Snollebollekes boeken 

 

Snollebollekes is een populaire feest act opgericht door Rob Kemps samen met de twee bekende DJ's Jurjen Gofers en Maurice Huisman. Rob beschijft de muziek van Snollebollekes als een mix van moderne sound met hoempatoempa. Als formatie Snollebollekes spelen ze vooral apres-ski en carnavalsmuziek. 

Sinds klein af aan was Rob Kemps al een fameus showbeest. Op amper 1-jarige leeftijd won hij de 'Baby van het jaar' verkiezingen en toen hij een peuter was veroverde hij de eerste plaats van een Playback Show.In 2013 bracht Snollebollekes hun eerste hit uit 'Vrouwkes' en werd ook meteen verkozen tot 'Party hit of the year'. De single behaalde de elfde plaats in de Single Top 100 van Nederland. Hun volgende single 'Snollebolleke' werd geen grote hit in Nederland, maar in België klonk de feestplaat op elke party luid door de boxen. Met 'Snollebolleke' belande ze in België op nummer twee in de Top 50. 

 

Boekingen Snollebollekes 

 

Wilt u Snollebollekes boeken voor uw feest, festival of carnavalsstoet? Deze act is via Evenses te boeken voor uw stadsfeest of après-ski party. Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Snollebollekes.