Liefde voor elektronische muziek begon al van jongs af aan. Hij vroeg voor zijn tiende verjaardag een keyboard om muziek te maken. Hoe ouder hij wordt, hoe beter hij keyboard en piano leert te spelen. Op 15 jarige leeftijd kocht hij zijn eerste DJ gear en begon hij met DJ’en. Hij begon met het maken van tracks voordat hij naar de universiteit ging.

Toen Joost 22 was, werd hij gevraagd als DJ om op te treden op een feest. Sinds die dag wist hij niets anders dan dat hij DJ zou worden. Hij treedt op grote evenementen zoals Club040 samen met Bassjackers, R3hab, Vato Gonzales, JoeySuki en La Fuente.

In 2013 rondde hij de universiteit af en koos hij voor zijn muzikale carrière. Hij won de DJ wedstrijd van Ballistics, waar hij een plaats verdiende in de line-up met Bassjackers en hij kreeg zijn eerste release: The Ballistics Anthem.

Met zijn muzikale achtergrond, zijn grote liefde voor elektronische muziek en academische mindset heeft Joost alle potentie om een grote DJ in de EDM scene te worden.

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:
U kunt onze allround DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een upgrade naar de Exclusieve DJ Show, een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende percussionist!

Uw wensen staan centraal:
Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en (dance)classics.

Wilt u DJ Joost van Hooijdonk boeken voor uw bruiloft, feest of huwelijk? U kunt allround DJ Maximuss via Evenses boeken. Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!