Lange Frans & Baas B

Zeventien jaar is hij nog maar, als Frans Frederiks in 1997 begint met rappen. Aangespoord door artiesten als Def P en Extince, vormt hij samen met zijn buurjongen Bart Zijlstra het duo Lange Frans en Baas B. Waar de eerste jaren vooral in het teken staan van zelfverbetering, treedt het duo vanaf de eeuwwisseling steeds vaker naar buiten. Het resulteert in onder meer de publieksprijs tijdens de Grote Prijs-finale en de winst van de talentenjacht Most Wanted. Lange Frans boeken

Het land van Lange Frans

In 2004 verschijnt 'Moppie', een pakkende single die maandenlang niet van de televisie en radio is af te slaan. Het daarop volgende 'Zinloos' wordt zelfs een nummer één hit en laat bovendien de maatschappelijk betrokkenheid van het duo zien. In de daarop volgende jaren gaat het zo mogelijk nog voortvarender met het duo. TMF Award, 3FM Award, Essent Award, Edisons, noem de prijzen maar op of Lange Frans en Baas B slepen ze in de wacht. In 2008 verschijnt Verder, het laatste album van het duo. Niet veel later maakt Baas B bekend dat hij wil stoppen. Frans gaat door met zijn werkzaamheden als Lange Frans en blijft een graag geziene gast op de televisie. De laatste jaren werkt hij mee aan muziek programma’s zoals de Beste Zangers van Nederland, Studio 9, jurylid voor het Junior Songfestival en Buma Music Academy maar hij presenteerde ook voor Veronica programma’s zoals Fobiac en Vegas Voyage.

John West en Lange Frans

Het gouden duo John West en Lange Frans is ook te boeken bij evenses. Gezelligheid, dansen en meezingen geblazen als u hen in duovorm boekt. Lange Frans boeken

Boekingen van Lange Frans

Wil u Lange Frans boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of evenement? Lange Frans boeken via Evenses voor uw buurtfeest of bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken Lange Frans.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Lange Frans boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Lange Frans boekingen bekend als een groots feest spektakel.