El Dorado is een unieke Nederlandstalige tropische feestband

Zij hebben iets ontwikkeld waar niets in Nederland op lijkt, de band speelt 'tropische' muziek met Nederlandstalige teksten. Met veelal bekende liedjes, kunt u de gehele show meezingen. De band geeft een show waar de vonken vanaf vliegen.

El Dorado biedt een avondvullend programma met bekende Nederlandse songs en feestelijke medleys voorzien van Caribische ritmes. Van André Hazes tot Doe Maar en tot Nielson.

In 2009 is El Dorado ontstaan in Colombia. Een van de zangers werkte daar als vrijwilliger met kansarme kinderen. Hierdoor raakte hij gefascineerd door de aanstekelijke tropische muziek van het land. Als Nederlander wilde hij de muziekstijlen van de twee culturen mixen. Eenmaal terug in Nederland vroeg hij een aantal vrienden om zijn idee vorm te geven. Uiteindelijke is de groep uitgegroeid tot vier personen, die met hun jarenlange ervaring als entertainers hun show een perfecte invulling geven.

Wilt u deze unieke band boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? El Dorado is in te huren voor elke gelegenheid; zoals uw evenement, huwelijk, dorpsfeest, verjaardag. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!