Deze bands spelen op bruiloften!

Op zoek naar de perfecte muzikale touch voor je speciale dag? Bekijk ons aanbod

Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Say Cheese Boeken
100% match

Say Cheese Boeken

Een goede coverband met een groots repertoire. De band verzorgt een interactieve show.
Biografie Say Cheese Interactie met hun publiek, plezier en veel verzoekjes! Coverband 'Say Cheese' is...
Lees meer

4,9 (16 Beoordelingen)
€ 1995 - € 3390
SO GOOD
100% match

SO GOOD

SO GOOD is een feestelijke coverband die de beste liedjes van toen en nu spelen!
SO GOOD biografie Feestband ''SO GOOD'' is een feestelijke coverband, die uit een viermansformatie bestaat. ...
Lees meer

4,8 (10 Beoordelingen)
€ 1095 - € 1970
Jack Club Music
100% match

Jack Club Music

Jack Club Music zet altijd een geweldig optreden neer!
Biografie Jack Club Music Wilt u dansen? Dan dansen ze mee. Wilt u lekkere achtergrondmuziek? Dan relaxen ze mee. Jack Club Music is ee...
Lees meer

5 (11 Beoordelingen)
€ 1795 - € 3995
JFP Partyband boeken
100% match

JFP Partyband boeken

Pop, Rock, Funk tot Dance. Deze dynamisch coverband brengt een ieder aan het dansen!
Biografie JFP Partyband Bent u op zoek naar een coverband voor u feest? Een bruisende show, met veel ene...
Lees meer

5 (10 Beoordelingen)
€ 2100 - € 3865
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bruiloft band

Trouwen is vaak één van de mooiste dingen die u gaat meemaken in uw leven. Er moet rekening worden houden met veel verschillende zaken: een mooie bruidstaart, een trouwjurk, de uitnodigingen, een locatie en nog veel meer. Maar wat zeker niet mag ontbreken is goede livemuziek zodat het feest er één wordt voor in de boeken. Goede livemuziek tijdens de receptie en ceremonie is belangrijk, voor het avondfeest is het misschien wel een goed idee om een bruiloft band in te zetten.

Waarom een bruiloft band

Het is een veel gestelde vraag: wilt u een bruiloftband of DJ om het ja-woord te vieren? Begrijpelijk dat dit een vraag is waar veel bruidsparen hun vraagtekens bij zetten. Een DJ kan natuurlijk alle soorten live muziek draaien dat u wenst en een bruiloftband zou hierin nog wel eens beperkt in kunnen zijn.

Tegenwoordig bestaan er enorm veel diverse bands voor bruiloften, voor iedere voorkeur of wens is er wel een authentieke band te vinden. Als u op zoek bent naar een specifiek genre voor op de bruiloft of er is een bepaald thema dat u wilt neerzetten, kan een band hier juist een mooie aanwinst voor zijn.

Het is ook juist de charme van een live band omdat zij veel interactie zoeken met de bruiloft gasten. Het is toch leuk als die ene tante die u al een tijd niet hebt gezien een praatje maakt met de zanger waarna hij vervolgens ook nog haar favoriete nummer speelt, live en spontaan. De band zorgt ervoor dat er alleen muziek wordt gespeeld dat jullie willen horen.

Over de beperkingen van de muziekkeuze hoeft u in deze tijd ook geen onzekerheid over te hebben. Met het huidige talent en ervaring binnen de diverse bruiloft bands, zij de repertoires enorm breed. Ook vinden de meeste artiesten het niet erg om een nummer in te studeren, als dit maar tijdig wordt aangegeven.

Jouw bruiloft is een bijzondere dag waarbij een band zorgt dat iedereen uit zijn dak gaat. Wanneer jullie op jullie bruiloft een band huren, staat het garant dat dit gaat gebeuren.

Bruiloft band boeken

Het boeken van een band voor uw bruiloft

Als jullie een cover band boeken, willen jullie achteraf geen spijt krijgen van de keuze. Door het enorme aanbod dat er te vinden is, kan dit nog wel eens lastig zijn. Misschien heeft u het ook te druk om hier veel tijd aan kwijt te zijn aangezien er ook nog enorm veel andere zaken geregeld moeten worden. Evenses wordt door ThePerfectWedding becijferd met een 9,7 als het gaat om bruiloftentertainment en is bezegeld met het KeurmerkTrouwen.

Het zou wellicht een verstandige overweging kunnen zijn om hulp in te schakelen bij het vinden van het geschikte entertainment en de juiste bruiloft band. Via social media kan het ietwat lastig zijn om de geschikte bruiloftband te vinden, daarom helpt Evenses jullie graag mee met jullie zoektocht.

Wij staan 7 dagen per week klaar om te adviseren, wij horen graag jullie wensen en voorkeuren en wensen om vervolgens een voorstel te kunnen doen. Bij Evenses is een voorstel ten alle tijden geheel vrijblijvend, wij zijn pas tevreden als jullie dat zijn. Lees hier de bruidsparen die u voorgingen en het entertainment door Evenses lieten regelen.

Verschillende samenstellingen

Elke trouwerij is uniek en wordt op verschillende manieren gevierd. Daarnaast bestaat een bruiloft natuurlijk ook uit meer dan alleen het avondfeest. Vaak wordt er naast een goede band ook ander entertainment ingezet.

Bruiloft trio

Een band bestaande uit 3 bandleden kan perfect zijn wanneer u een feest geeft rond de 100 personen. Een te grote band kan ook een negatief effect geven op het feest dat u gaat vieren. Driekoppige bands zoals Good Fellaz, Dirty Daddies, SO GOOD of Say Cheese zijn bands die vaak worden geboekt wanneer er niet te veel gasten zijn uitgenodigd, maar er wel een feest van gemaakt moet worden.

Het is niet voor iedereen nodig om er een feest van te maken, soms wil u gewoon goede en romantische muziek. Als u daar naar op zoek bent zijn de bands the Hits of Three of Three Of A Kind een goede keuze. Er zijn meerdere samenstellingen mogelijk van deze band, op die manier kunnen zij bijna altijd worden ingezet.

Bruiloft duo

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een duo. Tijdens de ceremonie is het erg bijzonder om uw favoriete nummer live en loepzuiver te horen. Ook kan een duo worden ingezet tijdens het begin van het avond feest, zodat er al een romantische sfeer wordt neergezet. Het zou kunnen worden gezien als het voorprogramma van een bruiloft band.

Ook binnen duo's is een hoop variatie te vinden en voor ieder wat wils, ieder bruidspaar heeft nu eenmaal een unieke smaak. Zo kan er voor worden gekozen om een klassiek duo in te zetten tijdens de receptie, ook kan er worden gekozen voor een popduo.

Binnen de popduo's zou er kunnen worden gekozen voor Miss Blue. Zij komt met haar eigen gitarist en zingt op een akoestische manier met haar enorme poprepertoire te sterren van de hemel. Wilt u toch meer feest wat wordt neergezet door een duo, dan is Two Delight een uitstekende keuze. Zij komen met z'n tweeën maar spelen op tape waardoor u zou zeggen dat er een hele band aan het optreden is!

Bruiloft solist

Het is ook een mooie gelegenheid om een solo artiest in te zetten op jullie trouwerij. Zowel voor tijdens de ceremonie of receptie als tijdens het avondfeest. Wat de kracht is van een zelf begeleidende solo artiest, is dat Evenses voor ieder budget een artiest heeft.

Willen jullie echt het romantische sprookjesgevoel ervaren op de magische dag, boek dan pianist zangeres Kim of Acoustic Wedding. Zij begeleidt zichzelf op de piano en kan iedere liefdesballade op haar eigen manier vertolken.

Uiteraard hebben we ook nog enorm veel ander talent en een grote diversiteit aan ander entertainment. Evenses regelt ook graag jullie volledige trouwerij. Neem contact met ons op en een van de medewerkers bespreekt graag jullie wensen.Wie regelt de techniek als ik een bruiloft band boek?

Standaard neemt een band geluidstechniek mee t/m 150 gasten, vaak hebben zij ook een basic lichtset tot hun beschikking. Als er meer gasten worden verwacht, kan er tegen een kleine meerprijs extra techniek worden meegebracht. Bij het boeken van meerdere soorten entertainment, regelt Evenses de volledige techniek.

Wat als mijn bruiloft band plots niet meer kan door ziekte of overmacht?

Evenses heeft meer dan 500 verschillende soorten artiesten in het netwerk waaronder minstens 40 bands voor bruiloften. Er is altijd een vervangend alternatief, die garantie bieden wij. Mocht er geen band beschikbaar zijn binnen het budget, financiert Evenses het overige bedrag.

Kan ik zelf in contact komen met de band of artiest?

In principe regelt Evenses de volledige contactperiode met betrekking tot de voorbereiding, zo kunnen onze artiesten zich richten op het optreden. Uiteraard is er altijd een mogelijkheid om een kennismakingsgesprek in te schakelen.

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar