< Terug naar overzicht

Carnavalsduo

Dit carnavals duo weet van elk feest een knalfeest te maken!
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Wil je een feestje geven? Dit duo is daar echt perfect voor. Wij hebben enorm genoten en gelachen met z'n allen!"
Familie de Jong
5
"Wij hebben dit duo geboekt voor in onze kroeg met carnaval in Den Bosch, iedereen ging los. "
Danny
4
"Wat is dit een prachtig duo, een enorm genot om naar te kijken. Echte ras entertainers!!!! Zeker een aanrader "
Jeroen en Sanne
5

Carnavalsduo

Een Carnavals act boeken voor uw evenement, feest of bedrijfsfeest? Deze act kunt u boeken bij Evenses. Het carnavalsduo is al jaren een act welk ieder feest tot een waar knallend einde brengt. Het duo wordt gevormd door Ron en Ramon, Limburgers in hart en nieren, Alaaf!. Een echt vastelaovend die van elke gelegenheid een feest weet te maken. Het carnavalsduo weet met hun feestmuziek het publiek te boeien: een ieder toont bij het beleven van de act een glimlacht op het gezicht, alle handen gaan in de lucht en in de feeststemming gaat iedereen mee. De act is een en al positiviteit en dit vasteloavend zorgt voor een goede sfeer. 

 

Het zingen en entertainen van de mensen zit in het bloed van het carnavalsduo. Marcherend opkomen tot confetti kanonnen, dit duo weet van elk feest een top feest te maken. Een optreden van het carnavals duo is een feest voor jong & oud.

 

Wilt u een carnavals act boeken voor uw feest, personeelsfeest of opening? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag of receptie. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.