Schoolfeest

Het is weer de tijd van het jaar, want het schoolfeest moet weer georganiseerd worden. Iedereen wilt er goed bijlopen en degene die het schoolfeest dit jaar moet organiseren wilt natuurlijk dat het geen flop wordt. Wat moet er allemaal geregeld worden voor een schoolfeest? Wij van Evenses staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met het organiseren van een knallend schoolfeest. Een schoolfeest organiseren is niet perse moeilijk, maar het is wel fijn om een professional te hebben die hierbij helpt. Op deze manier kunt u zelf focussen op het schoolfeest, in plaats van stressen om de organisatie. Hieronder staan er paar tips om uw schoolfeest te laten slagen!

schoolfeesten, schoolfeesten.jpg

Schoolfeest organiseren, wat moet er geregeld worden?!

Muziek is erg belangrijk als het gaat om een geslaagd schoolfeest. U moet dan ook weten waar uw publiek van houdt. Heeft u een schoolfeest georganiseerd met een thema dan kunt u hier uw muziek op aanpassen. In de meeste gevallen is het boeken van een DJ de beste keuze voor elk soort feest. Wij bij Evenses hebben een divers aanbod DJ's. Denk dan aan een allround DJ, Disco DJ, 80's 90's DJ, Lounge DJ, House DJ of een vrouwelijke DJ. Ook bieden we DJ's aan in combinatie met een muzikant, bijvoorbeeld met een saxofonist of eventueel zang. Als u uw schoolfeest nog een extra zetje wilt geven denk er dan over na om een bekende artiest te boeken. Een semi-bekende artiest ligt voor een schoolfeest vaker in het budget dan iedereen denkt. Hoe gaaf zal het zijn als er een bekende artiest op uw schoolfeest staat!

Bekijk het aanbod en laat uw schoolfeest er eentje zijn om nooit te vergeten!

Geluid en licht op een feest is toch wel sfeerbepalend. Bij een schoolfeest is dit dan ook niet anders. Zorg er dus voor dat alles top in orde is voor het schoolfeest. Naast geluid, muziek en licht zijn er natuurlijk ook andere sfeerbepalers. Confetti kanonnen, een spetterende show, feestslingers en ballonnen kunnen een leuke aanvulling geven aan uw schoolfeest. Een verlichte dansvloer of een afgezet hoekje waar foto's gemaakt kunnen worden d.m.v. een fotohokje kunnen ook net die extra boost geven waardoor niemand deze avond meer zal vergeten!

Via Evenses kunt u alles voor u laten regelen voor een geslaagd schoolfeest. U kunt een kosteloze aanvraag indienen om meer informatie te krijgen van een van de event specialisten over het organiseren van een schoolfeest. Onze event specialisten staan 7 dagen in de week klaar om u te woord te staan en uw vragen te beantwoorden rondom het organiseren van een schoolfeest.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar