Laat de toekomst van uw gasten voorspellen door middel van handlezen. Handlezeres Salina geeft ieder feest een bijzonder tintje. Na afloop hebben uw gasten een heel andere kijk op hun handen én die van anderen. Salina is te boeken voor uw feest, bruiloft, verjaardagsfeest, opening, beurs of borrel.

Door middel van het lezen van handen geeft de handlezeres inzicht in het karakter en levensloop van uw gasten. Salina is twintig jaar geleden begonnen met handlezen. Het karakter en de levensloop van de gasten haalt ze uit de betekenissen van de lijnen in de handen. Ze combineert de traditionele handlijnkunde met inzichten uit psychologie en andere intuïtieve methoden. Ze kijkt naast de lijnen van de hand, ook naar de vorm van de handen en vingers. Salina geeft een heldere kijk op het leven en de mogelijkheden voor de toekomst. Het lezen van handen is leuk en verrassend. Talenten en kwaliteiten, maar ook valkuilen zijn zichtbaar, net als hoe het leven, de liefde en de relatie zich ontwikkelen, en welk type werk past. Handen veranderen mee met nieuwe beslissingen in het leven. Per uur kan ze zo'n acht tot tien mensen hun hand lezen.

Wilt u handlezeres Salina boeken voor uw borrel, verjaardagsfeest of jubileum? Deze magische act met handlezen is via Evenses te huren voor uw opening en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om aluw vragen te beantwoorden.