Yes-R boeken

Deze veelzijdige rapper geniet bekendheid door zijn veelzijdige carrière als presentator, entertainmer, acteur en natuurlijk rapper. Yes-R was geinspireerd door zijn neef Ali B om te beginnen met rappen.

Yes-R begon op zijn 12e met rappen. In 2003 werd Yes-R voorgesteld aan Lange Frans, die zijn producer werd. In 2004 won Yes-R de publieksprijs van de "Grote prijs van Nederland". Yes-R bracht niet alleen succesvolle hits uit, hij heeft ook diverse prijzen op zijn naam staan, zoals de TMF Awards. Yes-R werd voor het eerst echt bekend bij  het publiek toen hij het nummer 'Leipte Mocro Flavour' uitbracht, dit nummer haalde een nummer 2-positie in de Top 40 en een nummer 3-positie in de Mega Top 50. Het nummer 'Uit Elkaar' betekende wederom een succes voor Yes-R. Tegenwoordig is Yes-R vaak te zien op tv, met programma's als 'Hihi met Sisi' en 'Gek op jou'.

Boekingen Yes-R

Wilt u Yes-R boeken voor uw personeelsfeest, huwelijksfeest of borrel? U kunt hem nu ook boeken via Evenses voor uw ceremonie of bedrijfsfeest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.