< Terug naar overzicht

Het Feestteam boeken

Het Feestteam zet iedere keer weer de tent op z'n kop. U kunt ze nu hier boeken voor uw feest.
vanaf: 
1 875,-
5

Referenties

"Wat maakten ze er een feestje van! Iedereen zong uit volle borst met de nummers mee, geweldig!"
Mandy
4
"Ik heb ze wel eens gezien in de feesttent bij ons op het dorp. Het dak ging eraf, heerlijk feest!!"
Katy Rood
5
"Het was een groot gekkenhuis, wat maken hun er een feestje van zeg! Ze kregen letterlijk de hele zaal op de dansvloer!"
Patrick
4

Het Feestteam boeken

Het Feestteam boeken

 

Het Feestteam weet van alle gelegenheden een groot feest te maken. Zoals hun slogan zelf zegt: "Een feest is pas echt een feest als het Feestteam is geweest". Dit gezellige muziekduo is nu bij Evenses te boeken. U kunt Het Feestteam inhuren voor uw feest, evenement, festival, bruiloft of bedrijfsfeest. Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elke evenement een feest te maken. De award  ‘de beste feestact van Nederland’ die al meerdere jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt. 

 

Het Feestteam weet met hun feestmuziek het publiek te raken; glimlachen verschijnen op ieders gezicht, de handen gaan in de lucht en in de aanstekelijke feeststemming gaat iedereen mee. Positiviteit ten top in een goede sfeer of te wel omzet verhogend entertainment. Het Feestteam is met regelmaat te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland  en België. Ook geniet het Feestteam landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome, Ahoy. Bovendien worden ze met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op Curaçao, waar ze ook het publiek vrolijk en blij maken met hun feestknallers.

 

Boekingen Het Feestteam

 

Wilt u Het Feestteam boeken voor uw jubileum, studentenfeest of borrel? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
tissue act live optreden

Tissue Act

Acrobatiek, Dansshow, Tissue Act

Tissue Act

Acrobatiek, Dansshow, Tissue ActDe tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken.745,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
typetje huren hollie

Diva Hollie

Typetje

Diva Hollie

TypetjeEen bijzonder optreden van een extravagant typetje. 295,-Lees meer