< Terug naar overzicht

DJ Kix

80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Een top DJ voor mijn themafeest. Hij draaide super goed. Wellicht een volgende keer weer!"
Emma Timperley
5
"Goede DJ en leuke hits!"
Peter Meijer
4
"Bedankt voor de leuke avond, de muziek maakte het net een stukje beter. "
Leonie Brinkman en Lianne Schelvis
5

DJ Kix

Klassiekers uit de jaren '80 en '90. DJ 'Kix' neemt u mee terug in de tijd en verzorgt een spetterende 80s en 90s party. De DJ heeft de beste platen uit deze bijzondere muzikale periode geselecteerd. Hierbij komen alle echte 'krakers' voorbij. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor verzoeknummers en minder bekende nummers. DJ 'Kix' heeft jarenlang ervaring met het verzorgen van 80s en 90s feesten.

 

80s en 90s DJ Kix heeft ervaring opgedaan in meerdere grote Nederlandse clubs. Daarnaast was hij werkzaam voor vele privéfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. DJ Kix weet dan ook keer op keer een geweldige 80's en 90's party voor de gasten te creëren.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

De 80's en 90's DJ Show met DJ ‘Kix’ bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

 

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen we de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een saxofonist, een zangeres, percussionist of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals een openingsdans bijvoorbeeld. DJ ‘Kix’ heeft standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot zijn beschikking. Hierdoor zijn naast het beste van de jaren '80 en '90 ook andere stijlen mogelijk; mocht u, of het publiek hier om vragen.

 

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze '80s en '90s party met DJ ‘Kix’ uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live - muzikant die met de DJ meespeelt, is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violiste, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende drummer!

 

Wilt u een '80s en '90s DJ inhuren voor uw verjaardag, feest of evenement? U kunt DJ ‘Kix’ hier boeken voor een geweldige party voor uw bruiloft, huwelijk, pleinfeest of bedrijfsfeest! Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

 

Anderen bekeken ook

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dj draaien feest

DJ Disqo

Disco DJ

DJ Disqo

Disco DJDe leukste disco en soul muziek op uw feest. Ga terug in de tijd met danceclassics van DJ Disqo345,-Lees meer
vrouwelijke dj boeken huwelijk 1

DJ Mary-Q

Allround DJ, Vrouwelijke DJ

DJ Mary-Q

Allround DJ, Vrouwelijke DJEen veelzijdig artiest met een uitgebreide setlist waar ze iedereen mee op de dansvloer krijgt445,-Lees meer
DJ vrouwelijk boeken feest

DJ Miss Goodvibes

Allround DJ, House DJ, Lounge DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ, Vrouwelijke DJ, DJ & Percussie

DJ Miss Goodvibes

Allround DJ, House DJ, Lounge DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ, Vrouwelijke DJ, DJ & PercussieDé vrouwelijke allround DJ die van uw feest een onvergetelijke avond maakt!425,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Dance
  • House

Songs