1 filter
Sorteer op: Relevantie
Soulin' Jazz Trio
100% match

Soulin' Jazz Trio

3 Beoordelingen

Met dit muziek trio brengt u Soul and Jazz naar al u feesten! Boek ze nu!

€ 1895 - € 3220
Kingdom of Desire
100% match

Kingdom of Desire

Avondvullend entertainment met een verhaal! Een Burlesque stijl 'Do you feel funky' band.

prijs op aanvraag
THE NIGHT FLIGHT
100% match

THE NIGHT FLIGHT

9 topmuzikanten die energiek op het podium ieder feest uit zijn voegen laat barsten en publiek mee laat zingen, springen en dansen!

€ 3995 - € 8995
Live muziek voor bruiloft boeken? Bij Evenses vind u het
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bruiloft band

Trouwen is vaak één van de mooiste dingen die u gaat meemaken in uw leven. Er moet rekening worden houden met veel verschillende zaken: een mooie bruidstaart, een trouwjurk, de uitnodigingen, een locatie en nog veel meer. Maar wat zeker niet mag ontbreken is goede livemuziek zodat het feest er één wordt voor in de boeken. Goede livemuziek tijdens de receptie en ceremonie is belangrijk, voor het avondfeest is het misschien wel een goed idee om een bruiloft band in te zetten.

Waarom een bruiloft band

Het is een veel gestelde vraag: wilt u een bruiloftband of DJ om het ja-woord te vieren? Begrijpelijk dat dit een vraag is waar veel bruidsparen hun vraagtekens bij zetten. Een DJ kan natuurlijk alle soorten live muziek draaien dat u wenst en een bruiloftband zou hierin nog wel eens beperkt in kunnen zijn.

Tegenwoordig bestaan er enorm veel diverse bands voor bruiloften, voor iedere voorkeur of wens is er wel een authentieke band te vinden. Als u op zoek bent naar een specifiek genre voor op de bruiloft of er is een bepaald thema dat u wilt neerzetten, kan een band hier juist een mooie aanwinst voor zijn.

Het is ook juist de charme van een live band omdat zij veel interactie zoeken met de bruiloft gasten. Het is toch leuk als die ene tante die u al een tijd niet hebt gezien een praatje maakt met de zanger waarna hij vervolgens ook nog haar favoriete nummer speelt, live en spontaan. De band zorgt ervoor dat er alleen muziek wordt gespeeld dat jullie willen horen.

Over de beperkingen van de muziekkeuze hoeft u in deze tijd ook geen onzekerheid over te hebben. Met het huidige talent en ervaring binnen de diverse bruiloft bands, zij de repertoires enorm breed. Ook vinden de meeste artiesten het niet erg om een nummer in te studeren, als dit maar tijdig wordt aangegeven.

Jouw bruiloft is een bijzondere dag waarbij een band zorgt dat iedereen uit zijn dak gaat. Wanneer jullie op jullie bruiloft een band huren, staat het garant dat dit gaat gebeuren.

Bruiloft band boeken

Het boeken van een band voor uw bruiloft

Als jullie een cover band boeken, willen jullie achteraf geen spijt krijgen van de keuze. Door het enorme aanbod dat er te vinden is, kan dit nog wel eens lastig zijn. Misschien heeft u het ook te druk om hier veel tijd aan kwijt te zijn aangezien er ook nog enorm veel andere zaken geregeld moeten worden. Evenses wordt door ThePerfectWedding becijferd met een 9,7 als het gaat om bruiloftentertainment en is bezegeld met het KeurmerkTrouwen.

Het zou wellicht een verstandige overweging kunnen zijn om hulp in te schakelen bij het vinden van het geschikte entertainment en de juiste bruiloft band. Via social media kan het ietwat lastig zijn om de geschikte bruiloftband te vinden, daarom helpt Evenses jullie graag mee met jullie zoektocht.

Wij staan 7 dagen per week klaar om te adviseren, wij horen graag jullie wensen en voorkeuren en wensen om vervolgens een voorstel te kunnen doen. Bij Evenses is een voorstel ten alle tijden geheel vrijblijvend, wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn. Lees hier de bruidsparen die u voorgingen en het entertainment door Evenses lieten regelen.

Verschillende samenstellingen

Elke trouwerij is uniek en wordt op verschillende manieren gevierd. Daarnaast bestaat een bruiloft natuurlijk ook uit meer dan alleen het avondfeest. Vaak wordt er naast een goede band ook ander entertainment ingezet.

Bruiloft trio

Een band bestaande uit 3 bandleden kan perfect zijn wanneer u een feest geeft rond de 100 personen. Een te grote band kan ook een negatief effect geven op het feest dat u gaat vieren. Driekoppige bands zoals Good Fellaz, Dirty Daddies, SO GOOD of Say Cheese zijn bands die vaak worden geboekt wanneer er niet te veel gasten zijn uitgenodigd, maar er wel een feest van gemaakt moet worden.

Het is niet voor iedereen nodig om er een feest van te maken, soms wil u gewoon goede en romantische muziek. Als u daar naar op zoek bent zijn de bands the Hits of Three of Three Of A Kind een goede keuze. Er zijn meerdere samenstellingen mogelijk van deze band, op die manier kunnen zij bijna altijd worden ingezet.

Bruiloft duo

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een duo. Tijdens de ceremonie is het erg bijzonder om uw favoriete nummer live en loepzuiver te horen. Ook kan een duo worden ingezet tijdens het begin van het avond feest, zodat er al een romantische sfeer wordt neergezet. Het zou kunnen worden gezien als het voorprogramma van een bruiloft band.

Ook binnen duo's is een hoop variatie te vinden en voor ieder wat wils, ieder bruidspaar heeft nu eenmaal een unieke smaak. Zo kan er voor worden gekozen om een klassiek duo in te zetten tijdens de receptie, ook kan er worden gekozen voor een popduo.

Binnen de popduo's zou er kunnen worden gekozen voor Miss Blue. Zij komt met haar eigen gitarist en zingt op een akoestische manier met haar enorme poprepertoire te sterren van de hemel. Wilt u toch meer feest wat wordt neergezet door een duo, dan is Two Delight een uitstekende keuze. Zij komen met z'n tweeën maar spelen op tape waardoor u zou zeggen dat er een hele band aan het optreden is!

Bruiloft solist

Het is ook een mooie gelegenheid om een solo artiest in te zetten op jullie trouwerij. Zowel voor tijdens de ceremonie of receptie als tijdens het avondfeest. Wat de kracht is van een zelf begeleidende solo artiest, is dat Evenses voor ieder budget een artiest heeft.

Willen jullie echt het romantische sprookjesgevoel ervaren op de magische dag, boek dan pianist zangeres Kim of Acoustic Wedding. Zij begeleidt zichzelf op de piano en kan iedere liefdesballade op haar eigen manier vertolken.

Uiteraard hebben we ook nog enorm veel ander talent en een grote diversiteit aan ander entertainment. Evenses regelt ook graag jullie volledige trouwerij. Neem contact met ons op en een van de medewerkers bespreekt graag jullie wensen.

FAQ Bruiloft Band

Wie regelt de techniek als ik een bruiloft band boek?

Standaard neemt een band geluidstechniek mee t/m 150 gasten, vaak hebben zij ook een basic lichtset tot hun beschikking. Als er meer gasten worden verwacht, kan er tegen een kleine meerprijs extra techniek worden meegebracht. Bij het boeken van meerdere soorten entertainment, regelt Evenses de volledige techniek.

Wat als mijn bruiloft band plots niet meer kan door ziekte of overmacht?

Evenses heeft meer dan 500 verschillende soorten artiesten in het netwerk waaronder minstens 40 bands voor bruiloften. Er is altijd een vervangend alternatief, die garantie bieden wij. Mocht er geen band beschikbaar zijn binnen het budget, financiert Evenses het overige bedrag.

Kan ik zelf in contact komen met de band of artiest?

In principe regelt Evenses de volledige contactperiode met betrekking tot de voorbereiding, zo kunnen onze artiesten zich richten op het optreden. Uiteraard is er altijd een mogelijkheid om een kennismakingsgesprek in te schakelen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.