House DJ boeken

Deze house DJ verzorgt op uw feest of bruiloft de lekkerste dance beats.

4,4 uit 5 sterren
€ 445 - € 1115
house dj boeken
ADvFiaQNxI
xDlKWtlqo
house dj
dj house
house muziek
house genre
house dj boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van House DJ
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: House, 90s
Categorie: House DJ

De House DJ heeft veel ervaring opgedaan in DJ-contests in zowel binnen als buitenland. Daarnaast heeft hij op vele privéfeesten, bruiloften en bedrijfsevenementen gedraaid. Ook heeft hij ruime ervaring binnen de internationale club scene. Deze House DJ weet dan ook keer op keer een geweldige performance voor uw gasten neer te zetten. Zijn specialiteit is house muziek, 90's en allround. Hierbij gaat hij van de jaren 90 tot de lekkerste house muziek van nu. Andere muziekstijlen zijn natuurlijk ook mogelijk. Geef uw wensen door en de House DJ speelt hierop in!

House DJ boeken bij Evenses

100% tevredenheids-garantie
Evenses heeft een team van top House DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, als bruiloft DJ en bedrijfsevenementen. Alle House DJ’s beschikken over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan op bruiloften, festivals, bedrijfsfeesten en in bekende Nederlandse clubs. De House DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele House DJ’s. Omdat wij met een goed team van House DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de DJ Show altijd doorgaat.

DJ boeken met compleet pakket aan licht, geluid en DJ-apparatuur:

Mocht het nog niet op de locatie aanwezig zijn dan kunt u de DJ show bijboeken. De Luxe DJ Show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels op veel Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chic kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot aan een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen.

DJ Show uitbreiden: Uiteraard kunnen wij voor u de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals; een saxofonist, zangeres, percussionist en/of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking natuurlijk de mogelijkheid om door te geven welke genres en nummers u wel én niet wenst. Hoe u de opbouw van de avond graag wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire met zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van heerlijke dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en (dance)classics.

Nog meer uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze Luxe DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een upgrade naar de Exclusieve DJ Show, een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violist, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende percussionist!

House DJ?

Zou u graag een House DJ willen boeken voor uw festival, bedrijfsevenement of heeft u nog vragen? Neem dan eens contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met uw vragen!

Bij Evenses kunt u:

Repertoire House DJ

Genres

House
90s
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Gijs de Vries
4 uit 5 sterren
Bedankt voor het geweldige optreden! Lekkere muziek, voor een echt housefeest was dit perfect!
Marieke Enkelmans
5 uit 5 sterren
Voor ons huisfeest leek het ons tof om deze House DJ te boeken (toepasselijker kon naturrlijk niet ;)) En met succes! Topavond gehad, mensen gingen echt los en iedereen heeft flink door gefeest. Het was een feest om niet te vergeten!
John en Martha Vlijt
4 uit 5 sterren
Wij kwamen bij jullie site terecht en wisten niet zo goed wat voor soort DJ wij op ons feest wilden. Jullie hebben ons goed geholpen en deze DJ voorgesteld, waar we jullie nog steeds dankbaar voor zijn. Leuke en professionele DJ en zeker een keer wat anders. We hebben op ons feest veel complimenten mogen ontvangen, dus bij deze geven wij die door.

Vergelijkbare acts

DJ Bombastic

DJ Bombastic

Deze eclectic, urban house-DJ speelt de sterren van de hemel

prijs op aanvraag
DJ Hielke Boersma

DJ Hielke Boersma

Hielke is in het bijzonder te herkennen van radiozender SLAM en is nu ook te boeken bij Evenses Entertainment!

prijs op aanvraag
DJ Classics

DJ Classics

4 Beoordelingen

Deze DJ zorgt met zijn tomeloze energie en zijn collectie vinylplaten voor een bijzondere show!

€ 825 - € 1570
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.