< Terug naar overzicht

Lange Frans boeken

Hij begon als duo met Baas B, Nu bijna Nederlands' bekendste rapper.
vanaf: 
5 675,-
5

Referenties

"Lange Frans trad op bij een festival bij mij in de buurt, was super leuk!"
Maartje Peterse
5
"Lange Frans zingt tenminste de waarheid en verschuilt zich niet!"
Luca van de Weterink
5
"Deze man weet waar hij over praat, zeker de moeite waard"
Mitchel Zaal
5

Lange Frans boeken

Lange Frans boeken

 

Zeventien jaar is hij nog maar, als Frans Frederiks in 1997 begint met rappen. Aangespoord door artiesten als Def P en Extince, vormt hij samen met zijn buurjongen Bart Zijlstra het duo Lange Frans en Baas B. Waar de eerste jaren vooral in het teken staan van zelfverbetering, treedt het duo vanaf de eeuwwisseling steeds vaker naar buiten. Het resulteert in onder meer de publieksprijs tijdens de Grote Prijs-finale en de winst van de talentenjacht Most Wanted.

 

In 2004 verschijnt 'Moppie', een pakkende single die maandenlang niet van de televisie en radio is af te slaan. Het daarop volgende 'Zinloos' wordt zelfs een nummer één hit en laat bovendien de maatschappelijk betrokkenheid van het duo zien. In de daarop volgende jaren gaat het zo mogelijk nog voortvarender met het duo. TMF Award, 3FM Award, Essent Award, Edisons, noem de prijzen maar op of Lange Frans en Baas B slepen ze in de wacht. In 2008 verschijnt Verder, het laatste album van het duo. Niet veel later maakt Baas B bekend dat hij wil stoppen. Frans gaat door met zijn werkzaamheden als Lange Frans en blijft een graag geziene gast op de televisie. De laatste jaren werkt hij mee aan muziek programma’s zoals de Beste Zangers van Nederland, Studio 9, jurylid voor het Junior Songfestival en Buma Music Academy maar hij presenteerde ook voor Veronica programma’s zoals Fobiac en Vegas Voyage.

 

Boekingen Lange Frans

 

Wil u Lange Frans boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw buurtfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken Lange Frans. 

Anderen bekeken ook

ali b boeken feest festival

Ali B boeken

Bekende Urban artiesten

Ali B boeken

Bekende Urban artiestenDe bekende rapper Ali B bekend van hits als 'Rampeneren' en 'Wat zou je doen'!2999,-Lees meer
yes r boeken feest evenement

Yes-R boeken

Bekende Urban artiesten

Yes-R boeken

Bekende Urban artiestenRapper, entertainer, presentator, acteur, deze veelzijdige man is natuurlijk Yes-R!2645,-Lees meer
Miss montreal boeken 0

Miss Montreal

Bekende zangeressen

Miss Montreal

Bekende zangeressenHaar passie voor zang is zo groot dat ze vergeet te stotteren.13995,-Lees meer
Diggy Dex boeken

Diggy Dex Boeken

Bekende zangers, Bekende Urban artiesten

Diggy Dex Boeken

Bekende zangers, Bekende Urban artiestenDiggy Dex is met zijn verhalende liedjes een 'must have' op elke gelegenheid2999,-Lees meer