Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Klassiek duo

Klassiek ensemble huren voor uw feest, diner, evenement of bruiloft? Wij bieden een selectie van ervaren klassieke muzikanten. Met het boeken van een klassiek duo zorgt u voor prachtige klassieke muziek op uw receptie en bedrijfsfeest.

Klassiek duo boeken
Klassiek Duo Vianova
Prachtige klassieke muziek gespeeld door het duo van piano en viool. Sfeervol en bijzonder!
Vanaf:
€495,-prijs op aanvraaga
Duo huren voor uw feest%2C bruiloft of evenement
Dit duo vormt een prachtige klassieke combinatie van viool en altviool.
Vanaf:
€590,-prijs op aanvraaga
lily rosemusic
La Vera Musica
Klassiek duo dat de gevoelige snaar weet te raken.
Vanaf:
€495,-prijs op aanvraaga

Huur een klassiek duo als orkest op maat

Een klassieke omlijsting van een evenement door een orkest of ensemble is niet voor ieder budget of elke locatie weggelegd. Een prachtig alternatief hiervoor is een klassiek duo. De klassieke stukken worden met evenveel precisie en passie gebracht, maar nu in minimale bezetting. Deze bezetting is uiterst geschikt voor een borrel, diner, ceremonie en in het algemeen voor evenementen waarbij extra elegant entertainment is gewenst. U krijgt de sfeer en uitstraling van een mini-orkest op maat. 

 

Verschillende combinaties

Het is mogelijk om klassieke duo’s in verschillende combinaties te boeken voor uw evenement, u kunt er zelfs voor kiezen om het duo uit te breiden met een extra muzikant. Door de interactie van de muzikanten onderling wordt er een levendig optreden gegeven. U wordt door de medewerkers van Evenses geholpen in het maken van uw keuze. Ook is het mogelijk om voorafgaande aan uw boeking met de muzikanten te overleggen, zodat de performance precies aan uw wensen zal worden aangepast. Mocht uw locatie zich niet lenen voor een akoestisch optreden, dan kunt u gebruik maken van de geluidsapparatuur die wij als extra optie kunnen bieden bij een boeking.