Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Hardstyle / Hardcore / Techno DJ

Techno, hardstyle of hardcore DJ boeken? De DJ's zijn in diverse muziekstijlen te huren. In ons aanbod vindt u een passende dj voor ieder feest, evenement, festival, club of bedrijfsfeest. Bekijk hier de mogelijkheden. 

yellow claw boeken festival feest
Wilt u een feest organiseren die u nooit meer zult vergeten? Boek nu Yellow Claw bij Evenses!
Vanaf:
€5001,-prijs op aanvraaga
paul elstak boeken huren feest evenement
Een oldskool DJ op uw feest? (Happy) Hardcore DJ Paul Elstak is de oplossing!
Vanaf:
€5001,-prijs op aanvraaga
Mental Theo boeken feest
Mental Theo, één van de grootste DJ's van Nederland, is hier te boeken.
Vanaf:
€5001,-prijs op aanvraaga

Bent u opzoek naar een Hardstyle / Hardcore Techno DJ?

Ook als u opzoek bent naar een Hardstyle / Hardcore of techno DJ bent u bij Evenses op de goede plek. Met een select aanbod, hebben we gekeken naar de meest erkende en toonaangevende DJ's op dit gebied. Wilt u een feest organiseren die u niet snel zal vergeten en die uw gasten doet versteld staan, deze DJ's hebben de kwaliteiten en ervaring dat voor u waar te maken. Ieder van hun is zeer geschikt voor een kleinschalig event als een trouwfeest, personeelsfeest of opening. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor grootschalige evenementen als een festival, bedrijfsfeest of pleinfeest. Bij elke gelegenheid is een passende DJ voor u te vinden. 

Een bekende DJ op uw event?

Naast de bekende Hardstyle / Hardcore / Techno DJ's is het bij ons mogelijk het geluid en lichttechniek voor u te verzorgen. Bent u opzoek naar uitgebreid DJ gear zoals pioneer draaitafels, Luxe DJ booths of lichten om uw feest tot een waanzinnig succes te maken, zit u bij Evenses op de juiste plek. Grootschalige feesten hebben vaak extra geluidsversterking nodig, dit is allemaal onderdeel van ons aanbod. Heeft u vragen over een bekende Hardstyle / Hardcore of Techno DJ in ons aanbod? Neem gerust contact met ons op.