Een internationale burlesque ster op uw evenement, bedrijfsfeest, festival of feest? Dat kan! Wij bieden de beste en leukste burlesque danseres aan voor diverse gelegenheden. De burlesque danseres verschijnt in een glamoureuze en luxueuze uitstraling op uw evenement. De kostuums die de danseres aanheeft zijn speciaal voor elke show ontworpen.

Bij het boeken van de burlesque danseres zijn er diverse mogelijkheden:

Champagne glas act
Hierbij doet de burlesque danseres een striptease zien gevolgd door een champagne bad in een enorm champagne of martini glas.

Hosting vanuit champagne glas
Verwelkom uw gasten door een burlesque danseres die zich in een enorm champagne of martini glas bevindt.

Waaierdans
Hierbij worden klassieke blauwe struivogelveren gebruikt, een iconische burlesque act.

Gentlelady
De danseres ontdoet hierbij met een hint van magie langzaam haar kostuum in combinatie met een waaierdans.

Marilyn Monroe
Ze kan worden ingezet om uw gasten te verwelkomen of op de foto te gaan, de danseres is een echte Marilyn Monroe look-a-like.

Als u een burlesquedanseres boekt is een kleedkamer gewenst. De burlesque danseres neemt eigen muziek mee, uw locatie dient daarom over een goed werkende muziekinstallatie te beschikken.

Wilt u een burlesque danseres boeken voor uw feest, bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Evenses. Mocht u vragen hebben kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via e-mail, chat én telefoon.