< Terug naar overzicht

Trio Tangissimo

Dit muzikale trio brengt de Argentijnse tango op indrukwekkende wijze tot leven.
vanaf: 
695,-
4

Referenties

"We hebben genoten van jullie optreden! Prachtige Tangomuziek om heerlijk van te genieten. "
Priscilla
4
"Wat een kippenvel optreden! Prachtig, en het nummer Adios Nonino blijft speciaal voor ons. Jullie hebben precies gedaan wat wij verwachtten, bedankt. "
Martijn en Maaike
5
"Het was best lastig om een goede latinband te vinden, maar het is gelukt bij jullie! Fijne service, top optreden en alles is in de puntjes verzorgd. Voor een volgend feest weet ik jullie zeker weer te vinden. "
José Marquez
4

Trio Tangissimo

Dit trio is geschikt voor vele gelegenheden en biedt een fascinerende en afwisselende avond met de mooiste tangomuziek. Trio Tangissimo treedt op als instrumentaal trio, maar is ook te boeken met zangeres. Om het helemaal af te maken zijn ze ook te boeken met een geweldig danspaar die de prachtige tango dans voor uw gasten zal doen. De keuze is aan u!

 

Het trio bestaat uit professionele muzikanten met jarenlange ervaring. Trio Tangissimo speelde op vele muziekfestivals in binnen- en buitenland. De bezetting bestaat uit een pianiste, contrabassiste en een bandoneoniste. Het repertoire bevat vrijwel alle facetten uit de tangomuziek. Denk hierbij aan: Astor Piazzolla, Julian Plaza, Anibal Troilo, Horacio Salgán en Gustavo Beytelman.

 

Wilt u iets bijzonders inhuren voor uw jubileum, opening of bedrijfsfeest? Boek dan ‘Trio Tangissimo’ voor tango muziek op uw feest, huwelijk, festival, congres, bruiloft, evenement of receptie! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer