The Good Fellaz is een geweldige top 40 band met een veelzijdig repertoire. De band bestaat uit drie professionele muzikanten; een zanger-gitarist, een drummer en een toetsenist. Ze hebben een grote diversiteit aan hits uit de muziekgeschiedenis. The Good Fellaz houdt rekening met uw wensen en speelt in op de het publiek. De bezetting kan worden ingevuld door meerdere artiesten die het optreden uitvoeren volgens het concept, de beschikbaarheid is daarom bijna altijd gegarandeerd!

Ze zijn in te huren voor uw bruiloft, borrel, personeelsfeest, opening en evenement. Indien gewenst kunnen ze met licht- en/of geluidstechniek komen. Is dit al aanwezig op locatie? Dan maken ze gebruik van de techniek op locatie.

Wilt u The Good Fellaz boeken als top 40 band voor uw receptie, bedrijfsfeest of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.