Snollebollekes boeken

Wilt u Snollebollekes boeken? Dat kan via Evenses! Maar wie is Snollebollekes eigenlijk? Snollebollekes werd in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer/management), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management). In 6 jaar tijd is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland met hits als 'Vrouwkes', 'De vloer is Lava', 'Springen Nondeju' en, zijn grootste hit, 'Link Rechts'.

Biografie Snollebollekes

Van dorpsplein tot Ziggo Dome, van festival tot schapenstal en of het nu maandag is of nieuwjaar: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts. Ook de trofeeënkast van Snollebollekes blijft alsmaar groeien met de vele successen die hij behaald. Prijzen als een Buma NL award, meerdere party awards, een top 2 hit in België, nummer 1 in zowel de Verrückte Top 538 van radio 538 als de Q-Music Top 500 Van Het Foute Uur, gastartiest bij De Toppers en 300 Live shows per jaar. Het lijkt wel alsof er geen einde aan komt. De mensen krijgen maar geen genoeg van Snollebollekes. Snollebollekes boeken is wat de mensen graag doen vanwege zijn feestsfeer.

Snollebollekes boeken prijs

In 2019 kwam daar ook nog een unieke prestatie bij. Snollebollekes werd de eerste feestact ooit die GelreDome in Arnhem uitverkocht. In minder dan een uur gingen 30.000 tickets voor ‘Snollebollekes Live In Concert’ als warme Brabantse kaasbroodjes over de digitale toonbank. Ook de daarna aangekondigde tweede show verkocht in no-time uit. Voor de verkoop van in totaal 60.000 tickets kreeg Snollebollekes een tegel op de Walk Of Fame van GelreDome. In 2021 doet Snollebollekes er nog een schepje bovenop met vier keer ‘Snollebollekes Live In Concert’ in GelreDome. Snollebollekes boeken is dus ondanks alle successen nog steeds heel erg gewild. Zal deze prestatie hem lukken?

Gezellige sfeer Snollebollekes

Als feestact moet je wel jouw naam waarmaken. De mensen moeten genieten en helemaal uit hun dak gaan. Daar zorgt Snollebollekes wel even voor. Bekijk hier een show waar het gek aan toe gaat.

Boekingen Snollebollekes

Wilt u feestact Snollebollekes boeken voor uw feest, bedrijfsfeest of jubileum? Snollebollekes boeken via Evenses voor uw festival en stadsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Snollebollekes.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Snollebollekes boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Snollebollekes boekingen bekend als een groots feest spektakel.