• Screenshot 2020-09-09 at 17.11.04.png
 • coverband
 • vierkoppige band
 • coverband boeken
 • band boeken
 • live band
 • band met dj
 • bands boeken
 • coverband bruiloft
 • partymusic
 • muziek bands
 • coverband feest
 • band boeken bruiloft
Screenshot 2020-09-09 at 17.11.04.png
fomg xBEq
XjrGwhbN CA
VRfPTNks
tKJVvgxeplM
kwKYFnGNkM
FsRWgWNc
ocKPHxXO

PartyMusic

€ 2195 - € 3510
4,8 (8 Beoordelingen)

Over PartyMusic

PartyMusic is een vierkoppige coverband, bestaande uit een zangeres, gitarist, drummer en bassist. Samen verzorgen ze een spetterend optreden op uw bruiloft, receptie of bedrijfsfeest. Combineert plezier, kwaliteit en bezieling. Deze combinatie van muzikale mensen en instrumenten maken het optreden van PartyMusic zeer dansbaar. Ze klinken ondanks hun compactheid als een grootse band die in elk opzicht ideaal is om in te huren voor uw feestavond.

PartyMusic kan verder ook akoestisch geboekt worden, dit maakt dit viertal ideaal voor uw tuinfeest, strandfeest of als het feest simpel genoeg niet te luid mag. Echter, kan PartyMusic ook geboekt worden met een grotere geluidsset, luxe DJ booth en extra verlichting. Om een extra swing dimensie aan uw feestpartij te brengen kan er bij PartyMusic ook een extra saxofonist bij geboekt worden.

PartyMusic zal er altijd voor zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is om er een swingende avond van te maken. Tevens zal er in de pauzes te allen tijde een DJ aanwezig zijn vanuit PartyMusic om de avond niet stil te laten vallen. Bij een avondoptreden kan deze DJ nog een extra uurtje bijgeboekt worden om de avond in stijl af te sluiten. Het optreden van de band duurt maximaal 5 uur waarin 3 sets van 60 minuten worden gespeeld in combinatie met de DJ.

PartyMusic Boeken?

Wilt u PartyMusic boeken voor uw evenement of feest? PartyMusic kunt u boeken bij Evenses. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn vijf dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. PartyMusic boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan PartyMusic boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Ontvang de beschikbaarheid van PartyMusic
Starttijd
77 keer aangevraagd
Categorie:

Repertoire PartyMusic

Nummers

AC/DC - Highway to hell
Adele - Rolling in the deep
Alcazaar - Crying at the discotheque
Alexandra Stan - Mr. Saxobeat
Amy Winehouse - Valerie
Aretha Franklin - Respect
Aretha Franklin - Think
Backstreet Boys - Everybody
Beyonce - Crazy in love
Black Eyed Peas - I gotta feeling
Bob Marley - One Love
Bruno Mars - 24 K
Bruno Mars - Locked out of heaven
Caro Emerald - A Night Like This
Celebration - Kool and the Gang
Christina Aguilera - Lady Marmelade
Clean Bandit - Rockabye
Dirty Dancing - Time of my Life
DNCE - Cake by the Ocean
Dolly Parton - Nine to five
Donna Summer - Bad Girls
Duffy - Mercy
Ed Sheeran - Shape of you
Estelle - American Boy
Felix Jaehn - Ainʼt Nobody
Flo Rida - Good Feeling
Frankie Valli and the four Seasons - Can't Take my eyes off of you
Hadaway - What is love
Jackson Five - Blame it on the boogie
Jamie Lidell - Another day
Justin Timberlake - Can’t stop the feeling
Katrina and the waves - Walking on sunshine
Kings of Leon - Sex on Fire
Maroon 5 - Moves like Jagger
Michael Jackson - Billie Jean
Nielson - Sexy als ik dans
Nirvana - Smells like teenspirit
Peter Koelewijn - Kom van dat dak af
Pharell Williams - Happy
Pointer Sisters - Iʼm So Excited
Prince - Kiss
Queen - Don’t stop me now
Robin Thicke - Blurred Lines
Set Fire to the Rain - Adele
Sophie Ellis Bextor - Murder on the Dancefloor
Spicegirls - Wannabe
Stevie Wonder - I Wish
Stevie Wonder - Signed, Sealed, Delivered
the Beatles - Hey Jude
The Kiki Dee Band - I've got the music in me
the Soca Boys - Follow the Leader
Tina Turner - The Best
Weather Girls - It's Raining Men
Whitney Houston - I Wanna dance with somebody

8 Beoordelingen
4,8 (8 Beoordelingen)

Irene
PartyMusic heeft er een ongelofelijk en onvergetelijke feestavond van gemaakt op onze bruiloft. Naast het feit dat de band enorm professioneel, maar ook heel enthousiast en aardig was, hebben zij een geweldige avond er van gemaakt. Niks dan lof voor deze top band! Van alle gasten hebben wij complimenten gehad. PartyMusic, enorm bedankt voor de geweldige avond!
Arjan
De band PartyMusic speelde fantastisch, veel interactie met de gasten waardoor het een super interactief feest was. Iedereen heeft zichtbaar maar ook hoorbaar genoten.
Suzan
We hadden PartyMusic geboekt en het was fantastisch! Wat een geweldige sfeer brengt deze band! We hadden een andere zangeres dan wij bij de proefsessie gezien hadden. Maar Eva is geweldig. Wat een bereik en enthousiasme. Gitaristen die op de grond lagen te spelen, hoge noten die perfect gehaald werden, de sfeer die PartyMusic bracht is geweldig. Alleen maar lovende reacties gehad van de gasten op onze bruiloft. Dank!!!!
Mirjam
De band PartyMusic heeft van het feest op onze bruiloft een groot knalfeest gemaakt. Het was prachtig weer dus ze hebben eerst buiten een rustige set gespeeld bij het borrelen na het eten. Daarna hebben we binnen het feest afgetrapt en van het begin tot het eind heeft iedereen op de dansvloer gestaan. Al onze gasten waren laaiend enthousiast over de band en hun uitgebreide repertoire. Laura is een fantastische zangeres die echt alles aan kan met haar stem en Richard ging helemaal los op zijn gitaar, fantastisch! We wisten na de demo-avond al dat het een super band was, maar ze hebben echt al onze verwachtingen overtroffen. PartyMusic, ontzettend bedankt, jullie zijn geweldig!
+ bekijk alle reviews

FAQ

Wat kost het om een band te boeken?

Als richtlijn kunt u deze prijzen aanhouden voor live bands.

Kosten bands:

€0        - €500             Hobby band
€500    - €1000           Kleine band
€1000 - €2000            Semi - professionele band
€2000 - €3000            Professionele band
€3000 - €5000            Premium Band
€5000 en hoger          Bekende band

De exacte prijs van het boeken van een live band hangt af van meerdere factoren. Onder andere van de kwaliteit van de live band, de bekendheid van de band, de grootte van de  live band, de duur dat de band live dient te spelen, de benodigde geluidstechniek en ook de reisafstand. Gezamenlijk bepaalt dit de uiteindelijk totaal prijs van het boeken van de band.

Welke nummers spelen live bands op een bruiloft?

De bands hebben een repertoire van nummers waaruit ze spelen. Veelal staan ze open voor suggesties en verzoeknummers. Wel is het prettig om deze ruim voor de boeking aan te geven. Op de avond zelf kunnen verzoeknummers ten koste gaan van de opbouw van de set en daardoor het plezier van de gasten. Als een verzoeknummer niet in het repertoire staat dan zijn verscheidene bands bereid 1 of 2 nummers in te studeren.

Hoe lang speelt een live band?

Een standaard optreden bestaat uit 3 sets van 45 minuten. Dit wordt verdeeld over een tijdsduur van 3 – 3,5 uur. Kortere optredens zijn ook mogelijk. De maximale speelduur van de meeste live bands is 4 sets van 40 minuten. Dit kan verdeeld worden over een tijdsduur van 4 tot 5 uur.

Houdt de band pauzes?

Om het optreden op een prettige, professionele en enthousiaste manier uit te kunnen voeren dient de band af en toe te pauzeren. Een optreden tot 1 uur wordt standaard uitgevoerd zonder pauzes. Bij langere optredens kan u er vanuit gaan dat er per uur c.a. 15 minuten wordt gepauzeerd.

Wat gebeurd er in de pauzes van de band?

In de pauzes zorgt de band voor sfeervolle muziek welke zij afspelen over hun geluidsinstallatie. De muziek is uiteraard in lijn met de muziek die tijdens het optreden wordt gespeeld. Sommige bands komen met een DJ, deze zullen dan de muziek verzorgen. Uiteraard kan u ook een DJ voor in de pauzes bij alle live bands bij boeken.

Hoe lang duurt het opbouwen van de coverband?

De opbouw van bands duurt bij 3 a 4 koppige bands c.a. 45 minuten. Bij grotere bands duurt dit 1 tot 1,5 uur. De hoeveelheid apparatuur passen wij altijd aan aan de groepsgrootte. Is de groep erg groot (meer dan 175 personen), dan zal de opbouwtijd ook langer zijn.

Hoe lang van tevoren staat de band klaar?

De live band staat standaard 30 minuten voorafgaand aan het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en is gesoundchecked. Het is ook mogelijk om af te spreken dat de live band eerder van tevoren startklaar staat. De bandleden zijn natuurlijk dan meer tijd aan de opdracht kwijt, daarom zullen zij een vergoeding voor deze wachttijd rekenen.

Heeft de live band een podium nodig?

Meestal heeft een band geen podium nodig. Vaak kunnen ze op een vrij gedeelte in de zaal spelen als dit niet verhoogd is. Afhangende van de zaalindeling en het aantal mensen dat aanwezig is kan een podium wel een toegevoegde waarde zijn. Zo zijn de muzikanten beter zichtbaar voor het publiek. Live bands die wel vaak een podium verlangen zijn premium bands en bekende bands. Heeft u nog overige vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over het boeken van een live band. Band boekingen maken elk feest geslaagd.

Wat is een coverband?

Een coverband is een muziekgroep die bekende nummers speelt die oorspronkelijk zijn opgenomen door andere artiesten. In tegenstelling tot originele bands, die eigen muziek creëren en uitvoeren, richt een coverband zich op het spelen van bekende muziek uit verschillende genres en tijdperken. Het doel van een coverband is om het publiek te vermaken en hen te laten genieten van bekende muziek, door deze nummers nauwkeurig na te spelen en soms ook op te leuken met eigen interpretaties.

Coverbands kunnen worden ingehuurd voor verschillende soorten evenementen, waaronder feesten, festivals, bedrijfsfeesten, huwelijken en andere speciale gelegenheden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Screenshot 2020-09-09 at 17.11.04.png PartyMusic
€ 2195 - € 3510
4,8 (8 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar