< Terug naar overzicht

Jonna Fraser boeken

Deze getalenteerde rapper en zanger maakt van iedere gelegenheid een feest.
Prijs op aanvraag
5
Geschikt voor:

Jonna Fraser boeken

Jonna Fraser boeken

 

Jonna Fraser is geboren en getogen in Zaandam Zuid. In zijn jonge tienerjaren maakt hij kennis met hiphop, het genre dat hem direct in zijn greep heeft. Met hits op zijn naam staan als 'Do or die' en 'Nu of nooit' kunnen wij spreken van een daverend succes voor de rapper.

 

Jonna Fraser heeft samenwerkingen op zijn naam staan met Broederliefde, Monica Geuze, Ronnie Flex en Broederliefde. Jonna Fraser werkte ook mee in het rapcollectief 'New Wave' waar hits als 'Drank & Drugs' uit voort kwamen, dit collectief werd in 2015 bekroond met de Popprijs. In oktober 2016 kwam zijn album Blessed uit en werd direct een nummer 1. Het album werd ook beloond met prijzen, zoals 'Album van de week' door 3FM.

 

 

Boekingen Jonna Fraser

 

Wilt u Jonna Fraser boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer