Handlezeres Salina

Handlezeres Salina voorspelt de toekomst van uw gasten door middel van handlezen.

4,4 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
handlezer boeken beurs
handlezeres
waarzegster
show boeken
handlezer boeken beurs
Controleer nu de beschikbaarheid van Handlezeres Salina
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Laat de toekomst van uw gasten voorspellen door middel van handlezen. Handlezeres Salina geeft ieder feest een bijzonder tintje. Na afloop hebben uw gasten een heel andere kijk op hun handen én die van anderen. Salina is te boeken voor uw feest, bruiloft, verjaardagsfeest, opening, beurs of borrel.

Door middel van het lezen van handen geeft de handlezeres inzicht in het karakter en levensloop van uw gasten. Salina is twintig jaar geleden begonnen met handlezen. Het karakter en de levensloop van de gasten haalt ze uit de betekenissen van de lijnen in de handen. Ze combineert de traditionele handlijnkunde met inzichten uit psychologie en andere intuïtieve methoden. Ze kijkt naast de lijnen van de hand, ook naar de vorm van de handen en vingers. Salina geeft een heldere kijk op het leven en de mogelijkheden voor de toekomst. Het lezen van handen is leuk en verrassend. Talenten en kwaliteiten, maar ook valkuilen zijn zichtbaar, net als hoe het leven, de liefde en de relatie zich ontwikkelen, en welk type werk past. Handen veranderen mee met nieuwe beslissingen in het leven. Per uur kan ze zo'n acht tot tien mensen hun hand lezen.

Wilt u handlezeres Salina boeken voor uw borrel, verjaardagsfeest of jubileum? Deze magische act met handlezen is via Evenses te huren voor uw opening en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om aluw vragen te beantwoorden.

3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Ingeborg Feenling
4 uit 5 sterren
Het was een hele bijzondere ervaring! Ik was nooit heel enthousiast over handlezen, maar Sharida deed het echt heel leuk!
Lieke Daansma
4 uit 5 sterren
Je maakt het niet vaak mee dat er op een bruiloft een handlezer aanwezig is, maar het was wel erg leuk! Dingen die ze zei klonken me bekend in de oren, maar ze kwam ook met nieuwe dingen over mijn leven. Dat was wel tof!
Dick
5 uit 5 sterren
Iedereen was positief verrast door de handlezeres. Ze is zeker goed in de smaak gevallen bij ons bedrijfsfeest!

Vergelijkbare acts

Jak Kodack

Jak Kodack

Deze grappige fotograaf act laat jong en oud lachen op uw evenement, feest of verjaardag!

€ 445 - € 1115
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.