Stijlvolle lounge, jazz en achtergrondmuziek voor uw diner, receptie, feest en evenement. DJ 'Erase' is perfect inzetbaar op gelegenheden waarbij sfeervolle muziek is gewenst, zonder dat dit de boventoon hoeft te voeren. Zo kan de DJ zich meer op de achtergrond houden, zodat u en uw gasten rustig kunnen converseren. Mocht er uiteindelijk behoefte zijn aan wat meer dansbare muziek dan kan DJ 'Erase' hier gemakkelijk op inspelen. Wij zorgen er altijd voor dat er qua repertoire en benodigde dj apparatuur zoveel mogelijk rekening met uw specifieke wensen en voorkeuren wordt gehouden.

DJ Erase is door meerdere DJ's in te vullen. Onze jazz en lounge DJ's hebben ervaring opgedaan in meerdere grote Nederlandse clubs. Daarnaast hebben zij voor vele privefeesten, bruiloften, recepties, congressen en bedrijfsevenementen optredens gedaan. Met deze ervaring weet DJ 'Erase' dan ook elke gelegenheid muzikaal succesvol te begeleiden.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

De Jazz en Lounge DJ Show met DJ ‘Erase’ bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen we de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een saxofonist, een zangeres, percussionist of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. DJ ‘Erase’ heeft standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn naast het beste van disco, funk en soul ook andere stijlen mogelijk; mocht het publiek hier om vragen.

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze Jazz en Lounge DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live - muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violiste, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende drummer!

Wilt u een lounge en jazz dj boeken voor uw receptie, feest, borrel, congres of bruiloft? U kunt DJ ‘Erase’ hier huren voor uw verjaardag, evenement, tuinfeest of bedrijfsfeest! Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!