< Terug naar overzicht

Yellow Claw

Wilt u een feest organiseren die u nooit meer zult vergeten? Boek nu Yellow Claw bij Evenses!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Yellow Claw... in 1 woord WOW! Ik ben nog nooit eerder zo uit mijn dak gegaan tijdens een optreden! De muziek en interactie is gewoon fantastisch, echt een aanrader!! "
David Groenenwoud
5
"Yellow Claw weet wel wat een feestje bouwen inhoud. Ik volg ze al vanaf de tijd dat ze bij Jimmy Woo draaiden en het zijn nu echte performers geworden! Als je ze nog nooit gecheckt hebt, is het zeker de moeite waard om dat een keer te doen! "
Robin van der Meer
5
"Ik heb ze gezien tijdens Tomorrowland 2014. Wat was dat geweldig. Dat was me een event die ik niet snel zal vergeten. Ik volgde ze daarvoor niet echt, maar daar is nu zeker verandering in gekomen! "
Sander Boon
4

Yellow Claw

Yellow Claw, een dynamisch DJ-trio die ooit zijn begonnen in de Amsterdamse discotheek Jimmy Woo met hun eigen avond: Yellow Claw Thursday Night Party. Nu treden ze wereldwijd op bij bekende en minder bekende festivals. Denk maar aan: Tomorrowland Festival, Mysteryland en Coachella. Via Evenses kunt u nu deze act boeken. Ze zijn onder meer te boeken voor verschillende gelegenheden, denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en studentenfeest.

 

Yellow Claw is een Nederlands DJ-trio die bestaat uit 2 DJ's en 1 MC. De DJ's zijn Jim Aasgier en Nizzle en de MC is Bizzey. Met hun muziek creëren ze een mix van verschillende genres bij elkaar die geluidselementen bevatten uit trap, hiphop, dubstep en hardstyle. In 2012 brachten ze hun allereerste single uit, 'Allermooiste Feestje', in samenwerking met de rappers Mr. Polska en Ronnie Flex. In de zomer van hetzelfde jaar scoorden de heren van Yellow Claw samen met Sjaak en Mr. Polska hun eerste Top 40-hit met het nummer 'Krokobil'. In 2013 tekenden Yellow Claw bij Diplo's label, Mad Decent waar ze 2 internationale EP's uitgaven, Amsterdam Trap Music en Amsterdam Twerk Music. Later in hetzelfde jaar tekenden de heren bij Spinnin' Records, waar ze hun eerste internationale single 'Shotgun' uitgaven. 'Shotgun' stond hoog in de muzieklijsten van verschillende landen wereldwijd. Nu heeft Yellow Claw zijn eigen label genaamd Barong Family onder de naam van Spinnin' Records. 

 

Wilt u Yellow Claw boeken voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer