< Terug naar overzicht

Handlezeres Salina

Handlezeres Salina voorspelt de toekomst van uw gasten door middel van handlezen.
vanaf: 
475,-
5

Referenties

"Het was een hele bijzondere ervaring! Ik was nooit heel enthousiast over handlezen, maar Sharida deed het echt heel leuk!"
Ingeborg Feenling
4
"Je maakt het niet vaak mee dat er op een bruiloft een handlezer aanwezig is, maar het was wel erg leuk! Dingen die ze zei klonken me bekend in de oren, maar ze kwam ook met nieuwe dingen over mijn leven. Dat was wel tof! "
Lieke Daansma
4
"Iedereen was positief verrast door de handlezeres. Ze is zeker goed in de smaak gevallen bij ons bedrijfsfeest! "
Dick
5

Handlezeres Salina

Laat de toekomst van uw gasten voorspellen door middel van handlezen. Handlezeres Salina geeft ieder feest een bijzonder tintje. Na afloop hebben uw gasten een heel andere kijk op hun handen én die van anderen. Salina is te boeken voor uw feest, bruiloft, verjaardagsfeest, opening, beurs of borrel. 

 

Door middel van het lezen van handen geeft de handlezeres inzicht in het karakter en levensloop van uw gasten. Salina is twintig jaar geleden begonnen met handlezen. Het karakter en de levensloop van de gasten haalt ze uit de betekenissen van de lijnen in de handen. Ze combineert de traditionele handlijnkunde met inzichten uit psychologie en andere intuïtieve methoden. Ze kijkt naast de lijnen van de hand, ook naar de vorm van de handen en vingers. Salina geeft een heldere kijk op het leven en de mogelijkheden voor de toekomst. Het lezen van handen is leuk en verrassend. Talenten en kwaliteiten, maar ook valkuilen zijn zichtbaar, net als hoe het leven, de liefde en de relatie zich ontwikkelen, en welk type werk past. Handen veranderen mee met nieuwe beslissingen in het leven. Per uur kan ze zo'n acht tot tien mensen hun hand lezen. 

 

Wilt u handlezeres Salina boeken voor uw borrel, verjaardagsfeest of jubileum? Deze magische act met handlezen is via Evenses te huren voor uw opening en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om aluw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

nova johnson foto

Zangeres 'Nova Johnson'

Zangeres 'Nova Johnson'

Met een dijk van een stem is deze zangeres geschikt voor ieder feest, bruiloft en bedrijfsfeest495,-Lees meer
koffiebar huren bedrijfsfeest

Koffiebar

Bar Service

Koffiebar

Bar ServiceComplete koffie- en thee catering op locatie bij elke gelegenheid. 545,-Lees meer
harpiste helena huren event

Harpiste Helena

Harpist

Harpiste Helena

HarpistPrachtige harpmuziek voor uw feest, receptie, opening, bruiloft of diner. 345,-Lees meer
waarzegster boeken feest

Waarzegster Naria

Typetje, Waarzegster

Waarzegster Naria

Typetje, WaarzegsterDeze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op ieder feest.475,-Lees meer