Op zoek naar een spectaculaire coverband? Misschien leuk voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Zoek dan niet verder, bij Evenses boekt u Partyband CHMPGN voor uw jubileum of personeelsfeest.

Partyband CHMPGN is allround coverband die bestaat uit negen muzikanten, waaronder twee zangeressen. De leden van Partyband CHMPGN hebben ieder ervaring opgedaan door projecten en in andere coverbands te spelen. Met hun jarenlange ervaring en enthousiasme zijn zij in staat om van ieder feest een ware dansfeest te maken. De band heeft een erg uitgebreide repertoire. Deze bestaat uit hits van nu en toen, in de genres pop, rock, soul en disco. Deze sensationele partyband zingt naast Engelstalig ook Nederlandstalige muziek.

De partyband is ook te boeken met een DJ. Deze zou als aanvulling op de band, tussen de sets van het optreden door, een paar nummers te gehoren kunnen brengen.

Denkt u dat Partyband CHMPGN de juiste band is voor uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest? Bekijk hier de demo's, deze band is te huren voor uw personeelsfeest, festival of evenement. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij Evenses aanvragen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor uw vragen over het boeken van de partyband.

Bron foto's: By Céline Photography