< Terug naar overzicht

Jazz & Cool

Dit jazzcombo brengt sfeervolle jazz- en achtergrondmuziek op iedere gelegenheid.
vanaf: 
645,-
5

Referenties

"Jazz & Co geboekt voor onze bruiloft, en er geen moment spijt van gehad. Vanaf het begin tot het eind was alles fantastisch en heel sfeervol. "
Rick en Gerjanne van Barneveld
5
"Hele leuke groep muzikanten, vriendelijk, op tijd en een prima show neergezet. "
Carmel Leerdorp
4
"Een aanrader voor iedereen, wat hebben wij genoten van de prachtige stukken die vertoont werden door Jazz & Co, wij en al onze gasten. "
Franka Japendam
5

Jazz & Cool

Bent u op zoek naar een jazz combo voor uw huwelijk, receptie, verjaardagsfeest, opening, of jubileum? Dan is jazz combo 'Jazz & Cool' een aanrader voor u! 

 

Jazz & Cool kan als duo optreden, in de bezetting van gitarist en contrabassist. Deze gitarist en contrabassist is door meerdere artiesten in te vullen. Dit geeft een rustig en sfeervol geluid. Ook kan het duo worden uitgebreid met een saxofonist, in deze bezetting heeft u net wat meer dynamiek. De jazzband is inzetbaar op allerlei gelegenheden, zowel op de achtergrond of op de voorgrond. Jazz & Cool is een groep artiesten die prima op elkaar zijn ingespeeld en een ruime ervaring aan optredens met elkaar delen. Wij werken uitsluitend met professionals en kunnen daardoor altijd de beste kwaliteit garanderen. 

 

Kortom bent u op zoek naar een geweldige muzikale toevoeging aan uw gelegenheid? Dan is Jazz & Cool het antwoord! Dit jazz combo is te huren voor uw diner, opening, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, huwelijk, receptie of jubileum. U kunt altijd een geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! 

Suggesties voor bij deze act

dj saxofonist

DJ en Saxofonist

DJ & Saxofoon

DJ en Saxofonist

DJ & SaxofoonSpetterende show met DJ én een live saxofonist! 595,-Lees meer
stijkers viool trouwceremonie boeken

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek Orkest

Strijkersensemble 'Vivre'

Klassiek OrkestDit stijlvolle klassieke ensemble speelt prachtige muziek met viool, altviool en cello.495,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Blues
  • Latin
  • Jazz

Songs