< Terug naar overzicht

Danseres

Danseressen met verschillende soorten kleding of kostuums naar wens
vanaf: 
395,-
5

Referenties

"Voor een feest van het 20-jarig jubileum op het werk een evenement met danserses via Evenses geboekt, het was een leuke ervaring, ze was enthousiast en het was allemaal goed geregeld!"
Ruud Verhoef
4
"We hadden voor een bruiloftsfeest binnen de familie een act gehuurd en we vonden het zeker geslaagd. Ze maakten er echt een mooie show van en maakten de avond compleet! We kregen veel positieve reacties van de aanwezigen!"
Sjors en Jessie Schelling
5
"Het ritmische dansspel was schitterend om te zien. We kregen zeker waar voor ons geld en binnen onze kringen(in de familie van uit Aruba en Spanje) was onze Spaanse danseres echt onder de indruk! Top die ballerina!"
Sander Migchielsen
5

Danseres

Bent u op zoek naar een danseres voor uw feest, evenement of bedrijfsfeest? Dan raden wij u onze danseressen aan! De professionele dansers zijn opgeleid op de dansacademie en hebben een uiteenlopend repertoire aan dansacts dansshows met een lichtshow, spectaculaire dansoptredens met acrobaten, vuurshows, Arabische dansshows en duo's. 

 

De acts die onze beroepsdansers tijdens uw feesten, bruiloften of bedrijfsuitjes doen, zijn uiterst enthousiast en de ritmische beweegsters zullen door middel van gepaste kleding, originele en creatieve dansen uw avond compleet maken. Ze combineren muziek of acrobatiek en dans tot een topact. De dansacts van onze danseressen kunnen in verschillende samenstellingen worden uitgevoerd. Dit kan solo, een duet of kunnen meerdere dansers zijn. Onze danseressen bieden een breed scala aan dans. Zo kunt u LED dansshows, een Tissue Act, Fire Art, Water Sensation, Buikdanseressen, een Dance Duo en een Aerial Ring act boeken. De beroepsdansers zullen door het aanbod van verschillende soorten dansstijlen uw avond onvergetelijk maken. Ze zijn inzetbaar op elk evenement: Feest, evenement, huwelijk, festival of bedrijfsfeest. 

 

Uw wensen en behoeften staan altijd vooraan, of het nu om een achtergronddanseres of om een flamenco danser gaat. De dansen, het repertoire en de kleding en kostuums worden naar uw wensen en behoeften afgestemd. Kortom, professioneel entertainment voor u om uw benen tijdens de dansknaller af te strekken!

 

Wilt u in een dansers boeken voor uw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

spaanse muziek bruiloft bedrijfsfeest boeken

Latin Trio

Latin Band

Latin Trio

Latin BandDit Spaanse trio speelt de mooiste Zuid Amerikaanse en Latin muziek met een zwoel randje.1045,-Lees meer
Zangeres Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & ZangEen swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.645,-Lees meer
dj draaien feest

DJ Disqo

Disco DJ

DJ Disqo

Disco DJDe leukste disco en soul muziek op uw feest. Ga terug in de tijd met danceclassics van DJ Disqo345,-Lees meer
tissue act live optreden

Tissue Act

Acrobatiek, Dansshow, Tissue Act

Tissue Act

Acrobatiek, Dansshow, Tissue ActDe tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken.745,-Lees meer