< Terug naar overzicht

Doedelzakspeler Gary!

Beleef de 'echte sound of Scotland'.
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"Voor onze schoonzoon hebben wij als verassing deze doedelzak speler geboekt. Complimenten voor het geweldige optreden! Iedereen vond het prachtig. Hartelijk dank. "
Lianen Noot
5
"Hij heeft van onze aankomst op onze bruiloft een waar spektakel gemaakt. Wij hebben genoten!"
Juultje de Winter
5
"Ik heb deze doedelzak speler vorig jaar zien optredens tijdens onze kampioenswedstrijd en hij maakte er toen een echte show van. Jong & oud heeft er van genoten!"
Esmee Griffelberg
5

Doedelzakspeler Gary!

 

 

Doedelzakspeler Gary was na het horen van de Scots Guards met het nummer 'Amazing Grace' (1973) helemaal betoverd door de doedelzak. In datzelfde jaar werd er een doedelzak band in zijn stad Leeuwarden opgericht. Eerst kwam er iemand uit Amsterdam om het instrument te demonstreren. Hij was meteen verkocht en besloot toen 'dit moet ik ook leren'!

 

Nu, ruim 40 jaar later, bespeeld hij nog steeds de Schotse doedelzak met veel plezier. Gary heeft in vershillende bands gespeeld, maar de laatste jaren speelt hij vooral als solist op de mooiste gelegenheden, zoals; bruiloften, openingen en ook uitvaartdiensten.

 

Hij is een van de meest ervaren doedelzakspelers van Nederland. Bij zijn optredens gaat hij gekleed in de originele traditionele Schotse kleding. De Day Dress of de Full Dress zijn schitterend om te zien.

 

Heeft u interesse in deze Schotse doedelzakspeler voor op uw bruiloft, verjaardag of evenement? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Gitarist Roel Evenses

Gitarist Roel

Instrumentaal

Gitarist Roel

InstrumentaalDeze gitarist heeft door zijn indrukwekkende gitaarspel menig muziekliefhebber kunnen raken.345,-Lees meer
lily rosemusic

La Vera Musica

Klassiek duo, Klassiek Orkest

La Vera Musica

Klassiek duo, Klassiek OrkestKlassiek duo dat de gevoelige snaar weet te raken. 545,-Lees meer