Salsa

Salsa muziek huren voor op uw receptie, borrel of bedrijfsfeest? De muzieksoort salsa is afkomstig uit de Verenigde Staten en komt voort uit de muzieksoorten son en jazz. De salsa is ook verwant aan andere Zuid Amerikaanse muziek, zoals merengue muziek, bachata, bolero, chachacha en cumbia. Het is een populaire muziekstijl die overal in de wereld gespeeld wordt, maar vooral populair is in de Latijns Amerikaanse landen. Salsa is het Spaanse woord voor saus en hiermee wordt salsa ook wel gezien als een verzamelnaam voor een muzieksoort die allemaal muziekstijlen bevat met hetzelfde basritme. Er zijn veel verschillende meningen over de juiste oorsprong van de naam 'salsa'. Men is het woord salsa eigenlijk pas gaan gebruiken in de jaren 60 in New York. Sindsdien is de internationale naam voor deze muzieksoort salsa. Bij Evenses kunt u kiezen uit professionele bands, artiesten en muzikanten, die graag salsa muziek voor u komen verzorgen.

Salsa muzikanten boeken voor uw bedrijfsfeest, borrel of bruiloft

Als u op zoek bent naar salsa muziek voor uw receptie of verjaardag, heeft Evenses een selectie van bands en duo's die van uw feest een spetterende avond kunnen maken. Een avond waar de dansschoenen voor uit de kast moeten worden getrokken en iedereen zijn beste salsa danspassen kan laten zien. Bij Evenses bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Zou u graag de salsa danspassen willen leren? Bij ons kunt u ook een salsa workshop boeken, zodat u binnen de kortste keren ook de geweldige dans zelf kan!

Wilt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest een heerlijke dansfeest wordt? Vraag een vrijblijvend offerte bij ons aan of kom gerust langs op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Wij staan zeven dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden over het inhuren van salsa muzikanten en helpen u graag bij het vinden van de geschikte salsa artiest voor uw feest.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar