Mobiele DJ 'Move'

91 keer aangevraagd

De mobiele DJ geeft een leuke show die hij kan verplaatsen over uw feest en evenement.

4,4 uit 5 sterren
€ 995 - € 1890
dj boeken
MAhMKXMeqI
yuRkdGXzeMM
dj huren
dj studentenfeest
dj schoolfeest
Huren mobiele DJ bruiloft.jpg
mobiele dj boeken
dj boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Mobiele DJ 'Move'
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Door zijn stijlvolle mobiele DJ booth is deze act een leuke toevoeging voor elke gelegenheid. DJ 'Move' draait alle muziekstijlen en houdt graag rekening met uw wensen en voorkeuren.

Mobiel houdt in dat de DJ booth verplaatsbaar is en dus niet de hele tijd op dezelfde plek hoeft te staan. Onze mobiele DJ is inzetbaar voor elk evenement, de DJ booth kan men gemakkelijk verplaatsen en nagenoeg overal neerzetten. Dit is mede omdat het een kleine DJ booth is en er wieltjes onder zitten. Door deze Mixdeck kan de DJ van verschillende mogelijkheden gebruik maken: USB, CD en iPod. Ook heeft de DJ standaard een microfoon mee waardoor de DJ het publiek kan entertainen.

De Mobiele DJ kan door meerdere professionele DJ's worden ingevuld. Het handige aan een Mobiele DJ is dat hij zelfs op een evenement kan draaien zonder facilitaire voorzieningen, dit omdat hij volledig onafhankelijk is van de elektriciteit. De DJ booth is voorzien van 2 gel-accu’s, met deze accu’s kan er tot wel 10 uur lang gedraaid worden. Met een 1100 Watt speaker is de mobiele DJ breed inzetbaar.

Ook kun je de DJ booth personaliseren, dit kun je doen door een merknaam of slogan door te geven aan ons. Uw logo of merknaam zal dan goed zichtbaar zijn bij de DJ booth dankzij de kleurrijke LED-verlichting.

Wilt u een mobiele DJ huren? DJ 'Move' is te boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, braderie, festival, winkelcentrum, evenement en feest. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Repertoire Mobiele DJ 'Move'

Genres

Blues
Pop
Jazz
Dance
Soul
House
Disco
5 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Rosalie en Jelle Werleman
4 uit 5 sterren
Doordat er op de bruiloft op meerdere plekken en verschillende tijden een DJ nodig was, hoefde de DJ niet steeds op- en af te bouwen. Super handig en een topper van een DJ!
Charlie Fidder
5 uit 5 sterren
Op de plek waar wij de DJ wilde hebben was helaas geen elektriciteit beschikbaar. De mobiele DJ is echt een top uitvinding. Er was geen elektriciteit nodig!! Er werd goed gedraaid! De DJ heeft de avond echt geweldig gemaakt!!
Henk Ligthart
4 uit 5 sterren
De juiste liederen op de juiste momenten, een top DJ! Bedankt.
Eileen - Kreativ Events
5 uit 5 sterren
Wij hebben via Evenses, entertainment geboekt voor een opening afgelopen week. Het was in één woord TOP! Onze opdrachtgever was zeer tevreden en heel blij, vooral over de toverende waarzegger hebben wij alleen maar lovende feedback! Wij hebben het als top ervaren en alle artiesten waren ontzettend flexibel en meegaand. Wij zijn ontzettend tevreden en een beetje meer! Het is zeker voor herhaling vatbaar en ik zou zo weer bij Evenses boeken. Enige puntje van aandacht was dat de DJ iets te laat arriveerde, maar die heeft dit later dubbel en dwars terugbetaald. Omtrent de communicatie met Evenses hebben wij verder niets te klagen. Alles ging top en alles was duidelijk. Alleen deed een bepaalde link het niet, waardoor het tekenen iets langer dan gepland duurde.

Vergelijkbare acts

De Victorybrothers

De Victorybrothers

15 Beoordelingen

Dit allround DJ duo komt graag naar uw gelegenheid om er gezamenlijk een groots feest van te maken!

€ 550 - € 1400
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.