Borrel

Borrel organiseren voor uw bedrijfsfeest, jubileum of familiedag? Vaak vinden mensen het lastig om feest te organiseren, maar een borrel hoeft helemaal niet zo groot te zijn. Met een paar hapjes, een drankje en een leuke muzikale invulling kom je al een heel eind en kan je een superleuke verjaardag organiseren. Want wat is een borrel nou zonder muziek? Zoek niet verder voor het vinden van de juiste  djbandartiest, solist of duo. Evenses heeft namelijk een groot aanbod aan professionele artiesten die uw borrel helemaal compleet maken. Lees meer...

 

Evenses biedt u een breed scala aan muziekgroepen. Onze artiesten kunnen op de achtergrond spelen tijdens uw diner, borrel, ceremonie en trouwerij. Elke artiest is op basis van enthousiasme, muzikaliteit en ervaring persoonlijk gecontracteerd. Zo kunt u een selectie van feestmuziek aanvragen, opgevoerd door professionele muzikanten. Wanneer u meer een concert- gevoel wenst, kunnen onze Nederlandse artiesten op de voorgrond treden om op deze manier uw gasten een echte show te geven. Enorm prettig om naar te kijken en luisteren. 

 

Zoekt u voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, kerst of familiedag liever iemand die zorgt voor de of iemand die de hapjes maakt? Dan kan dit natuurlijk ook! Denk hierbij aan een champagnetoren voor uw nieuwjaarsborrel of een poffertjeskraam voor bij het kerstfeest.

 

 

Haal de champagne, wijn, bier, borrelhapjes en het andere lekkere eten maar in huis. Wij regelen de muziek met uw favoriete liedjes en het feest kan beginnen.

 

 

Borrel: boek uw band, dj, fotograaf of act zorgeloos bij Evenses

 

Om meer informatie te krijgen over de prijzen, kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Hierin staan de kosten en de totaalprijs die Evenses hanteert, voor de verhuur van elk entertainment. Scroll ook naar beneden voor meer informatie voor verhuur van klassieke orkesten op Nederlandse feesten, bruiloften en evenementen of neem contact op met een van onze medewerkers voor de te boeken artiesten, acts of de catering voor uw borrel. 

Onze topaanbevelingen

Borrel organiseren? Bekijk hier een selectie van de muzikanten, fotografen, bands en DJ's voor uw borrel.
Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig