< Terug naar overzicht

Poffertjeskraam

Uw gasten laten genieten van vers gebakken poffertjes?
vanaf: 
495,-
5

Referenties

"Heel leuk voor de kids! Maar ook de volwassenen konden volop genieten van poffertjes ;-) "
Alvin de Groot
5
"Mijn man en ik staan bekend om onze bekende poffertjes die op elke verjaardag worden gemaakt, op onze bruiloft besloten wij dit ritueel uit te besteden aan een andere partij. Wij kwamen uit bij Evenses en dit was een geslaagde keuze! Al onze gasten konden genieten van lekkere poffertjes. "
Caro en Ben Geerling
5
"Superleuk! Een keer iets anders dan de standaard kraampjes, vooral voor een privé gelegenheid met een poffertjeskraam, wie kan dat nou zeggen! "
Marthe Scholten
5

Poffertjeskraam

Poffertjes zijn heerlijke lekkernijen die eigenlijk op ieder moment wel gegeten kunnen worden. Via Evenses kunt u deze kraam tegen aantrekkelijke prijzen boeken voor verschillende gelegenheden zoals een receptie, feest, evenement en jubileum.

 

Zeg nu zelf, wat is er lekkerder dan een bordje poffertjes met poedersuiker en roomboter? In onze poffertjeskraam maken wij poffertjes voor iedereen! Uiteraard wordt ons beslag op de dag van uw evenement bereid, zodat u verzekerd bent van een vers topproduct. Poffertjes worden geserveerd op een schaaltje (10 stuks) met poedersuiker en roomboter. De poffertjeskraam heeft een capaciteit van 600 poffertjes per uur. Uw gasten kunnen de poffertjes onbeperkt en gratis komen afhalen bij de poffertjeskraam gedurende 4 uur.

 

Wilt u een poffertjeskraam boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum, evenement of verjaardag? Via Evenses kunt u uw poffertjeskraam huren voor uw festival en feest! Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

TypetjeDeze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen.245,-Lees meer