Onze percussionist (drummer) verzorgt een swingend en opzwepend live optreden! Deze bijzondere act met live drums onthouden uw gasten nog lang. De percussionist is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De percussionist speelt gedurende het optreden in meerdere sessies mee met de DJ. De percussie komt standaard met onze Allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziek stijl.  Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, top percussionist, professionele DJ- en geluidsapparatuur én een mooie lichtshow!

 

Percussionist is ook als solo-artiest beschikbaar

Standaard komt de percussionist mee met een van onze top DJ's. Indien u alleen onze percussionist wenst te boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk!

 

100% tevredenheids garantie

Evenses heeft een team van meerdere drummers / percussionisten en DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. Alle DJ’s en percussionisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele mensen. Omdat we met een team van meerdere DJ's en percussionisten werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

Door onze ervaring hebben wij inmiddels op veel van de Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met percussionist kan ook nog worden uitgebreid met een verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw voorkeuren en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en van rouwe soul tot aan swingende disco en danceclassics. Onze percussionisten hebben een geweldig improvisatie vermogen, waardoor zij op alle mogelijke muziek stijlen kunnen meespelen.

 

Wilt u een DJ met percussionist / drummer boeken voor uw bruiloft, feest, huwelijk of bedrijfsfeest? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!