< Terug naar overzicht

DJ Maximuss

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Het was een top avond! Alles is goed verlopen en de dj heeft het super goed gedaan! Lieve jongen en hij draaide precies wat we wilde horen! Dank jullie wel daarvoor, speciaal de dj natuurlijk! Groetjes Liselot en Rob"
Liselot en Rob Zwerts
4
"Jullie hartstikke bedankt voor het verzorgen van het entertainment bij ons feest! Wat was het een geslaagde avond! Een superfeest! We hebben heel veel complimenten gekregen over de dj en saxofonist. Met vriendelijke groet, Ralf en Priscilla"
Ralf en Priscilla Zuiderhoek
5
"Ik was heel tevreden over de DJ Show. Vriendelijk, correct en er werd ingespeeld op mijn wensen. Ik kan dit van harte aanbevelen en de DJ heeft mede ertoe bijgedragen dat het feest een groot succes was! Groeten Marc "
Marc Grootsman
4
"DJ Maximuss hebben wij geboekt, en het was een super avond. Wij hebben met z\'n alle genoten en veel positieve reacties gehad van de gasten!"
Luke Metsmans
0

DJ Maximuss

Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door Feest DJ 'Maximuss'. De show is een compleet pakket van een attente, allround DJ, professionele DJ-, geluidsapparatuur én een mooie lichtshow! De DJ is door meerdere artiesten in te vullen. Al onze DJ's zijn professioneel en leveren gegarandeerd kwaliteit bij hun optredens. 
 

100% tevredenheids-garantie
Evenses heeft een team van 6 top DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Alle DJ’s beschikken over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. De DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele DJ’s. Omdat wij met een goed team van DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de DJ Show altijd doorgaat.
 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur
De allround DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.
 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels op veel Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot aan een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen wij voor u de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals; een saxofonist, zangeres, percussionist en/of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.
 

Uw wensen staan centraal:
Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en (dance)classics.
 

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:
U kunt onze allround DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een upgrade naar de Exclusieve DJ Show, een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende percussionist!
 

Wilt u een feest DJ huren voor uw bruiloft, feest of huwelijk? U kunt allround DJ Maximuss via Evenses boeken. Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Zangeres Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & ZangEen swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.645,-Lees meer
jaren 80 90 dj boeken

DJ Kix

80's / 90's DJ

DJ Kix

80's / 90's DJ80s & 90s party geven? DJ Kix draait de leukste muziek uit deze bijzondere jaren.345,-Lees meer
dj draaien feest

DJ Disqo

Disco DJ

DJ Disqo

Disco DJDe leukste disco en soul muziek op uw feest. Ga terug in de tijd met danceclassics van DJ Disqo345,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Rock
  • Disco
  • Dance
  • Blues
  • Soul
  • Latin
  • House
  • Jazz
  • Kerst / Sinterklaas

Songs