< Terug naar overzicht

Mobiele DJ 'Move'

De mobiele DJ geeft een leuke show die hij kan verplaatsen over uw feest en evenement.
vanaf: 
495,-
4

Referenties

"Doordat er op de bruiloft op meerdere plekken en verschillende tijden een DJ nodig was, hoefde de DJ niet steeds op- en af te bouwen. Super handig en een topper van een DJ!"
Rosalie en Jelle Werleman
4
"Op de plek waar wij de DJ wilde hebben was helaas geen elektriciteit beschikbaar. De mobiele DJ is echt een top uitvinding. Er was geen elektriciteit nodig!! Er werd goed gedraaid! De DJ heeft de avond echt geweldig gemaakt!!"
Charlie Fidder
5
"De juiste liederen op de juiste momenten, een top DJ! Bedankt."
Henk Ligthart
4

Mobiele DJ 'Move'

Door zijn stijlvolle mobiele DJ booth is deze act een leuke toevoeging voor elke gelegenheid. DJ 'Move' draait alle muziekstijlen en houdt graag rekening met uw wensen en voorkeuren.

 

Mobiel houdt in dat de DJ booth verplaatsbaar is en dus niet de hele tijd op dezelfde plek hoeft te staan. Onze mobiele DJ is inzetbaar voor elk evenement, de DJ booth kan men gemakkelijk verplaatsen en nagenoeg overal neerzetten. Dit is mede omdat het een kleine DJ booth is en er wieltjes onder zitten. Door deze Mixdeck kan de DJ van verschillende mogelijkheden gebruik maken: USB, CD en iPod. Ook heeft de DJ standaard een microfoon mee waardoor de DJ het publiek kan entertainen.

 

De Mobiele DJ kan door meerdere professionele DJ's worden ingevuld. Het handige aan een Mobiele DJ is dat hij zelfs op een evenement kan draaien zonder facilitaire voorzieningen, dit omdat hij volledig onafhankelijk is van de elektriciteit. De DJ booth is voorzien van 2 gel-accu’s, met deze accu’s kan er tot wel 10 uur lang gedraaid worden. Met een 1100 Watt speaker is de mobiele DJ breed inzetbaar.

Ook kun je de DJ booth personaliseren, dit kun je doen door een merknaam of slogan door te geven aan ons. Uw logo of merknaam zal dan goed zichtbaar zijn bij de DJ booth dankzij de kleurrijke LED-verlichting.

 

Wilt u een mobiele DJ huren? DJ 'Move' is te boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, braderie, festival, winkelcentrum, evenement en feest. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Anderen bekeken ook

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dj saxofonist

DJ en Saxofonist

DJ & Saxofoon

DJ en Saxofonist

DJ & SaxofoonSpetterende show met DJ én een live saxofonist! 595,-Lees meer
jaren 80 90 dj boeken

DJ Kix

80's / 90's DJ

DJ Kix

80's / 90's DJ80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.345,-Lees meer
DJ vrouwelijk boeken feest

DJ Miss Goodvibes

Allround DJ, House DJ, Lounge DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ, Vrouwelijke DJ, DJ & Percussie

DJ Miss Goodvibes

Allround DJ, House DJ, Lounge DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ, Vrouwelijke DJ, DJ & PercussieDé vrouwelijke allround DJ die van uw feest een onvergetelijke avond maakt!425,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Disco
  • Dance
  • Blues
  • Soul
  • House
  • Jazz

Songs