< Terug naar overzicht

DJ en Saxofonist

Spetterende show met DJ én een live saxofonist!
vanaf: 
595,-
5

Referenties

"Ons feest was top! De combinatie van DJ met saxofonist is echt een aanrader. "
Groetjes, Karin Landman
4
"Geen woorden voor was: super. Alles tot in de puntjes geregeld. Super toffe avond gehad,voor herhaling vatbaar."
Marino en Nathalie, België
5
"Ons huwelijksfeest wilden wij opvullen met muziek. De DJ met saxofonist was een goede zet. Alle genodigden waren zeer enthousiast! "
Groet, Els en Piet van Opbergen
5
"Het was een erg geslaagde act!"
Medische Faculteit Leiden
4
"De party was super super geslaagd. Een spetterend optreden van het duo dj en saxofonist! geweldig.... geen woorden voor....! We hebben weer zin in de volgende party! To the next party....!Super bedankt! "
Huyen
5
"Vooraf duidelijke communicatie waardoor alles vlot en soepel afgesproken kon worden. Persoonlijk hebben wij een goed gevoel over gehouden aan onze samenwerken, vooral op communicatief vlak waardoor wij Evenses zeker aanraden voor andere bedrijven. Wij hebben een dj, saxofonist en een led show geboekt. Over de kwaliteit van deze 'acts' hebben wij niks te klagen. De gemaakte afspraken werden grotendeels nageleefd waardoor alles erg goed verliep. Intern kregen wij al vragen over de contactgegevens van de dj, aangezien dat erg goed was bevallen onder ons personeel."
Thymo - Nedap
4

DJ en Saxofonist

Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist samen met de flexibiliteit in muziekstijlen van een DJ. De saxofonist is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De saxofonist speelt gedurende het feest in meerdere sessies mee met de DJ. De saxofonist komt standaard met onze Allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziekstijl. De show is een pakket van een attente allround DJ, compleet met DJ-gear, geluidsapparatuur én een mooie lichtshow! 

 

Alleen saxofonist nodig?

Standaard komt de saxofonist met een van onze top DJ's. Indien u alleen onze saxofonist wenst te boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk!

 

100% tevredenheidsgarantie

Evenses heeft een team van meerdere saxofonisten en DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. Alle DJ’s en saxofonisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele artiesten. Omdat we met een team van meerdere DJ's en saxofonisten werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur

De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen het volgende voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met Saxofonist kan ook nog worden uitgebreid met verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt inplannen en alle andere bijzonderheden, zoals een openingsdans bijvoorbeeld. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en van rauwe soul tot aan swingende disco en danceclassics. Onze saxofonisten hebben een goed improvisatievermogen, hierdoor kunnen zij op alle mogelijke muziekstijlen meespelen.

 

Wilt u een DJ met saxofonist huren voor uw bruiloft, feest, huwelijk, bedrijfsfeest of verjaardag? Alles is mogelijk! Voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

Anderen bekeken ook

Zangeres Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & ZangEen swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.645,-Lees meer
dj drummer inhuren huwelijk

DJ met Percussionist

DJ & Percussie

DJ met Percussionist

DJ & PercussieSwingende drums en een top DJ. Deze act met ritmische percussie brengt gegarandeerd feest.445,-Lees meer
540183 358536670856692 1799169431 n

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & Percussie

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & PercussieDeze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.695,-Lees meer
John Mr

John & Mr. Smith

DJ & Saxofoon

John & Mr. Smith

DJ & SaxofoonDit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.645,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Disco
  • Dance
  • Blues
  • Soul
  • House
  • Jazz

Songs