met uw wensen en voorkeuren.

Evenses heeft een team van 6 top DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Alle DJ’s beschikken over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. De DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele DJ’s. Omdat wij met een goed team van DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de DJ Show altijd doorgaat

Wilt u de DJ-Caravan huren? De DJ-Caravan is te boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, braderie, festival, winkelcentrum, evenement en feest. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.