DJ met harpist

Uniek optreden met een DJ en een harpiste!

€ 895 - € 1710
harp boeken
XuSTI XuYw
etpmpkYXvQ
dj harp boeken
harp boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ met harpist
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Ga je een feest of een evenement organiseren en wil je daarvoor iets origineels doen, maar ben je er nog niet helemaal uit wát precies? In combinatie met de DJ heb je de rustige klanten van de harp met de muzikale begeleiding van de DJ.

DJ met Harpiste op uw gelegenheid

De harpiste is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De harpiste speelt gedurende het feest in meerdere sessies mee met de DJ.

De harpiste komt standaard met onze allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziekstijl. De show is een pakket van een attente allround DJ, compleet met DJ-gear, geluidsapparatuur én een mooie lichtshow!

Alleen harpiste nodig?

Standaard komt de harpiste met één van onze top DJ's. Indien u alleen onze harpiste wenst te boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk!

Gegarandeerde kwaliteit

Evenses heeft een team van meerdere harpisten en juiste DJ’s in dienst. De artiesten hebben allen ervaring opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs.

Alle DJ’s en harpisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele artiesten. We werken met een team van DJ's en harpisten werken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de show de hele avond doorgaat.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur

De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen het volgende voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Gegarandeerd top entertainment wanneer u een show boekt van een DJ met harpist.

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chic kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot.

Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen dat de show precies bij uw wensen past. De show wordt aangepast aan de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met harpist kan ook nog worden uitgebreid met verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst. Daarnaast hoe u de opbouw van de avond wilt inplannen en alle andere bijzonderheden, zoals een openingsdans.

Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en veel meer. Onze harpisten hebben een goed vermogen om te improviseren, hierdoor kunnen zij op alle mogelijke muziekstijlen meespelen.

Wilt u DJ met harpist boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook een DJ met harpist boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire DJ met harpist

Genres

Jazz
Dance
Soul
House
Disco
Nederlandstalig
Klassiek
Achtergrondmuziek
Funk
Hiphop
90s
80s

Vergelijkbare acts

Beats & Strings

Beats & Strings

5 Beoordelingen

Met Beats & Strings wordt elk event een spektakel!

€ 995 - € 1890
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.