< Terug naar overzicht

The Fireshow

The Fireshow is een spectaculaire vuurshow die uw gasten geheid lang bij zal blijven!
vanaf: 
445,-
5

Referenties

"Wat een act, ik heb echt genoten! Het maakte de sweet 16 van mijn dochter echt af!"
Romy Salomons
5
"Dit was een heel imponerend optreden. Iedereen was onder de indruk. Een doorslaand succes!"
Johan Bakker
5
"Zoiets als dit dacht ik alleen in het circus te zien. Echt heel cool om dit nu ook voor mijn bedrijfsfeest geboekt te kunnen hebben. Niemand had dit verwacht en was een grote hit!"
John de Lange
5

The Fireshow

The Fire show is een spectaculaire vuurshow die al langere tijd mensen weet te imponeren. Betoverende vlammen en vuurcirkels die rondom de dansers naadloos in elkaar overvloeien, vormen bijzondere patronen en maken deze vuurshow tot een waar visueel spektakel. Via Evenses kunt u deze show tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. De artiesten zijn inzetbaar voor diverse gelegenheden, denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en bruiloftsfeest.

 

The Fire Show biedt:

- Choreografie
Dit is een uitgedachte show op een eigen muziekmix speciaal voor deze show gemaakt (aangeleverd op USB, IPod of CD, er dient een geluidsinstallatie op locatie aanwezig te zijn). Deze show wordt over het algemeen geboekt als Openingsact of Slot act, maar wordt ook vaak ingezet om een spectaculaire onthulling kracht bij te zetten of als mooi overgangsmoment tussen het diner en dessert.

Duur optreden: 1 x 5 min. - 1 x 7 min. - 1 x 10 min. of in overleg
Aantal artiesten: optioneel

 

- Freestyle Dance Act
Bij deze show nemen de artiesten geen eigen muziek mee maar dansen op de muziek van de aanwezige DJ of live band. Deze show wordt over het algemeen geboekt als aanvulling op wat er al gebeurt, bijvoorbeeld op een festival wanneer de mensen zelf ook dansen of in grote groepen langs lopen, zoals op een braderie bijvoorbeeld. 

Duur optreden: 2 of 3 x 7 min. – afhankelijk van het aantal gasten
Aantal artiesten: optioneel

 

- Entree Entertainment
Bij deze show nemen de artiesten geen eigen muziek mee maar dansen op de muziek aanwezig op locatie. Deze show wordt over het algemeen geboekt als spectaculair onthaal van de gasten bijvoorbeeld bij grote evenementen of wanneer de gasten per groep met de bus of boot aankomen bij het feest.

Duur optreden: 1x 1 uur. of in overleg
Aantal artiesten: vanaf 2 artiesten

 

Een vuurspuwer kan ook geboekt worden.

 

N.B. Houdt u s.v.p. rekening met de ondergrond waar het optreden zal plaatsvinden, i.v.m. het materiaal dat gebruikt wordt voor de show. 

 

Wilt u The Fire Show boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement, festival of feest? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer