Doedelzakspeler Gary was na het horen van de Scots Guards met het nummer 'Amazing Grace' (1973) helemaal betoverd door de doedelzak. In datzelfde jaar werd er een doedelzak band in zijn stad Leeuwarden opgericht. Eerst kwam er iemand uit Amsterdam om het instrument te demonstreren. Hij was meteen verkocht en besloot toen 'dit moet ik ook leren'!

 

Nu, ruim 40 jaar later, bespeeld hij nog steeds de Schotse doedelzak met veel plezier. Gary heeft in vershillende bands gespeeld, maar de laatste jaren speelt hij vooral als solist op de mooiste gelegenheden, zoals; bruiloften, openingen en ook uitvaartdiensten.

 

Hij is een van de meest ervaren doedelzakspelers van Nederland. Bij zijn optredens gaat hij gekleed in de originele traditionele Schotse kleding. De Day Dress of de Full Dress zijn schitterend om te zien.

 

Heeft u interesse in deze Schotse doedelzakspeler voor op uw bruiloft, verjaardag of evenement? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.