Door zijn stijlvolle mobiele DJ booth is deze act een leuke toevoeging voor elke gelegenheid. DJ 'Move' draait alle muziekstijlen en houdt graag rekening met uw wensen en voorkeuren.

Mobiel houdt in dat de DJ booth verplaatsbaar is en dus niet de hele tijd op dezelfde plek hoeft te staan. Onze mobiele DJ is inzetbaar voor elk evenement, de DJ booth kan men gemakkelijk verplaatsen en nagenoeg overal neerzetten. Dit is mede omdat het een kleine DJ booth is en er wieltjes onder zitten. Door deze Mixdeck kan de DJ van verschillende mogelijkheden gebruik maken: USB, CD en iPod. Ook heeft de DJ standaard een microfoon mee waardoor de DJ het publiek kan entertainen.

De Mobiele DJ kan door meerdere professionele DJ's worden ingevuld. Het handige aan een Mobiele DJ is dat hij zelfs op een evenement kan draaien zonder facilitaire voorzieningen, dit omdat hij volledig onafhankelijk is van de elektriciteit. De DJ booth is voorzien van 2 gel-accu’s, met deze accu’s kan er tot wel 10 uur lang gedraaid worden. Met een 1100 Watt speaker is de mobiele DJ breed inzetbaar.

Ook kun je de DJ booth personaliseren, dit kun je doen door een merknaam of slogan door te geven aan ons. Uw logo of merknaam zal dan goed zichtbaar zijn bij de DJ booth dankzij de kleurrijke LED-verlichting.

Wilt u een mobiele DJ huren? DJ 'Move' is te boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, braderie, festival, winkelcentrum, evenement en feest. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.